Jaaga Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska? Quote
_Tosia_ Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Jaaga napisał(a):Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska? z tego, co pamietam nie jest wysterylizowana. jest bardzo łagodna , ale nie wiem, jak reaguje na koty. a kto by ją chciał? do jakich warunków? do domu? i czy do Katowic?.. Quote
katya Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Jaaga']Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej o suni Kanapie? Jest niesamowita. Szukam większej suczki, przyjaznej wobec innych psów i chociaż obojętnej wobec kotów. Łagodnej w stosunku do dzieci. Do towarzystwa miałaby starszego psa, też ze schroniska. Czy ta sunia jest wysterylizowana i czy wiadomo w jakich okolicznościach trafiła do schroniska? Mam jeszcze jedno jej zdjęcie, naprawdę jest niesamowita, prawdziwa kanapa. Fajnie by było. gdyby miała domek! :) Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Pitbull znalazl dom. A reszta amstaffow? Czy sa jakies bullterriery lub inne pitbulle? Prosilibysmy o informacje o wszystkich jesli to mozliwe to zajmiemy sie ich promocja. Quote
katya Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Są te dwie suczki z pierwszej strony, widziałam też psa, bullterierów nie widziałam, ale może są jakieś w Wojtyszkach, najlepiej Doddy jakbyś zadzwoniła do p. Siemińskiej. Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Moge zadzwonic tylko co mi da rozmowa? Mi potrzebne sa dobre zdjecia i opis psiakow. Moge ruda76 poprosic by pojechala do schroniska i zrobila zdjecia - zaraz sie z nia skontaktuje. Quote
Jaaga Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy dałoby się sprawdzić reakcję Kanapy na koty? To jest jedyny konieczny warunek, bo mam koty wychodzące. Suki szukam dla siebie, mieszkałaby w domu pod Cieszynem, bo się tam przeprowadzamy. Aktualnie mam na tymczasie sukę zabraną z katowickiego schroniska w stanie wycieńczenia, ale nie może zostać u nas na stałe, bo nienawidzi kotów. Suczka jest już odkarmiona i gotowa do wydania, więc zaczynam rozglądać się za psem na stałe. Preferuję sukę, bo mam już psa i boję się konfliktów między dwoma chłopakami. Moj pies jest co prawda wykastrowany, ale i tak nie pała miłością do innych samców. Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Pzrypominamy o strasznym przepełnieniu na Kosodrzewiny, domki nie zastanwiajcie się Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Na allegro pekińczyka zaznaczyłam, ze piesek będzie wykastrowany, i zdjęłam z allegro szczeniaczka ( sunie czarną podpalaną), która znalazła domek. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257237841 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257235407 szczeniaczki - 3 obserwujących sznaucerka - 2 obserwujących pekińczyk - 9 obserwujących i bije rekord oglądalności. Allegrowicze nie zastanawiać sie tylko brać i kochać te piękne istotki, bo w kolejce do ogłoszeń czeka masa nastepnych, a zima za pasem. Siedząc w cieplutkich mieszkankach pomyślcie o tych, które marzną wtulone w siebie w zimnych boksach. To człowiekowi zawdzięczają swój los! Quote
_Tosia_ Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 czy któras z Was nie jedzie przyapdkiem do Warszawy w najbliższym czasie? pewna pani jest zainteresowana huskiem, ale nie ma go jak odebrać. Quote
tanitka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ja będę jechać na 1 listopada w-wa -łódź- w-wa Quote
