_Tosia_ Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 doddy napisał(a):_Tosiu_, daj znać jak Nikon trafi już do nowego domu. Zamieszka w Łodzi? Piękny jest ten nowy rudy pies, którego dałaś na pierwszą stronę. Asiu, podaj mi jeszcze raz swój nr tel. Aga która zajmuje sie amstaffami w Łodzi była 3 razy w schronisku ale niestety nie została miło przyjęta bo Pani Siemińskiej nie było. A warto mieć na oku bullowate i szukać im domów. moj numer: 511683457 pan, który był tak bardzo Nikonem zainteresowany, nie odezwał się juz. w kazdym razie pies jest po kastracji, więc jest gotowy do adopcji. przykro mi, ze Aga tak została przyjęta. nie wiem, co powiedziec.. :roll: p. Sieminska jest teraz w szpitalu, czeka ją długie leczenie, sama nie wiem, co teraz będzie, bardzo mnie ta cała sytuacja martwi.. Quote
_Tosia_ Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ps. przez 3-4 dni nie będzie mnie w Łodzi i nie bardzo będę miała dostęp do netu, ale jestem cały czas pod telefonem Quote
ANETTTA Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a co z tymi benia i sa jeszcze :-(:-(:-( Quote
_Tosia_ Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ANETTTA napisał(a):a co z tymi benia i sa jeszcze :-(:-(:-( z tego, co wiem, są cały czas na miejscu Quote
rita60 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Pieski z Kosodrzewiny przypominaja,ze czekaja na domki...... Quote
Kolia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tosieńko dzisiaj na Kosodrzewiny została przywieziona sunia po wypadku, mieszaniec onka. Może dałoby radę zrobić jakieś zdjęcia? Quote
Fundacja Medor Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 witajcie dziewczyny czy ta jamniczka jeszcze jest w przytulisku izydora ma chetnych Quote
Fundacja Medor Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 W dniu 31 lipca na Rudunkach zginęła dwuletnia suczka rasy husky. Znaki szczególne: prawe oko niebieskie, lewe brązowe z jasną plamką. DLA ZNALAZCY NAGRODA!! (O42) 717 75 69 Quote
_Tosia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Fundacja Medor']witajcie dziewczyny czy ta jamniczka jeszcze jest w przytulisku izydora ma chetnych tak, jest na miejscu i czeka na dom!! jest lekko przeziębiona, dostaje leki, ale wiecie, jak to jest z leczeniem takich słabeuszków.. czekam na wiesci, jakby co, to oto mój tel: 511 683 457 Quote
_Tosia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Kolia napisał(a):Tosieńko dzisiaj na Kosodrzewiny została przywieziona sunia po wypadku, mieszaniec onka. Może dałoby radę zrobić jakieś zdjęcia? tak, chcę do konca tygodnia wybrac się na koso., dziękuję za info Quote
tanitka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 na stronach Kosodrzewiny sa dwa piekne wyżły, czy one jeszcze są, zrób jakies lepsze zdjecia, dowiedz sie coś o nich, jak trafiły, Tosiu jeśli mogę Cie prosić.. Quote
karoluch Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 dziewczyny, gdybyście coś słyszały - proszę o info na pw: błąkał się, co najmniej od dziś rana, mieszaniec owczarka szkockiego, około 6 letni, w plastykowym kagańcu i kolczatce, zadbany, zdrowy, bez pcheł - tylko zmoknięty, zabłocony i głodny. niestety nie umiem tu wstawić zdjęć :oops: jest czarny, ma biały kołnierz i skarpety i trochę żółtego gdzieniegdzie. Psiak błąkał się przy Armii Krajowej, Wyszyńskiego. chrapie jak śpi ;-) gdybyście gdzieś zauważyły ogłoszenie, że ktoś takiego poszukuje, dajcie znać. Quote
