Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szajbus napisał(a):
No i daj ci Boze zdrowie! Wierz sobie w co chcesz. Amen.
A swoją drogą niezłe masz plecy, że cie tam wpuszczają.

Wierzę w to co widze, a nie w to że ktoś cos mi tam powtórzy,Widziałem u niego psy staruszki, psy kaleki, psy leczone wiele miesięcy z przewlekłymi chorobami, widziałem nowoczene, czyste ogromne boksy, widziałem jak psy witaja opiekunów, widziałem boksy z suczkami, szczeniaczkami, porodzielane wg wieku, echhh szkoda nawet mi pisac. Żadna z Was nie widziała, żeby w schronie pilnowano boksy 24 godziny na dobę aby zapobiegac zagryzieniom, ja widziałem i powiem Wam na koniec, jesli nie wierzycie, czekam na poczte napiszcie która z WAs zechce zobaczyc to na własne oczy, to ja poprosze Siemińskiego i sobie swobodnie wejdziecie , i może w końcu przestaniecie powtarzac te krzywdzące opinie.

Posted

[quote name='Bary6']Kpisz!!!Ty nie wiesz o czym piszesz.Aga.Ja od paru lat kontroluję schrony włódzkim i takich bredni to trudno czytac bez wzburzenia! Jakie mielone kosci?? Ty nawet nie wiesz w jaki sposób on karme wykłada , zeby psy nie pozagryzały się. Ja widziałem, po raz pierwszy w zyciu uczestniczyłem w operacji karmienia 2000 psów. I coś Ci pwoiem,one nawet nie rzucały się zachłannie na to mięso, bo wykładane jest tylko mięso!!! bo sa zawsze nakarmione full, stąd są wypasione i mało agresywne, Nie będę tu więcej sie wypwoiadac tylko sugeruje, przestańcie powtarzac plotki, tylko same ruszcie dupki z foteli i pofatygujcie sie , aby zaobaczyc jak wygladaja Wojtyszki czy Kosodrzewina. Wtedy porozmawiamy.Ja marzę , aby inne schrony choc w połowie prezentowały taki poziom opieki jaki Siemiński zapewnia swoim psom.[/QU

Właśnie przed chwilą dzwoniłam czy można przywieść dary odmówiono, a więc o czym tu mówić.
Szkoda czasu Waszego i ludzi którzy wchodzą na te fora
Nie irytujcie ludzi, wiem że to jest prowokacja waszego słłłłłłłłłłynego hotelu.
Może oprócz kontroli jakie przeprowadzasz w schroniskach jesteś też lekarzem weterynarii ( bo to się dziedziczy genetycznie)
Gówno wcześniej czy później samo wypłynie.

Posted

aga111 napisał(a):
[quote name='Bary6']Kpisz!!!Ty nie wiesz o czym piszesz.Aga.Ja od paru lat kontroluję schrony włódzkim i takich bredni to trudno czytac bez wzburzenia! Jakie mielone kosci?? Ty nawet nie wiesz w jaki sposób on karme wykłada , zeby psy nie pozagryzały się. Ja widziałem, po raz pierwszy w zyciu uczestniczyłem w operacji karmienia 2000 psów. I coś Ci pwoiem,one nawet nie rzucały się zachłannie na to mięso, bo wykładane jest tylko mięso!!! bo sa zawsze nakarmione full, stąd są wypasione i mało agresywne, Nie będę tu więcej sie wypwoiadac tylko sugeruje, przestańcie powtarzac plotki, tylko same ruszcie dupki z foteli i pofatygujcie sie , aby zaobaczyc jak wygladaja Wojtyszki czy Kosodrzewina. Wtedy porozmawiamy.Ja marzę , aby inne schrony choc w połowie prezentowały taki poziom opieki jaki Siemiński zapewnia swoim psom.[/QU

Właśnie przed chwilą dzwoniłam czy można przywieść dary odmówiono, a więc o czym tu mówić.
Szkoda czasu Waszego i ludzi którzy wchodzą na te fora
Nie irytujcie ludzi, wiem że to jest prowokacja waszego słłłłłłłłłłynego hotelu.
Może oprócz kontroli jakie przeprowadzasz w schroniskach jesteś też lekarzem weterynarii ( bo to się dziedziczy genetycznie)
Gówno wcześniej czy później samo wypłynie.

To osttanie zdanie mam wrażenie dotyczy ciebie.

Posted

Siemiński ma racje, że z Wami nie chce mieć nic wspólnego,stac go widac na doskonała opieke bez Waszych pseudodobrodusznych gestów.Aga jestes prowokatorką, bowiem musisz wiedziec że tam jest super i dlatego kombinujesz,plotkujesz, oczerniasz.a nic prostszego,umówic się z właścicielem i obejrzeć.Ale znając ciebie z tych postów i tak nabredzisz forumowiczom..Nie jestes po prostu obiektywna, a dlaczego to sama musisz odpoiwedzieć sobie na to pytanie.
A

Posted

Bary6 napisał(a):
Ja widziałem, po raz pierwszy w zyciu uczestniczyłem w operacji karmienia 2000 psów.

Bary6 napisał(a):
Na Marmurowej 30 ludzi na etatach i 500 moze piesków, a tu wolontariusze a psó moze ze 2x więcej

Jeśli psów jest "może ze 2x więcej", czyli 1000, to dlaczego uczestniczyłeś w operacji karmienia 2000 psów?

