oktawia6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 setki psów z Kosodrzwiny-niech chociaż znajdzie dom przed zimą-bo wiele umrze w zapomnieniu..... P.S. Tosia skontaktuj się z Bunia-brak wpłąty za kastrację Cekinka-brak Quote
_Tosia_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 założyłam Cekinkowi osobny wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8934386#post8934386. Oktawia zaraz zadzownię i do Buni i do p. Siemińskiej.. Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tosiu jakbyś rozmawiała z p. Siemińską przypomnij jej proszę o książeczce jamniczka z bliznami. Ja dwoniłam już 3 razy. Obiecala wysłać i nadal jej nie dostałam. Wiem, że ma sporo spraw na głowie, ale jamniś dawno w nowym domu, a Państwo nadal nie mają książeczki zdrowia. Ja mieszkam z przeciwnej strony Łodzi i nie mam jak jechać po książęczkę. Quote
_Tosia_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kar0la napisał(a):Tosiu jakbyś rozmawiała z p. Siemińską przypomnij jej proszę o książeczce jamniczka z bliznami. Ja dwoniłam już 3 razy. Obiecala wysłać i nadal jej nie dostałam. Wiem, że ma sporo spraw na głowie, ale jamniś dawno w nowym domu, a Państwo nadal nie mają książeczki zdrowia. Ja mieszkam z przeciwnej strony Łodzi i nie mam jak jechać po książęczkę. ok. ja prawdopodobnie będę na kosodrzwiny w sobotę, to najwyżej sama wezmę Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 _Tosia_ napisał(a):ok. ja prawdopodobnie będę na kosodrzwiny w sobotę, to najwyżej sama wezmę Dziękuję. :Rose: Quote
_Tosia_ Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 mam nadzieję, że w sobotę uda mi się dojechać na kosodrzewiny. będą nowe zdjęcia Quote
mulinka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dostałam dzisiaj takiego maila: PILNE !!!! Dziś moja znajoma z koleżanką znalazły sunię na ul Inflanckiej. To 1,5 roczna husky z urojoną ciążą. Widać, że jakiś czas się błąka. Żadna z tych pań nie może zatrzymać tego pieska i trafi ona do schroniska. Prosze sprawdż w internecie czy nikt nie szuka tego biedactwa. Podam Ci nr tel do mojej znajomej. P. Alicja Biegańska 0505 097 713. Jesli masz jakiś pomysł gdzie tę sunie umieścić to też do p.Alicji zadzwoń. To pilne, bo szkoda suni umieszczać w schronisku. ------------------------------------------------------------------- czy wiecie coś może o zaginionej suni husky ? a może ktoś z was albo waszych przyjaciół mógłby udzielić jej tymczasowego schronienia ? Quote
natija Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 mam nadzieje,ze sunia szybko trafi do swojego wlasciciela,mam nadzieje,ze uciekla,a nie zostalo porzucona.... Quote
Karilka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ehh.... Jak oddam mojego tymczasowicza moge wziąć szczeniaka (do 3mies) na DT lub jak nie ma to jakąś fajną sunieczke, lubiąca inne psy (małe i duże). Quote
szajbus Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tosia, miałam awarie kompa . Powiedz czy były jakieś telefony w sprawie czarnuszków? Sunia i jeden z piesków sa obserwowane na allegro. Czy coś drgnęło w ich sprawie? Quote
oktawia6 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 _Tosia_ napisał(a): Oktawia zaraz zadzownię i do Buni i do p. Siemińskiej.. kochana Tosiu nieśmiało zapytam i jak?:oops::oops::oops: Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 oktawia6 napisał(a):kochana Tosiu nieśmiało zapytam i jak?:oops::oops::oops: wszystko ok, nie martw się, zapłacone Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='szajbus']Tosia, miałam awarie kompa . Powiedz czy były jakieś telefony w sprawie czarnuszków? Sunia i jeden z piesków sa obserwowane na allegro. Czy coś drgnęło w ich sprawie? będę jutro na kosodrzewiny, dowiem się dokładnie. moja koleżanka jest zainteresowana tym pieskiem: Będzie jutro ze mną w Hotelu. jeśli go weźmie, dam Ci znać od razu Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 szajbus napisał(a):Właśnie on i sunia maja obserwatorów na allegro nie, ona raczej nie obserwuje go na allegro... Quote
rita60 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pieski czekaja,czy naprawde ich zycie musi byc pieskie:-( Quote
_Tosia_ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 tego pieska juz nie ma na kosodrzewiny ps. koleżanka wzięła innego pieska:loveu: Quote
szajbus Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Szkoda, ze nie wiedziałam, bo bym go zdjęła z ogłoszeń, a tak to mi wciąż wisi i jest obserwowany. Quote
Gosiapk Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='_Tosia_'] tego pieska juz nie ma na kosodrzewiny ps. koleżanka wzięła innego pieska:loveu: A co się z nim stało? Quote
rita60 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nasze łodzkie psiaki czekaja na domki.......... Quote
Recommended Posts