ANETTTA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 madziamn napisał(a):Jak zdrowie p.Siemińskiej? a kto to jest ../ Quote
_Tosia_ Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 ANETTTA napisał(a):a kto to jest ../ Sieminska? to wlascicielka Hotelu dla Zwierząt na Kosodrzewiny Quote
ANETTTA Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 czyli to nie jest schronisko .....a ktos jej pomaga Quote
madziamn Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tosiu a czym tam dojechac z dąbrowy bo ja nie mam pojęcia gdzie to jest. Quote
_Tosia_ Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 madziamn napisał(a):Tosiu a czym tam dojechac z dąbrowy bo ja nie mam pojęcia gdzie to jest. jeżdzą tam te autobusy: 55, 90, 91, 54 i wszystkie te, które mają krańcówkę na ul. Hetmańskiej adres Kosodrzewiny 56. zanim pojedziesz, zadzwon proszę i zapowiedz się , ze bedziesz, tel: 501 066 519 Quote
_Tosia_ Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='ANETTTA']czyli to nie jest schronisko .....a ktos jej pomaga ano cały ten wątek poświęcony jest pomocy Hotelowi. równiez ten, z kotami z kosodrzewiny: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824&highlight=&sid=f7ce9dd091c03 ff5d14ade0da3d5bb24 efekty mozna oglądac na pierwszych i drugich stronach obu wątków. pomaga juz w tej chwili wiele osób. ja jezdzę tam i robię zdjęcia psom i kotom, umieszczam je tutaj i na stronie przytuliska www.przytulisko.info . wiele dogo- i koto- maniaków robi ogloszenia, ulotki, jedna dziewczyna zorganizowała nawet akcję szycia poduch (przytulisko dostało ich 50). udalo mi się nawiązać kontakt z panią doktor, która robi sterylizacje za darmo mały kroczek został zrobiony bez pomocy innych osób niewiele bym zdziałała. wielkie podziękowania dla wszystkich , którzy okazują mi serce i cierpliwość :) Quote
katya Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 madziamn napisał(a):Tosiu a czym tam dojechac z dąbrowy bo ja nie mam pojęcia gdzie to jest. Z Dąbrowy możesz dojechać autobusem 72 do samej krańcówki i później dojść. Quote
madziamn Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dzięki za informację. narazie doby mi brakuje tak marnie z czasem mam ale jak troszkę go znajde to pojadę Quote
_Tosia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 czy jest tu osoba, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Opolu?? (dla kota) Quote
doddy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Napisz do Madziek i dariaopole. Jak dasz radę to zrób rozeznanie w bullowatych w schronisku. Proszę. Quote
_Tosia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='doddy']Napisz do Madziek i dariaopole. Jak dasz radę to zrób rozeznanie w bullowatych w schronisku. Proszę. dziękuję. te bullki widziałas? co troche wrzucam nowe na pierwszą stronę i nie wiem, które juz nasz, a których nie Quote
doddy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Te widziałam. A czy biały pies w brązowe pręgowane łaty, przez nas roboczo nazywany Nikon jest w schronisku? Gdzieś na wątek dawałam jego zdjęcia. Quote
_Tosia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='doddy']Te widziałam. A czy biały pies w brązowe pręgowane łaty, przez nas roboczo nazywany Nikon jest w schronisku? Gdzieś na wątek dawałam jego zdjęcia. musiałabyś zerknąć na pierwszą stronę. tam mam wszystkie do tej pory sfotografowane. jesli go nie nie mam, nie znaczy oczywiscie, ze go nie ma na koso. moze chodzi o tego? (nie jestem tylko pewna, czy jego łaty są pręgowane) Quote
doddy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie, nie o tego mi chodzi. Ten pies którego dałaś mi zdjęcie ma tatuaz w pachwinie. Może warto go odczytac - może hodowca by pomógł i zabrał go na DT. A mi chodziło o tego: http://www.fundacja-ast.pl/content/view/484/65/ Quote
_Tosia_ Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='doddy']Nie, nie o tego mi chodzi. Ten pies którego dałaś mi zdjęcie ma tatuaz w pachwinie. Może warto go odczytac - może hodowca by pomógł i zabrał go na DT. A mi chodziło o tego: http://www.fundacja-ast.pl/content/view/484/65/ ok, sprawdzimy. a tego nie miałam, pokazę włascicielce, jak będę nast. razem na koso. Quote
madziamn Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118658 błagam cioteczki o pomoc. ona ma czas do jutra. potem schronisko. Quote
Lemoniada Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='_Tosia_']czy jest tu osoba, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Opolu?? (dla kota) Napisz do Boo77 z miau, może będzie mogła któraś z dziewczyn. Quote
_Tosia_ Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Lemoniada napisał(a):Napisz do Boo77 z miau, może będzie mogła któraś z dziewczyn. dzieki, z tym ze Boo77 jest przeciwko osobie, która chce zaadoptować kota, a chciałabym poznac jakąś inną opinię :roll: Quote
Lemoniada Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 _Tosia_ napisał(a):dzieki, z tym ze Boo77 jest przeciwko osobie, która chce zaadoptować kota, a chciałabym poznac jakąś inną opinię :roll: Dopiero teraz zalapalam o kogo chodzi. Faktycznie tak jest i jakos wierze Boo77. Lepiej nie wyadoptowywac za wszelka cene zeby potem jakiegos halo nie bylo, ale to tylko moja opinia wynikajaca z przykrego doswiadczenia. Quote
_Tosia_ Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='modliszka84']macie jakiegoś wyżła? mamy: 1) Bruno osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...81#post9672381 2) piekny wyżel, jest bardzo łagodny i spokojny. 25734 3) wyżełek z dłuższą sierscią. ma 5 lat i również jest bardzo łagodny 24839 Quote
_Tosia_ Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Lemoniada']Dopiero teraz zalapalam o kogo chodzi. Faktycznie tak jest i jakos wierze Boo77. Lepiej nie wyadoptowywac za wszelka cene zeby potem jakiegos halo nie bylo, ale to tylko moja opinia wynikajaca z przykrego doswiadczenia. absolutnie nic na siłę. wycofałam się z adopcji po opinii osób z miau na temat przyszłego domu, ale czasem moze chodzić o jakies osobiste zatargi nie mające nic wspolnego z miłoscią do zwierząt. wolę jednak nie sprawdzac kto miał rację przy pomocy kota.. jestes na miau? Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 jasne dobrze aby kotek miał domek ale dobry i nic na siłe. Quote
Lemoniada Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='_Tosia_'] jestes na miau? No wiesz? To ja do wątku Majki zaglądam, coś tam nawet czasem naskrobię, allegro jej zrobiłam, a Ty mnie nie zauważyłaś?:lol: _Tosiu_, jam kociara zaprzysięgła, psu lubię, ale koty uwielbiam;) Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tosiu czy jest na koso sunia (najlepiej po sterylce) w typie sznaucerka miniaturki lub innej małej rasy? Quote
Recommended Posts