Skoro bywasz tam tak często, to poproszę o aktualne zdjęcia psów z pierwszej strony tego wątku. Chyba dasz radę?..

malagos napisał(a):
Bary6, a kim jesteś, ze kontolujesz schroniska? tak przez ciekawość?...

ponawiam to pytanie

Posted

Bary6 napisał(a):
Siemiński ma racje, że z Wami nie chce mieć nic wspólnego,stac go widac na doskonała opieke bez Waszych pseudodobrodusznych gestów.Aga jestes prowokatorką, bowiem musisz wiedziec że tam jest super i dlatego kombinujesz,plotkujesz, oczerniasz.a nic prostszego,umówic się z właścicielem i obejrzeć.Ale znając ciebie z tych postów i tak nabredzisz forumowiczom..Nie jestes po prostu obiektywna, a dlaczego to sama musisz odpoiwedzieć sobie na to pytanie.
A

Wiesz obiektywizm to istnieje na tym forum już od chwili powstania tego "Hotelu"
A o osoby piszące na tym forum nie martw się napewno obrazu nie będa mieć zamazanego
To Wy odpowiedzcie sobie na pytania - czy warto tak postępować i kłamywać - ( OCZYWIŚCIE WSZYSTKO TO ROBICIE DLA DOBRA ZWIERZĄT).

Posted

2000 psów to pewnie chodzi o Wojtyszki wielu ludzi nie chce miec nic wspolnego z p. Longinem a tylko z bezdomnymi psami, które potrzebują pomocy, a która jest wielokrotnie odtrącana dlaczego? na tym forum się tego nie dowiemy

Posted

napisałam już do moderatora, bo już niedobrze się robi od czytania tych farmazonów, które wypisuje bary6.

duże przestronne nowoczesne boksy na Kosodrzewiny...a to się uśmiałam :)

czy w filii tego przybytku w Wojtyszkach również jest tak pięknie? bo nie miałam okazji być, a ty bary zapewne znasz wszystkie schroniska w województwie skoro je kontrolujesz. Może masz jakieś oficjalne wyniki tej kontroli, co? chętnie się zapoznam.

Posted

ja wiem kim jest Bary i niech zajmie sie robota a nie pierd.... glupot na forach, bo to wstyd zeby osoba w "tym" wieku i na "takim" stanowisku tak sie kompromitowała. Bary weź sie do roboty lepiej żeby coś ulepszyć bo wstyd szkoda gadac

Posted

malagos napisał(a):
Bary6, a kim jesteś, ze kontolujesz schroniska? tak przez ciekawość?...

coś mi sie wydaje, ze nie odpowie nam......
Dziewczyny, znacie tę postać? Bo mnie ciekawość zżera!

Posted

Witam.

Zgodnie z Regulaminem Forum za złamanie jego punktu 1a - zmuszona zostałam do skorzystania z moich praw wynikających z tegoż Regulaminu a zwłaszcza punktu 1c.
W związku z tym pożegnaliśmy się z użytkownikiem Bary6 a także jego pierwszym wcieleniem.

Pozdrawiam.

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziękujemy za interwencję:) Bary6 okazał się kobieta na wysokim stanowisku!! wstyd!!!

Tak czytam co tu piszecie i nasuwa mi sie pytanie, Bary6 widział i był,podawał szzczególy, a która z was tez była tam na kontroli w innej roli.
Proszę powiedzcie skąd Wy wiecie co tam sie dzieje?

Posted

Niestety niewiele osób zna tamtejszą rzeczywistość ale sa takie osoby na tym forum, wiem jednak że nikt szczegółami publicznie chwalił się nie będzie....
Jeśli to następna prowokacja to chyba odpuść sobie moruska 22 bo tych prowokacji i wypowiedzi różnej maści na wątkach koso i wojtyszek było już sporo i raczej sie nie udaja...

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Jestem tu nowa. Czytam wasze wypowiedzi na temat tego hotelu i nie wiem co myśleć. Otóż ja jakieś 3 latka temu miałam okazje być na Koso...
O tym hotelu dowiedziałam się z ToZ, więc tam pojechałam. Pani wpuściła mnie bez problemu na teran (chciałam adopytować szczeniaka) kiedy już go wybrałam, pani która hotel prowadzi powiedziała ze trzeba bedzie zaczekać tydzień na zaszczepienie szczeniaczka (2 dawka szczepionki). Więc poczekałam, pojechałam tam, podpisałam umowe adopcyjną i pieska zabrałam. Pieski które tam widziałam były w bardzo dobrym stanie... nie wiem jak wyglądała dalsza część terenu... Również pan który poszedł po wybranego pieska, był normalnym facetem, a nie wyglądał jak alkoholoik. Dał mi wskazówki jak postępować z psiakiem itd. Widać było ze zna się na tym co mówi. Również właścicielka hotelu przyjeła mnie w sposób przyjemny. Narzekała tylko na bezduszność ludzi... przed moim przyjściem ktoś przywiązał do drzewa tuż przed wejściem do hotelu suczke . Będąc tam te 2 razy nie moge powiedzieć nic złego na to co tam widziałam, a będąc tam pierwszy raz nie umawiałam się z właścicielką, widać było ze była zaskoczona moją wizyta. Wpuściła mnie jednak....

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...