_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 oczywiście!!!!!!!! każda pomoc potrzebna!!!!!!!! Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Tanitko, napisz, jak tam jamniorek u Ciebie się sprawuje Quote
doddy Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Katya ja raczej slyszalam niepochlebne opinie o tym schronisku, stad pytam w jakim stanie bullowate w nim przebywaja i w jakiej ilosci. Sama tam bylam 2 razy ale tylko w biurze, wiec nie wiem nic i sie nie wypowiadam. Prosilabym Was o informacje i zdjecia o wszystkich bullowatych - amstaffach, pitbullach i bullterrierach a takze ich mixach. Quote
katya Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 doddy napisał(a):Katya ja raczej slyszalam niepochlebne opinie o tym schronisku, stad pytam w jakim stanie bullowate w nim przebywaja i w jakiej ilosci. Sama tam bylam 2 razy ale tylko w biurze, wiec nie wiem nic i sie nie wypowiadam. Prosilabym Was o informacje i zdjecia o wszystkich bullowatych - amstaffach, pitbullach i bullterrierach a takze ich mixach. Niezależnie od opinii, jeśli da się pomóc psom, to trzeba zrobić wszystko żeby się udało. Zdjęcia oczywiście potrzebne. Może następnym razem uda mi się pójść z Tosią. Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 _Tosia_ napisał(a):Mulinko, chyba wiem, o którą psinkę Ci chodzi, taka ruda sunia tam cały czas jest, ale nie siedzi w boksie, tylko chodzi sobie po podwórku. Wydaje mi się, że własnie o niej słyszałam historię z raną ciętą na szyi, koszmar jakiś:angryy:. jest zdrowa i bardzo kochana tak ta sunia nie była w boksie i była naprawdę słodka mogę przy okazji poprosić o jej zdjęcie ? może wspólnie znajdziemy dla niej dom Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='katya']Tanitka chyba założyła mu osobny wątek. tak, jest osobny wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85806 , ale moze tak dla informacji na tym wątku też chociaż ze dwa słowa?...:lol: Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 mulinka napisał(a):tak ta sunia nie była w boksie i była naprawdę słodka mogę przy okazji poprosić o jej zdjęcie ? może wspólnie znajdziemy dla niej dom jak tam pojadę, cyknę jej fotę :bluepaw: Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='_Tosia_'] jamniczek jest w domu tymczasowym w warszawie, oto link do wątku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85806 ja myślę, że można już jamnisia zdjąć ze strony przytuliska według mnie dobrze by było, gdyby informacje o psach (wiek, wielkość, cechy charakteru...itd.) na stronie internetowej mogły być od razu widoczne np. zamiast oceny (nie wiem co mam oceniać) i komentarzy (nie wiem co mam komentować) i zamiast ilości osób, które obejrzały danego psa (mnie to przygnębia nie wiem jak was), można też dopisać, że żeby zobaczyć powiększone zdjęcie psa trzeba kliknąć na miniaturkę Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 to pomarudzę jeszcze trochę ;) Tosiu dopisz proszę w tytule, że zdjęcia są też na str.21 i 22 zastanawiam się jaki tytuł byłby najodpowiedniejszy macie jakiś pomysł ? o zdjęciach można ewentualnie napisać w pierwszym poście Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mulinko, jesteś niesamowitym źródłem pomysłow - dziękujemy:loveu:. W ogóle kochane moje (i kochani - nie będę taka..) wielkie dzieki za pomoc!!! Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 _Tosia_ napisał(a):Mulinko, jesteś niesamowitym źródłem pomysłow - dziękujemy:loveu:. :oops: :Rose: Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 to dobrze - im więcej osób zwróci uwagę - tym większa szansa na domy.. przykre to, ze wszędzie trzeba walczyć.. wszystkie powinny byc na pierwszej stronie... :-( Quote
Karilka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No własnie... _Tosia_ kiedy będziesz jechała do przytulku? Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Karilka napisał(a):No własnie... _Tosia_ kiedy będziesz jechała do przytulku? chyba w sobotę, ale może uda mi się wcześniej Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 założyłam wątek na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824 Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 u mnie zniknęły zdjęcia z pierwszego postu :roll: Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='_Tosia_']założyłam wątek na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824 już się tam wpisałam (na miau mam nick wibryska) Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 mulinka napisał(a):u mnie zniknęły zdjęcia z pierwszego postu :roll: nie no, ja tego nie kumam, przed chwilą byly!! wcześniej też mi się tak robiło przy edycji zaawansowanej (gdy chciałam zmienić tytuł!!). wszystkie zdjęcia mi znikały!! Quote
_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Karilka napisał(a):Sobota - o której? oj, z tak duzym wyprzedzeniem nie potrafię Ci powiedzieć. u mnie to jest najczęsciej z dnia na dzień.. Quote
Karilka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ok. Teraz choruje troszke, wcześniej miałam tymczasowicza i tak jakoś nie miałam czasu. Mam chętnego na szczeniaczka więc przydałoby sie tam wybrać. Quote
Recommended Posts