_Tosia_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Jaaga napisał(a):Czy dałoby się sprawdzić reakcję Kanapy na koty? To jest jedyny konieczny warunek, bo mam koty wychodzące. Suki szukam dla siebie, mieszkałaby w domu pod Cieszynem, bo się tam przeprowadzamy. Aktualnie mam na tymczasie sukę zabraną z katowickiego schroniska w stanie wycieńczenia, ale nie może zostać u nas na stałe, bo nienawidzi kotów. Suczka jest już odkarmiona i gotowa do wydania, więc zaczynam rozglądać się za psem na stałe. Preferuję sukę, bo mam już psa i boję się konfliktów między dwoma chłopakami. Moj pies jest co prawda wykastrowany, ale i tak nie pała miłością do innych samców. rozmawialam z P. Siemińska, koty są suni obojętne, ale mają jeszcze sprawdzić i dadzą znać ostatecznie. będzie test kontaktowy:cool3: Quote
oktawia6 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 rozmawialaś z p.Siemiśnką Tośka o Pekinku? czy nadal będzie się tam gniótł? Quote
Aleksandra_27 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Może widział ktoś Gacusia, który zaginął 13 marca w Zgierzu. :placz: Gacuś ma ok. 7 lat. Quote
modliszka84 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Aleksandra_27 napisał(a):Może widział ktoś Gacusia, który zaginął 13 marca w Zgierzu. :placz: Gacuś ma ok. 7 lat. Byłaś w schronisku w Pabianicach? Do nas takze trafiają psy ze Zgierza. Quote
katya Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jak miewa sie boksio? Widziałam go w poniedziałek jak wyglądał z budy, na pewno mu zimno... :( Ola - a propos Gacusia, to najlepiej jakbyś sama odwiedziła przytulisko ze zdjęciem i tak jak pisze Modliszka, także schronisko w Pabianicach. Quote
Ziutka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 katya napisał(a):Widziałam go w poniedziałek jak wyglądał z budy, na pewno mu zimno... :( Biedny kochany faflaczek :shake: :-( Quote
_Tosia_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 oktawia6 napisał(a):rozmawialaś z p.Siemiśnką Tośka o Pekinku? czy nadal będzie się tam gniótł? tak, rozmawiałam, czekamy do konca tygodnia. na przyszły tydzien juz bym chciała umawaić go na ciachanie. po ciachaniu do domku Quote
mulinka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 przepraszam, że wklejam to na waszym wątku ale sytuacja jest dramatyczna: pomóżcie proszę: dwie 4-miesięczne bezdomne oswojone, odrobaczone i zaszczepione koteczki jutro trafia do schroniska - błagamy o dom dla nich: oto Mysza i Łatka kontakt: Asia tel.kom. 0 693 636 108 e-mail: sil_k@op.pl Quote
_Tosia_ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 wkleiłam też te koteczki na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2535323#2535323 Quote
oktawia6 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 _Tosia_ napisał(a): tak, rozmawiałam, czekamy do konca tygodnia. na przyszły tydzien juz bym chciała umawaić go na ciachanie. po ciachaniu do domku pamiętaj-przed kastracją trzeba zrobic krew-psa w anemii czy chorego nie można poddac zabiegowi w ciemno. czyli od poniedziałku tymczas ma byc uprzedzony? Quote
_Tosia_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='oktawia6']pamiętaj-przed kastracją trzeba zrobic krew-psa w anemii czy chorego nie można poddac zabiegowi w ciemno. czyli od poniedziałku tymczas ma byc uprzedzony? romawiałam z p. Siemińskaą. nie czekamy już, umawiamy kastrację. niech domek będzie w pogotowiu, Katya, jeśli możesz skontaktować się z dr BUNIĄ - podpytaj, kiedy by mogła ująć nozyce w dłon!! aha i czy krew mu zrobi od razu przed ciachaniem, jak napisała tu Oktawia6. BUZIAKI. no i ile mi policzy... Quote
_Tosia_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 co do huskiego: pani, która o niego pytala na razie się nie odzywa. Tanitko, jesli nadal jest aktualna Twoja podróz do w-wy, bądz w pogotowiu proszę... co do Kanapy - nie udało się jeszcze zrobić 'testu kontaktowego', ale czekamy Quote
_Tosia_ Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='graszka_gn']Taki banner: Kod: [noparse][/noparse] hmmm znów technika: czy tylko ja widzę zamiast banerka czerwony krzyzyk?... :siara: Quote
mulinka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='_Tosia_']wkleiłam też te koteczki na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2535323#2535323 dziękuję Tosiu :) Quote
tanitka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 co do huskiego: pani, która o niego pytala na razie się nie odzywa. Tanitko, jesli nadal jest aktualna Twoja podróz do w-wy, bądz w pogotowiu proszę... jestem w pogotowiu:lol: Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Czyli pekinczyk w poniedziałek jest szykowany na zabieg? Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 PROSZĘ Podpisujcie ten bojkot. TO nie jest nic innego jak barbarzyństwo. Do takiej podłości jest zdolny tylko człowiek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8280761#post8280761 Quote
oktawia6 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 szajbus napisał(a): Czyli pekinczyk w poniedziałek jest szykowany na zabieg? odpowiedzialny wetrynarz-taki jakim jest na przykład Bunia-nie zrobi w ciemno zabiegu w narkozie bez zbadania wcześniej krwii psu-to jeszcze płaskonosemu-pierw morfologia potem zabieg kastracji-kolejności pro forma musi byc wykonana-rezerwujęw takim razie czynnośc. P.S. petycję podpisałam oczywiście:angryy: Quote
rita60 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Setki czekajacych pieskow,przypomina sie.......... Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tosia skontaktuj się ze mną proszę! na poniedziałek wszystko ustawione-czekam Quote
_Tosia_ Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Pkińczyk jedzie jutro do Buni na badania, trzeba go przebadac przed kastracją. Później od razu jedzie do DT!! Quote
rita60 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tosiu czy był dzisiaj ktos w przytulisku w sprawie erdelka ? Quote
Recommended Posts