Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enchantress* i cioteczki wybaczcie mi idę już spac za dużego pożytku i tak by już dziś ze mnie nie było.Całe oczy mam zalane łzami:-(. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie trzeba przecież psiakom pomagac. Enchantress* maila odbiorę rano. nie gniewaj się że nie poczekałam.

Posted

madziamn napisał(a):
Enchantress* i cioteczki wybaczcie mi idę już spac za dużego pożytku i tak by już dziś ze mnie nie było.Całe oczy mam zalane łzami:-(. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie trzeba przecież psiakom pomagac. Enchantress* maila odbiorę rano. nie gniewaj się że nie poczekałam.

Jasne że się nie gniewam ! Ja i tak nie wiem czy wyślę ci tego maila dzisiaj , mam tyle roboty :eviltong:.
Ale do rana powinnam się wyrobić.

KaskaSz obiecała zrobić ładny szablon :loveu:.

Ps. Dlaczego jesteś zalana łzami ? :buzi:

Posted

nie mogę dojsc do siebie. pokochałam tą malutką TINKĘ a ona odeszła za TM... ALE TO ZUPEŁNIE INNY WĄTEK. DZIŚ PPOSTARAM SIĘ ZROBIC TROCHĘ ULOTEK. A PYTAŁYŚCIE MOŻE P. SIEMIŃSKIEJ CZY MOZNA BY KILKA NA OSIEDLU POWIESIC ZEBY NIE BYŁA ZASKOCZONA W RAZIE GDYBY KTOS ZADZWONIŁ W SPRAWIE ADOPCJI. JAK BYM SIĘ WYROBIŁA I WIEDZIAŁA ŻE MOŻNA TO BYM PARĘ W OKOLICY POWIESIŁA.A CO DO SZABLONU TO ŚIWETNIE BO JA NIESTETY NIE POTRAFIE NIC TAKIEGO ZROBIC I MIMO SZCZERYCH CHĘCI W TYM NIE POMOGE.

Posted

myślałam, ze chociaż ten piękny brązowy husky zaraz znajdzie dom :(
a on już tyle czeka :(
a może ma tatuaż w uchu ? albo drugiego chipa ? (nie wiem czy to jest możliwe)

Posted

[quote name='madziamn']nie mogę dojsc do siebie. pokochałam tą malutką TINKĘ a ona odeszła za TM... ALE TO ZUPEŁNIE INNY WĄTEK. DZIŚ PPOSTARAM SIĘ ZROBIC TROCHĘ ULOTEK. A PYTAŁYŚCIE MOŻE P. SIEMIŃSKIEJ CZY MOZNA BY KILKA NA OSIEDLU POWIESIC ZEBY NIE BYŁA ZASKOCZONA W RAZIE GDYBY KTOS ZADZWONIŁ W SPRAWIE ADOPCJI. JAK BYM SIĘ WYROBIŁA I WIEDZIAŁA ŻE MOŻNA TO BYM PARĘ W OKOLICY POWIESIŁA.A CO DO SZABLONU TO ŚIWETNIE BO JA NIESTETY NIE POTRAFIE NIC TAKIEGO ZROBIC I MIMO SZCZERYCH CHĘCI W TYM NIE POMOGE.
Chodzi o tą sznaucerkowatą sunię ?
A co do ulotek - dzwoniłam dzisiaj do p. Siemińskiej ale nikt nie oderał. Zadzwonie jutro. :p

[quote name='kaskaSz']http://schronisko-kosodrzewina.blog.onet.pl/ szablon gotowy, jak coś dodać/zmienić czy coś to pisac :)
Ooo ! Super ! :loveu:
Cudownie Ci to wyszło :multi:

[quote name='madziamn']moim zdaniem bardzo ładnie to wyszło:loveu: dzięki kasia:loveu:
Zgadzam sie !
DZIĘKUJEMY KASIA :cool3:

Posted

TAK O TĄ PSINKĘ CHODZI. BIEDACTWO:-(. ZROBIŁAM ULOTKI. NIE WIEM CZY BEDA DOBRE ALE I TAK NIE DAM RADY DZIŚ WYDRUKOWAC BO MI DRUKARKA CAŁKOWICIE ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA. CHYBA DOGADAŁA SIE Z MOJĄ SZNUPKĄ ONA TEŻ DZISIAJ ROBI CO CHCE:cool3:. a tak wygląda ta ulotka. niestety nie wiem jak zrobic oddzierane kontakty które czasem w ulotkach są.

Posted

wow, dziewczyny jestem pod wrazeniem. piękny blog i śliczny plakat. tylko w blogu w adresie ta 'kosodrzewina'... da się to jeszcze zmienić?.. lepiej by bylo 'kosodrzewiny'. nie gniewajcie się, ale korekta to moje drugie imię :eviltong:.

Posted

[quote name='kaskaSz']No to fajnie, że się podoba i cieszę się, że mogłam pomóc :)
Jeszcze mam taką prośbę - odnośnie twojego talentu graficznego! Wieczorem na gadu-gadu.

[quote name='madziamn']TAK O TĄ PSINKĘ CHODZI. BIEDACTWO:-(. ZROBIŁAM ULOTKI. NIE WIEM CZY BEDA DOBRE ALE I TAK NIE DAM RADY DZIŚ WYDRUKOWAC BO MI DRUKARKA CAŁKOWICIE ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA. CHYBA DOGADAŁA SIE Z MOJĄ SZNUPKĄ ONA TEŻ DZISIAJ ROBI CO CHCE:cool3:. a tak wygląda ta ulotka. niestety nie wiem jak zrobic oddzierane kontakty które czasem w ulotkach są.

Super ulotka ! Z tym że proszę o przesłanie jej i plakatu na mojego maila bo z tego wątku nijak można z niej coś odczytać.
A drukować możesz nawet w przyszłym tygodniu. Co sie odwlecze to nie uciecze :rolleyes:.
O oddzierane kontakty popytam znajomych.

[quote name='_Tosia_']wow, dziewczyny jestem pod wrazeniem. piękny blog i śliczny plakat. tylko w blogu w adresie ta 'kosodrzewina'... da się to jeszcze zmienić?.. lepiej by bylo 'kosodrzewiny'. nie gniewajcie się, ale korekta to moje drugie imię :eviltong:.
jeśli się nie da, to nic się nie stanie, bez przedsady, no ale jeśli się da...

Da się zmienić. Oczywiście. Już się za to biorę.
Czyli ma byćadres schronisko-kosodrzewiny ? Czy jak ?
Może www.schronisko-na-Kosodrzewiny.blog.onet.pl.

Posted

Jestem w trakcie tworzenia bloga.
W ramce o schronisku chciałam napisać taki tekst

Na blogu prezentowane są psy z przytuliska w Łodzi na ulicy Kosodrzewiny 56.
Strona internetowa schroniska - www.przytulisko.info

W sprawie adopcji należy skontaktować się z kierowniczką (tel.xxx-xxx-xxx) lub ze mną ( tel.xxx-xxx-xxx i gg xxxxxxx) lub z Tosią ( tel.xxx-xxx-xxx i gg. xxxxxxx)

Pomyślałam żeby podawać kontakt do p. Sieminskiej , do mnie , i do Tosi ( jeśli chcesz). ;). Lepiej żeby ludzie dzwonili najpierw do osób które mogą wyczuć sytuacje i skombinować kontrole przedadopcyjne etc. ;)
Dużo osób podaj kontakt nie tylko do schroniska ale także do wolontariuszy. Ja osobiście wolontariuszką nazwać się nie mogę ale Tosia to i owszem ;). Ale chyba kontakt do mnie nie zaszkodzi napisać.