_Tosia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='karoluch']dziewczyny, gdybyście coś słyszały - proszę o info na pw: błąkał się, co najmniej od dziś rana, mieszaniec owczarka szkockiego, około 6 letni, w plastykowym kagańcu i kolczatce, zadbany, zdrowy, bez pcheł - tylko zmoknięty, zabłocony i głodny. niestety nie umiem tu wstawić zdjęć :oops: jest czarny, ma biały kołnierz i skarpety i trochę żółtego gdzieniegdzie. Psiak błąkał się przy Armii Krajowej, Wyszyńskiego. chrapie jak śpi ;-) gdybyście gdzieś zauważyły ogłoszenie, że ktoś takiego poszukuje, dajcie znać. przeslij mi zdjęcia na maila, wstawię joanna_111@op.pl Quote
_Tosia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='tanitka']na stronach Kosodrzewiny sa dwa piekne wyżły, czy one jeszcze są, zrób jakies lepsze zdjecia, dowiedz sie coś o nich, jak trafiły, Tosiu jeśli mogę Cie prosić.. czy chodzi o te Tanitko? piekny wyżel, jest bardzo łagodny i spokojny. 25734 * wyżełek z dłuższą sierscią. ma 5 lat i również jest bardzo łagodny 24839 są jeszcze na koso. to przekochane i spokojne psy, z tego, co wiem zostały odłapane, nikt ich nie oddał Tanitko, jesli znajdziesz na stronie Hotelu jakiegoś psa, zobacz tez go wtedy tu, na wątku na pierwszej stronie, tu mam zawsze lepsze zdjęcia Quote
_Tosia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Fundacja Medor']witajcie dziewczyny czy ta jamniczka jeszcze jest w przytulisku izydora ma chetnych [quote name='_Tosia_']tak, jest na miejscu i czeka na dom!! jest lekko przeziębiona, dostaje leki, ale wiecie, jak to jest z leczeniem takich słabeuszków.. czekam na wiesci, jakby co, to oto mój tel: 511 683 457 i co? są jakieś wiesci? Quote
karoluch Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 psiak, o którym pisałam odnalazł właścicieli :) Quote
tanitka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jejku jakie piękne wyżły, czy one sa kastrowane? bo na takie egzemplarze zlecą sie pseudohodwcy, jak nic!:mad: Quote
Kolia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Tosia nie zapomnij proszę o ten suni po wypadku :( Ona jest z domieszką onka... Bardzo by się przydały zdjęcia... Quote
ANETTTA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dziesij w telewizi mowili o jakims czarny psie murzynie z łodzi.... bezdomny kundelek ....ma isc na odszczał ......czy wy cos dzialacie tutaj Quote
anovip1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='ANETTTA']dziesij w telewizi mowili o jakims czarny psie murzynie z łodzi.... bezdomny kundelek ....ma isc na odszczał ......czy wy cos dzialacie tutaj Czy ktoś może coś więcej napisać na temat bezdomnego czarnego psa z Łodzi który ma iść na odstrzał ,oraz informację w jakim programie to mówiono? Quote
ANETTTA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dzisij w tvn24 ......chyba ugryzł jakis dziecko ogolnie pokazywala go telewizja jako lezacego psa na trawniku ..a podobno sa problemy z jego złapaniem ....noi ma byc odstrzelony Quote
anovip1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ANETTTA napisał(a):dzisij w tvn24 ......chyba ugryzł jakis dziecko ogolnie pokazywala go telewizja jako lezacego psa na trawniku ..a podobno sa problemy z jego złapaniem ....noi ma byc odstrzelony ANETTTA bardzo dziękuję za informację ;) Czy mówili w jakiej dzielnicy Łodzi pies się przebywa ? Przyznaję że słyszałam o takim psie błąkającym się w Szczecinie ,ale to było nadawane kilka dni temu. Quote
ANETTTA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kurcze wydaje mi sie ze łodz......dzielnicy nie wim ja tak wpadłam na fragment inf Quote
Reno2001 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ja słyszałam również, ze ten pies to w Szczecinie był. Quote
ANETTTA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 sorki sorki juz mam http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,5677571,Pies_Murzyn_sprytniejszy_od_straznikow.html Quote
Recommended Posts