Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Czy dałoby się sprawdzić reakcję Kanapy na koty? To jest jedyny konieczny warunek, bo mam koty wychodzące. Suki szukam dla siebie, mieszkałaby w domu pod Cieszynem, bo się tam przeprowadzamy. Aktualnie mam na tymczasie sukę zabraną z katowickiego schroniska w stanie wycieńczenia, ale nie może zostać u nas na stałe, bo nienawidzi kotów. Suczka jest już odkarmiona i gotowa do wydania, więc zaczynam rozglądać się za psem na stałe. Preferuję sukę, bo mam już psa i boję się konfliktów między dwoma chłopakami. Moj pies jest co prawda wykastrowany, ale i tak nie pała miłością do innych samców.

rozmawialam z P. Siemińska, koty są suni obojętne, ale mają jeszcze sprawdzić i dadzą znać ostatecznie. będzie test kontaktowy:cool3:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Jak miewa sie boksio?

Widziałam go w poniedziałek jak wyglądał z budy, na pewno mu zimno... :(

Ola - a propos Gacusia, to najlepiej jakbyś sama odwiedziła przytulisko ze zdjęciem i tak jak pisze Modliszka, także schronisko w Pabianicach.

Posted

oktawia6 napisał(a):
rozmawialaś z p.Siemiśnką Tośka o Pekinku? czy nadal będzie się tam gniótł?

tak, rozmawiałam, czekamy do konca tygodnia. na przyszły tydzien juz bym chciała umawaić go na ciachanie. po ciachaniu do domku

Posted

przepraszam, że wklejam to na waszym wątku ale sytuacja jest dramatyczna:

pomóżcie proszę:
dwie 4-miesięczne bezdomne oswojone, odrobaczone i zaszczepione koteczki jutro trafia do schroniska - błagamy o dom dla nich:

oto Mysza i Łatka

kontakt:
Asia
tel.kom. 0 693 636 108
e-mail: sil_k@op.pl

Posted

_Tosia_ napisał(a):

tak, rozmawiałam, czekamy do konca tygodnia. na przyszły tydzien juz bym chciała umawaić go na ciachanie. po ciachaniu do domku

pamiętaj-przed kastracją trzeba zrobic krew-psa w anemii czy chorego nie można poddac zabiegowi w ciemno.
czyli od poniedziałku tymczas ma byc uprzedzony?

Posted

[quote name='oktawia6']pamiętaj-przed kastracją trzeba zrobic krew-psa w anemii czy chorego nie można poddac zabiegowi w ciemno.
czyli od poniedziałku tymczas ma byc uprzedzony?
romawiałam z p. Siemińskaą. nie czekamy już, umawiamy kastrację. niech domek będzie w pogotowiu, Katya, jeśli możesz skontaktować się z dr BUNIĄ - podpytaj, kiedy by mogła ująć nozyce w dłon!! aha i czy krew mu zrobi od razu przed ciachaniem, jak napisała tu Oktawia6. BUZIAKI. no i ile mi policzy...

Posted

co do huskiego: pani, która o niego pytala na razie się nie odzywa. Tanitko, jesli nadal jest aktualna Twoja podróz do w-wy, bądz w pogotowiu proszę...
co do Kanapy - nie udało się jeszcze zrobić 'testu kontaktowego', ale czekamy

Posted

co do huskiego: pani, która o niego pytala na razie się nie odzywa. Tanitko, jesli nadal jest aktualna Twoja podróz do w-wy, bądz w pogotowiu proszę...

jestem w pogotowiu:lol:

Posted

szajbus napisał(a):

Czyli pekinczyk w poniedziałek jest szykowany na zabieg?

odpowiedzialny wetrynarz-taki jakim jest na przykład Bunia-nie zrobi w ciemno zabiegu w narkozie bez zbadania wcześniej krwii psu-to jeszcze płaskonosemu-pierw morfologia potem zabieg kastracji-kolejności pro forma musi byc wykonana-rezerwujęw takim razie czynnośc.

P.S. petycję podpisałam oczywiście:angryy: