Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co z jamnikiem?? Karola go chciała wziąć na tymczas, ale objawiła się informacja, że odnaleźli się właściciele. Gdzie on jest?? w schronisku czy w domu???? Zdejmować mam allegro?, bo dzwonią ludzie i pytają
- to jest nie poważne!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to już nawet nie oto chodzi, ale o tego biednego jamnika- jest tak zimno w nocy...:-( mógł być już u Karoli. Jutro zadzwonie sama do p. Siemińskiej, bo Tosia gdzieś zaginęła z informacjami.

Posted

A więc: jamnik jest najprawdopodbniej w przytulisku. Tosia dzwoniła na numer z ogłoszenia i zgadzało się to, że jamnik w bliznach itp. Nie zgadza się wiek (ale z tym to różnie - mógł zostać źle oceniony) no i fakt, że psiak nie został znaleziony w Łodzi a bodajże w Kępnie czy Krępie - nie pamiętam dokładnie. Pani zagionionego jamnika to starsza osoba i nie mogła tak ad hoc wejść na stronę i zobaczyć fotkę jamniora - miała to zrobić później z mężem no i przyjechać do przytuliska zobaczyć psiaka live - nie wiem czy przyjechali. Jeśli jamnior jest nadal na Kosodrzewiny, to tymczas jak najbardziej - nie ma na co czekać.

Posted

Tanitko, dzwoniłam do p. Siemińskiej - po jamnika nikt nie przyjechał. Myślę, że w takiej sytuacji mozna go zabrać na dt. w końcu wiedziała gdzie jest , miała 2 dni, zeby go zobaczyć i zabrać

Posted

Tanitko, dzwoniłam do p. Siemińskiej - po jamnika nikt nie przyjechał. Myślę, że w takiej sytuacji mozna go zabrać na dt. w końcu tamta kobita wiedziała gdzie jest , miała 2 dni, zeby go zobaczyć i zabrać

Posted

szajbus napisał(a):
enia,masz kogoś chętnego na ta sznaucerkę?

Dobra dziewczyny, robimy tak.
Poproszę namiary kontaktowe i fotki tych trzech szczeniorków, dokładamy te dwie sznaucerki ( jesli nie ma nimi zainteresowania) , tego pekińczyka i zrobię tym kurdupelkom allegro. Jak jest więcej fotek tych psiaków to poproszę.

Ps. I jak najwięcej info o tych psiakach

prześlij mi maila, wyslę Ci fotki

Posted

Karilka napisał(a):
Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki.

nie ma takich maluszków, jak napisała Katya - najmłodsze około 5 - mies.

Posted

tanitka napisał(a):
Co z jamnikiem?? Karola go chciała wziąć na tymczas, ale objawiła się informacja, że odnaleźli się właściciele. Gdzie on jest?? w schronisku czy w domu???? Zdejmować mam allegro?, bo dzwonią ludzie i pytają
- to jest nie poważne!!

Tanitko, jeszcze raz tu napiszę: dzwoniłam do P. Siemińskiej - nikt nie przyjechał oglądać jamnika. Myślę, że można go w takiej sytuacji zabrać do DT, jeśli jest chętny

Posted

szajbus napisał(a):
enia,masz kogoś chętnego na ta sznaucerkę?

Dobra dziewczyny, robimy tak.
Poproszę namiary kontaktowe i fotki tych trzech szczeniorków, dokładamy te dwie sznaucerki ( jesli nie ma nimi zainteresowania) , tego pekińczyka i zrobię tym kurdupelkom allegro. Jak jest więcej fotek tych psiaków to poproszę.

Ps. I jak najwięcej info o tych psiakach

Szajbus nie mam chętnych póki co, ale ona mi spać nie daje......
robisz jej allegro jak widze a czy ona po sterylce???

Posted

Karilka napisał(a):
Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki.

zaraz napiszę pw do Karilki

Posted

Karilka napisał(a):

Ja mam na wydanie, 4-5 tygodniowego czarnego, półdługowłosego maluszka..sliczny jest ;)

Posted

Pani zagionionego jamnika to starsza osoba i nie mogła tak ad hoc wejść na stronę i zobaczyć fotkę jamniora - miała to zrobić później z mężem no i przyjechać do przytuliska zobaczyć psiaka live - nie wiem czy przyjechali.

ja tez dziś rozmawiałam z P. Siemińską- NIKT nawet nie zadzwonił, NIKT nie przyjechał go zobaczyć!! co za ludzie:angryy::angryy:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Ja mam na wydanie, 4-5 tygodniowego czarnego, półdługowłosego maluszka..sliczny jest ;)

a ja szukam domu (chociaż tymczasowego) dla 6 bezdomnych 2-miesięcznych kociąt :(
wysłałam już pw do Karilki