katya Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oo! I mogłabyś Tanitko zabrać huska do nowego domku? Quote
oktawia6 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 W razie co proszę o telefon Tosię-jak już będzie kierowniczka pewna co do wydania Pekinka P.S. Tośka obiecałam Ci-to moje uratowane Pekinki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26403 przepraszam za off:oops: Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 wiadomośc z allegro Wiadomość od: cruelaq (38) , wysłana z komputera o numerze IP: 87.207.34.70 Strona z przedmiotem: Pekińczyk pilnie poszukuje domu Treść wiadomości: witam chetnie przygarne peska ,co trzeba spelnic by adoptowac pieska z gory dziekuje za odp Quote
katya Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Może wysyłać ludziom ankiety przedadopcyjne? Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wysłałam i jednego obserwatora ankieta wystraszyła - zostało ich 8 Quote
oktawia6 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 moje zdanie jest następujące: Pekinek powinien byc zdjęty z portali adopcyjnych-wszystkich- ogłoszony dopiero po kastracji!!! Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oktwio. Na allegro jest dopisek, ze pies zostanie wydany po kastracji, więc jakie to ma znaczenie? Quote
karoluch Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czy ktoś mógłby podesłać mi taką ankietę adopcyjną? chciałabym podpatrzeć o co pytacie :) dziękuję :) Quote
_Tosia_ Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='oktawia6']W razie co proszę o telefon Tosię-jak już będzie kierowniczka pewna co do wydania Pekinka P.S. Tośka obiecałam Ci-to moje uratowane Pekinki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26403 przepraszam za off:oops: ŚLICZNE MORDZIACHY!!!:eviltong: Quote
_Tosia_ Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='szajbus'] Allegrowicze nie zastanawiać sie tylko brać i kochać te piękne istotki, bo w kolejce do ogłoszeń czeka masa nastepnych, a zima za pasem. Siedząc w cieplutkich mieszkankach pomyślcie o tych, które marzną wtulone w siebie w zimnych boksach. To człowiekowi zawdzięczają swój los! DOKŁADNIE!!!! ALLEGROWICZE - OBSERWATORZY, NIE WSTYD WAM, ZE MACIE CIEPŁE WYRA I PELNE TALERZE? ZASYPIAJĄC POD KOŁDERKĄ POMYŚLCIE O NICH, WYOBARŹCIE SOBIE, JAK LEŻĄ WTULONE W ZIMNY OHYDNY BETON, JAK PŁACZĄ PRÓBUJĄC ZAKRYĆ SIĘ OGONKIEM. ZASTANÓWCIE SIĘ, JAKA MUSI JE OGARNIAĆ ROZPACZ, GDY BUDZĄC SIĘ RANO WIDZĄ KRATY, OBSIKANE KĄTY I GROMADĘ TAKICH SAMYCH, JAK ONE WOKÓŁ SIEBIE. NIEKTÓRE CZEKAJĄ TYLKO NA ŚMIERĆ!! Quote
_Tosia_ Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 tanitka napisał(a):ja będę jechać na 1 listopada w-wa -łódź- w-wa Tanitko, wzięłabyś go ze sobą?... Quote
oktawia6 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='_Tosia_'] DOKŁADNIE!!!! ALLEGROWICZE - OBSERWATORZY, NIE WSTYD WAM, ZE MACIE CIEPŁE WYRA I PELNE TALERZE? ZASYPIAJĄC POD KOŁDERKĄ POMYŚLCIE O NICH, WYOBARŹCIE SOBIE, JAK LEŻĄ WTULONE W ZIMNY OHYDNY BETON, JAK PŁACZĄ PRÓBUJĄC ZAKRYĆ SIĘ OGONKIEM. ZASTANÓWCIE SIĘ, JAKA MUSI JE OGARNIAĆ ROZPACZ, GDY BUDZĄC SIĘ RANO WIDZĄ KRATY, OBSIKANE KĄTY I GROMADĘ TAKICH SAMYCH, JAK ONE WOKÓŁ SIEBIE. NIEKTÓRE CZEKAJĄ TYLKO NA ŚMIERĆ!! dobrze napisane Tośka:roll:cóż lepiej popatrzec.......jak w tv na kaleki przy kawie i cieszyc się jakim to jest się pięknym i zdrowym:roll: Quote
Recommended Posts