Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska?

z tego, co pamietam nie jest wysterylizowana. jest bardzo łagodna , ale nie wiem, jak reaguje na koty. a kto by ją chciał? do jakich warunków? do domu? i czy do Katowic?..

Posted

[quote name='Jaaga']Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska?

Mam jeszcze jedno jej zdjęcie, naprawdę jest niesamowita, prawdziwa kanapa. Fajnie by było. gdyby miała domek! :)

Posted

Pitbull znalazl dom.
A reszta amstaffow? Czy sa jakies bullterriery lub inne pitbulle? Prosilibysmy o informacje o wszystkich jesli to mozliwe to zajmiemy sie ich promocja.

Posted

Są te dwie suczki z pierwszej strony, widziałam też psa, bullterierów nie widziałam, ale może są jakieś w Wojtyszkach, najlepiej Doddy jakbyś zadzwoniła do p. Siemińskiej.

Posted

Moge zadzwonic tylko co mi da rozmowa? Mi potrzebne sa dobre zdjecia i opis psiakow. Moge ruda76 poprosic by pojechala do schroniska i zrobila zdjecia - zaraz sie z nia skontaktuje.

Posted

Czy dałoby się sprawdzić reakcję Kanapy na koty? To jest jedyny konieczny warunek, bo mam koty wychodzące. Suki szukam dla siebie, mieszkałaby w domu pod Cieszynem, bo się tam przeprowadzamy. Aktualnie mam na tymczasie sukę zabraną z katowickiego schroniska w stanie wycieńczenia, ale nie może zostać u nas na stałe, bo nienawidzi kotów. Suczka jest już odkarmiona i gotowa do wydania, więc zaczynam rozglądać się za psem na stałe. Preferuję sukę, bo mam już psa i boję się konfliktów między dwoma chłopakami. Moj pies jest co prawda wykastrowany, ale i tak nie pała miłością do innych samców.

Posted

Na allegro pekińczyka zaznaczyłam, ze piesek będzie wykastrowany, i zdjęłam z allegro szczeniaczka ( sunie czarną podpalaną), która znalazła domek.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257237841
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257235407

szczeniaczki - 3 obserwujących
sznaucerka - 2 obserwujących
pekińczyk - 9 obserwujących i bije rekord oglądalności.

Allegrowicze nie zastanawiać sie tylko brać i kochać te piękne istotki, bo w kolejce do ogłoszeń czeka masa nastepnych, a zima za pasem.
Siedząc w cieplutkich mieszkankach pomyślcie o tych, które marzną wtulone w siebie w zimnych boksach.
To człowiekowi zawdzięczają swój los!

Posted

[quote name='szajbus']
Allegrowicze nie zastanawiać sie tylko brać i kochać te piękne istotki, bo w kolejce do ogłoszeń czeka masa nastepnych, a zima za pasem.
Siedząc w cieplutkich mieszkankach pomyślcie o tych, które marzną wtulone w siebie w zimnych boksach.
To człowiekowi zawdzięczają swój los!

DOKŁADNIE!!!! ALLEGROWICZE - OBSERWATORZY, NIE WSTYD WAM, ZE MACIE CIEPŁE WYRA I PELNE TALERZE? ZASYPIAJĄC POD KOŁDERKĄ POMYŚLCIE O NICH, WYOBARŹCIE SOBIE, JAK LEŻĄ WTULONE W ZIMNY OHYDNY BETON, JAK PŁACZĄ PRÓBUJĄC ZAKRYĆ SIĘ OGONKIEM. ZASTANÓWCIE SIĘ, JAKA MUSI JE OGARNIAĆ ROZPACZ, GDY BUDZĄC SIĘ RANO WIDZĄ KRATY, OBSIKANE KĄTY I GROMADĘ TAKICH SAMYCH, JAK ONE WOKÓŁ SIEBIE. NIEKTÓRE CZEKAJĄ TYLKO NA ŚMIERĆ!!

Posted

[quote name='_Tosia_']
DOKŁADNIE!!!! ALLEGROWICZE - OBSERWATORZY, NIE WSTYD WAM, ZE MACIE CIEPŁE WYRA I PELNE TALERZE? ZASYPIAJĄC POD KOŁDERKĄ POMYŚLCIE O NICH, WYOBARŹCIE SOBIE, JAK LEŻĄ WTULONE W ZIMNY OHYDNY BETON, JAK PŁACZĄ PRÓBUJĄC ZAKRYĆ SIĘ OGONKIEM.

ZASTANÓWCIE SIĘ, JAKA MUSI JE OGARNIAĆ ROZPACZ, GDY BUDZĄC SIĘ RANO WIDZĄ KRATY, OBSIKANE KĄTY I GROMADĘ TAKICH SAMYCH, JAK ONE WOKÓŁ SIEBIE.

NIEKTÓRE CZEKAJĄ TYLKO NA ŚMIERĆ!!

dobrze napisane Tośka:roll:cóż lepiej popatrzec.......jak w tv na kaleki przy kawie i cieszyc się jakim to jest się pięknym i zdrowym:roll: