szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tosia to jak jest w końcu z ta sznaucerką. Jeśli takie będą sprzeczne informacje to żadnemu z tych psów nie znajdziemy domu. Quote
desdemona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 moze cos sie w koncu ruszu i na razie czesc z tych pieskow poznajduje domki. Quote
dzodzo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 szajbus napisał(a):Tosia to jak jest w końcu z ta sznaucerką. Jeśli takie będą sprzeczne informacje to żadnemu z tych psów nie znajdziemy domu. dokładnie, co z tego że próbujemy pomóc jak nie ma konkretnej informacji o psach.Ew. chętni sie zniechecają a my tracimy wiarygodność Quote
rita60 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Fundacja Medeor napisał(a):ten psiak co zgubił sie w noc sylwestrowa odnalazł włascicieli Dzieki za informacje:p Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Właśnie miałam na e-maila pytania odnośnie pekińczyka cytuję " Dzien dobry Mam na imie Ania chcialam zapytac o psa rasy pekinczyk.chcialabym zapytac o dokladny adres i dokladna cena.licze ze pan mi jak najszybciej odpisze. Dowidzenia Ania. " Quote
weszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dziś ma się kontaktować w sprawie sznaucerki kolejna osoba. Czekam na info czego się o niej dowie. Sama chciałabym mieć pewne wiadomości. Chodzi głównie o ten wypadek - czy miała i jest wyleczona czy w trakcie leczenia?? Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tosia 11 lub 12 października do przytuliska był oddany przez działkowiczke piesek Nero [ Możesz powiedziec co się z nim dzieje? Jak sobie psinka razi? Ma swój wątek na dogomanii i ogłoszenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84001 i chcielibyśmy prosić o jakieś info. Na allegro miał obserwatora , który się wycofał. Quote
Fundacja Medor Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dam bezposredni kontakt do pani marioli niech moze jej pytaja o szanaucerke bo pracownicy nie zawsze wszystko wiedza 501066519 to kontakt bezposredni Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Właśnie ten numer jest podany we wszystkich ogłoszeniach. Ten i stacjonarny, więc podejrzewam, ze pod inne numery nikt nie dzwoni. Quote
Fundacja Medor Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 kiedys była u nas pani któta znalazła sznaucerke w łodzi tylko ze my mielismy akurat u siebie zapchane wszystko ze zdirc kojarze ze to ta sama wiec sunia nie miała zadnego wypadku na bank Quote
Fundacja Medor Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 mam maila tej pani ktora przywiozła sznaucerke 21 maja pracuje w szkole w lodzi ona miała zdiecia sznaucerki na komputerze warto by było sie z nia skontaktowac bo ona chciała dac pieniazki na sterylizacje tej suni oto mail stanczykanna@interia.pl a to str szkoły http://www.sp175.edu.lodz.pl/ napewno by zrobiła zbiorke karmy dla psow z kosodrzewiny Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A to kolejny e- mail z kupsprzedaj w sprawie pekinczyka "anna napisał/a: bardzo chetnie bym sie zaopiekowala tym slicznym pieskiem ale mieszkam 50 km od wawy i nie mialabym jak go wziac... ;( watpie abym znalazla transport az do lodzi... ;( odpowiedz PROSZE DAC NA KOM 506823688 " Quote
katya Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Sznaucerka normalnie się zachowywała, poruszała, nie wyglądała na chorą. Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='szajbus']A to kolejny e- mail z kupsprzedaj w sprawie pekinczyka "anna napisał/a: bardzo chetnie bym sie zaopiekowala tym slicznym pieskiem ale mieszkam 50 km od wawy i nie mialabym jak go wziac... ;( watpie abym znalazla transport az do lodzi... ;( odpowiedz PROSZE DAC NA KOM 506823688 " my jestesmy w stanie ten transport zorganizowac. moze nie z dnia na dzien, ale na pewno cos wymyślimy. jesli jestes z nia w kontakcie, to przekaz , jesli nie, to ja przekaze :lol: Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='szajbus']Tosia 11 lub 12 października do przytuliska był oddany przez działkowiczke piesek Nero [ Możesz powiedziec co się z nim dzieje? Jak sobie psinka razi? Ma swój wątek na dogomanii i ogłoszenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84001 i chcielibyśmy prosić o jakieś info. Na allegro miał obserwatora , który się wycofał. rozmawiałam z panią Siemińską, piesek się nazywa POLO, a nie Nero. pani, która go przywiozła, karmiła go na działce w miejscowości Władysławów, (gm. Zgierz). jest łagodny, nie umie chodzić na smyczy. ma około 1,5 roku. Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 dzodzo napisał(a):osoba zainteresowana która zadzwoniła do schroniska w sprawie mini sznaucerki dowiedziała się ze ma 7 lat i jest po wypadku:-o udało mi się dodzwonić, p. Siemińska powiedziala, ze pies jest u nich od zimy(inf. jeszcze do potwierdzenia), że ludzie, którzy ja przywieźli twierdzili, ze była uderzona przez samochód. pies nie ma jednak oznak jakiejś choroby. mimo wszystko lepiej jest powiedzieć, że taka sytuacja mogła mieć miejsce. Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='graszka_gn']Taki banner: Kod: [noparse][/noparse] DZIĘKUJEMY, CUDNY!! Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Kolejny e- mail tym razem w sprawie sznaucerki Wiadomość od: agatamisa (133) , wysłana z komputera o numerze IP: 89.79.59.182 Strona z przedmiotem: Sznaucerka pilnie poszukuje domu Treść wiadomości: Witam. Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej o tej suczce? Jak trafiła do schroniska, coś o jej temperamencie itp. ? Czy jest sterylizowana? Z góry dziękuję. Aktualnie na allegro szczeniaki 2 obserwatorów sznaucerka 2 obserwatorów piekińczyk 5 obserwatorów Kolejny e-mail tym razem w sprawie szczeniaków Wiadomość od: justiZZ (70) , wysłana z komputera o numerze IP: 217.113.232.250 Strona z przedmiotem: Szczeniaczki pilnie szukaja domów Treść wiadomości: czy te pieski beda duze?? czy raczej malutkie?? Quote
Kar0la Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja rozmawiałam wczoraj z p. Siemińską o sznaucerce. Trafiła do nich po wypadku, ale czy jest nadal w trakcie leczenia to nie wiem. Sunia jest podobno bardzo wesoła i kontaktowa, ale hałaśliwa. Lubi szczekać. Rzeczywiście byłam w biurze i ze wszystkich psów w bokach słychać było tylko ją. Sunia nie jest wysterylizowana. Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Kar0la napisał(a):Ja rozmawiałam wczoraj z p. Siemińską o sznaucerce. Trafiła do nich po wypadku, ale czy jest nadal w trakcie leczenia to nie wiem. Sunia jest podobno bardzo wesoła i kontaktowa, ale hałaśliwa. Lubi szczekać. Rzeczywiście byłam w biurze i ze wszystkich psów w bokach słychać było tylko ją. Sunia nie jest wysterylizowana. nie, nie jest w trakcie leczenia, nie ma oznak jakiejś choroby. Quote
_Tosia_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='szajbus'] Kolejny e-mail tym razem w sprawie szczeniaków Wiadomość od: justiZZ (70) , wysłana z komputera o numerze IP: 217.113.232.250 Strona z przedmiotem: Szczeniaczki pilnie szukaja domów Treść wiadomości: czy te pieski beda duze?? czy raczej malutkie?? szczeniaczki będą najwyżej do kolana Quote
mulinka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tosiu może wklej maluchy i te starsze szczeniaki (to zdjęcie z mojego bannerka) do pierwszego postu może chociaż im się poszczęści - tak bym chciała, żeby nie musiały dorastać w przytulisku Quote
szajbus Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Łodzkie bidy maszerują na pierwsza stronę POPATRZCIE!!!!!!!!!!!! Wiadomość od: ewasiw (41) , wysłana z komputera o numerze IP: 212.2.101.29 Strona z przedmiotem: Pekińczyk pilnie poszukuje domu Treść wiadomości: Dzień dobry jestem właścicielką pięknej suni pekinki ,waga do 3 kg pilnie poszukuje kawalera do mojej suni proszę o podanie wagi pieska,jeżeli piesek ma wagę zbliżoną do 3kg ,osobiście go odbiorę.Pozdrawiam ewasiw Odpisałam Witam Psiaki ze schronisk czy z przytuliska przed adopcja zostają wykastrowane ze względu na program ograniczenia populacji wsród bezdomnych zwierząt. Jak sama pani widzi wśród bezdomnych psów zdarzają się coraz cześciej osobniki rasowe porzucone przez swoich włascicieli.Te psiaki ciepią przez głupotę ludzką i brak odpowiedzialności. Jeśli jest pani zainteresowana adopcją psiaka to musi pani wiedzieć, że bedzie on na 100%wykastrowany. Quote
Recommended Posts