Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szajbus napisał(a):
Tosia to jak jest w końcu z ta sznaucerką.
Jeśli takie będą sprzeczne informacje to żadnemu z tych psów nie znajdziemy domu.

dokładnie, co z tego że próbujemy pomóc jak nie ma konkretnej informacji o psach.Ew. chętni sie zniechecają a my tracimy wiarygodność

Posted

Właśnie miałam na e-maila pytania odnośnie pekińczyka
cytuję
" Dzien dobry
Mam na imie Ania chcialam zapytac o psa rasy pekinczyk.chcialabym zapytac o dokladny adres i dokladna cena.licze ze pan mi jak najszybciej odpisze.
Dowidzenia
Ania. "

Posted

Dziś ma się kontaktować w sprawie sznaucerki kolejna osoba. Czekam na info czego się o niej dowie. Sama chciałabym mieć pewne wiadomości. Chodzi głównie o ten wypadek - czy miała i jest wyleczona czy w trakcie leczenia??

Posted

A to kolejny e- mail z kupsprzedaj w sprawie pekinczyka

"anna napisał/a: bardzo chetnie bym sie zaopiekowala tym slicznym pieskiem ale mieszkam 50 km od wawy i nie mialabym jak go wziac... ;( watpie abym znalazla transport az do lodzi... ;( odpowiedz PROSZE DAC NA KOM 506823688 "

Posted

[quote name='szajbus']A to kolejny e- mail z kupsprzedaj w sprawie pekinczyka

"anna napisał/a: bardzo chetnie bym sie zaopiekowala tym slicznym pieskiem ale mieszkam 50 km od wawy i nie mialabym jak go wziac... ;( watpie abym znalazla transport az do lodzi... ;( odpowiedz PROSZE DAC NA KOM 506823688 "
my jestesmy w stanie ten transport zorganizowac. moze nie z dnia na dzien, ale na pewno cos wymyślimy. jesli jestes z nia w kontakcie, to przekaz , jesli nie, to ja przekaze
:lol:

Posted

[quote name='szajbus']Tosia
11 lub 12 października do przytuliska był oddany przez działkowiczke piesek Nero
[
Możesz powiedziec co się z nim dzieje? Jak sobie psinka razi? Ma swój wątek na dogomanii i ogłoszenia
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84001 i chcielibyśmy prosić o jakieś info. Na allegro miał obserwatora , który się wycofał.

rozmawiałam z panią Siemińską, piesek się nazywa POLO, a nie Nero. pani, która go przywiozła, karmiła go na działce w miejscowości Władysławów, (gm. Zgierz). jest łagodny, nie umie chodzić na smyczy. ma około 1,5 roku.

Posted

dzodzo napisał(a):
osoba zainteresowana która zadzwoniła do schroniska w sprawie mini sznaucerki dowiedziała się ze ma 7 lat i jest po wypadku:-o

udało mi się dodzwonić, p. Siemińska powiedziala, ze pies jest u nich od zimy(inf. jeszcze do potwierdzenia), że ludzie, którzy ja przywieźli twierdzili, ze była uderzona przez samochód. pies nie ma jednak oznak jakiejś choroby. mimo wszystko lepiej jest powiedzieć, że taka sytuacja mogła mieć miejsce.

Posted

Kolejny e- mail tym razem w sprawie sznaucerki

Wiadomość od: agatamisa (133) , wysłana z komputera o numerze IP: 89.79.59.182
Strona z przedmiotem: Sznaucerka pilnie poszukuje domu
Treść wiadomości:
Witam. Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej o tej suczce? Jak trafiła do schroniska, coś o jej temperamencie itp. ? Czy jest sterylizowana? Z góry dziękuję.

Aktualnie na allegro
szczeniaki 2 obserwatorów
sznaucerka 2 obserwatorów
piekińczyk 5 obserwatorów

Kolejny e-mail tym razem w sprawie szczeniaków
Wiadomość od: justiZZ (70) , wysłana z komputera o numerze IP: 217.113.232.250
Strona z przedmiotem: Szczeniaczki pilnie szukaja domów
Treść wiadomości:
czy te pieski beda duze?? czy raczej malutkie??

Posted

Ja rozmawiałam wczoraj z p. Siemińską o sznaucerce. Trafiła do nich po wypadku, ale czy jest nadal w trakcie leczenia to nie wiem. Sunia jest podobno bardzo wesoła i kontaktowa, ale hałaśliwa. Lubi szczekać. Rzeczywiście byłam w biurze i ze wszystkich psów w bokach słychać było tylko ją. Sunia nie jest wysterylizowana.

Posted

Kar0la napisał(a):
Ja rozmawiałam wczoraj z p. Siemińską o sznaucerce. Trafiła do nich po wypadku, ale czy jest nadal w trakcie leczenia to nie wiem. Sunia jest podobno bardzo wesoła i kontaktowa, ale hałaśliwa. Lubi szczekać. Rzeczywiście byłam w biurze i ze wszystkich psów w bokach słychać było tylko ją. Sunia nie jest wysterylizowana.

nie, nie jest w trakcie leczenia, nie ma oznak jakiejś choroby.

Posted

Tosiu może wklej maluchy i te starsze szczeniaki (to zdjęcie z mojego bannerka) do pierwszego postu
może chociaż im się poszczęści - tak bym chciała, żeby nie musiały dorastać w przytulisku

Posted

Łodzkie bidy maszerują na pierwsza stronę

POPATRZCIE!!!!!!!!!!!!
Wiadomość od: ewasiw (41) , wysłana z komputera o numerze IP: 212.2.101.29
Strona z przedmiotem: Pekińczyk pilnie poszukuje domu
Treść wiadomości:
Dzień dobry jestem właścicielką pięknej suni pekinki ,waga do 3 kg pilnie poszukuje kawalera do mojej suni proszę o podanie wagi pieska,jeżeli piesek ma wagę zbliżoną do 3kg ,osobiście go odbiorę.Pozdrawiam ewasiw

Odpisałam
Witam
Psiaki ze schronisk czy z przytuliska przed adopcja zostają wykastrowane ze względu na program ograniczenia populacji wsród bezdomnych zwierząt. Jak sama pani widzi wśród bezdomnych psów zdarzają się coraz cześciej osobniki rasowe porzucone przez swoich włascicieli.Te psiaki ciepią przez głupotę ludzką i brak odpowiedzialności.
Jeśli jest pani zainteresowana adopcją psiaka to musi pani wiedzieć, że bedzie on na 100%wykastrowany.