Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katya ja raczej slyszalam niepochlebne opinie o tym schronisku, stad pytam w jakim stanie bullowate w nim przebywaja i w jakiej ilosci.
Sama tam bylam 2 razy ale tylko w biurze, wiec nie wiem nic i sie nie wypowiadam.

Prosilabym Was o informacje i zdjecia o wszystkich bullowatych - amstaffach, pitbullach i bullterrierach a takze ich mixach.

Posted

doddy napisał(a):
Katya ja raczej slyszalam niepochlebne opinie o tym schronisku, stad pytam w jakim stanie bullowate w nim przebywaja i w jakiej ilosci.
Sama tam bylam 2 razy ale tylko w biurze, wiec nie wiem nic i sie nie wypowiadam.

Prosilabym Was o informacje i zdjecia o wszystkich bullowatych - amstaffach, pitbullach i bullterrierach a takze ich mixach.

Niezależnie od opinii, jeśli da się pomóc psom, to trzeba zrobić wszystko żeby się udało.
Zdjęcia oczywiście potrzebne.
Może następnym razem uda mi się pójść z Tosią.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
Mulinko, chyba wiem, o którą psinkę Ci chodzi, taka ruda sunia tam cały czas jest, ale nie siedzi w boksie, tylko chodzi sobie po podwórku. Wydaje mi się, że własnie o niej słyszałam historię z raną ciętą na szyi, koszmar jakiś:angryy:. jest zdrowa i bardzo kochana

tak ta sunia nie była w boksie i była naprawdę słodka
mogę przy okazji poprosić o jej zdjęcie ? może wspólnie
znajdziemy dla niej dom

Posted

mulinka napisał(a):
tak ta sunia nie była w boksie i była naprawdę słodka
mogę przy okazji poprosić o jej zdjęcie ? może wspólnie
znajdziemy dla niej dom

jak tam pojadę, cyknę jej fotę
:bluepaw:

Posted

[quote name='_Tosia_']

jamniczek jest w domu tymczasowym w warszawie, oto link do wątku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85806

ja myślę, że można już jamnisia zdjąć ze strony przytuliska

według mnie dobrze by było, gdyby informacje o psach (wiek, wielkość, cechy charakteru...itd.) na stronie internetowej mogły być od razu widoczne np. zamiast oceny (nie wiem co mam oceniać) i komentarzy (nie wiem co mam komentować) i zamiast ilości osób, które obejrzały danego psa (mnie to przygnębia nie wiem jak was), można też dopisać, że żeby zobaczyć powiększone zdjęcie psa trzeba kliknąć na miniaturkę

Posted

to pomarudzę jeszcze trochę ;)
Tosiu dopisz proszę w tytule, że zdjęcia są też na str.21 i 22

zastanawiam się jaki tytuł byłby najodpowiedniejszy
macie jakiś pomysł ?
o zdjęciach można ewentualnie napisać w pierwszym poście

Posted

to dobrze - im więcej osób zwróci uwagę - tym większa szansa na domy.. przykre to, ze wszędzie trzeba walczyć.. wszystkie powinny byc na pierwszej stronie... :-(

Posted

mulinka napisał(a):
u mnie zniknęły zdjęcia z pierwszego postu :roll:

nie no, ja tego nie kumam, przed chwilą byly!! wcześniej też mi się tak robiło przy edycji zaawansowanej (gdy chciałam zmienić tytuł!!). wszystkie zdjęcia mi znikały!!