Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziamn napisał(a):
Tosiu a czym tam dojechac z dąbrowy bo ja nie mam pojęcia gdzie to jest.

jeżdzą tam te autobusy: 55, 90, 91, 54 i wszystkie te, które mają krańcówkę na ul. Hetmańskiej
adres Kosodrzewiny 56.
zanim pojedziesz, zadzwon proszę i zapowiedz się , ze bedziesz, tel: 501 066 519

Posted

[quote name='ANETTTA']czyli to nie jest schronisko .....a ktos jej pomaga
ano cały ten wątek poświęcony jest pomocy Hotelowi. równiez ten, z kotami z kosodrzewiny: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824&highlight=&sid=f7ce9dd091c03 ff5d14ade0da3d5bb24
efekty mozna oglądac na pierwszych i drugich stronach obu wątków.
pomaga juz w tej chwili wiele osób. ja jezdzę tam i robię zdjęcia psom i kotom, umieszczam je tutaj i na stronie przytuliska www.przytulisko.info . wiele dogo- i koto- maniaków robi ogloszenia, ulotki, jedna dziewczyna zorganizowała nawet akcję szycia poduch (przytulisko dostało ich 50). udalo mi się nawiązać kontakt z panią doktor, która robi sterylizacje za darmo
mały kroczek został zrobiony

bez pomocy innych osób niewiele bym zdziałała. wielkie podziękowania dla wszystkich , którzy okazują mi serce i cierpliwość :)

Posted

madziamn napisał(a):
Tosiu a czym tam dojechac z dąbrowy bo ja nie mam pojęcia gdzie to jest.

Z Dąbrowy możesz dojechać autobusem 72 do samej krańcówki i później dojść.

Posted

[quote name='doddy']Napisz do Madziek i dariaopole.

Jak dasz radę to zrób rozeznanie w bullowatych w schronisku. Proszę.
dziękuję.
te bullki widziałas?

co troche wrzucam nowe na pierwszą stronę i nie wiem, które juz nasz, a których nie

Posted

Te widziałam.
A czy biały pies w brązowe pręgowane łaty, przez nas roboczo nazywany Nikon jest w schronisku? Gdzieś na wątek dawałam jego zdjęcia.

Posted

[quote name='doddy']Te widziałam.
A czy biały pies w brązowe pręgowane łaty, przez nas roboczo nazywany Nikon jest w schronisku? Gdzieś na wątek dawałam jego zdjęcia.
musiałabyś zerknąć na pierwszą stronę. tam mam wszystkie do tej pory sfotografowane. jesli go nie nie mam, nie znaczy oczywiscie, ze go nie ma na koso.
moze chodzi o tego?

(nie jestem tylko pewna, czy jego łaty są pręgowane)

Posted

[quote name='_Tosia_']czy jest tu osoba, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Opolu?? (dla kota)
Napisz do Boo77 z miau, może będzie mogła któraś z dziewczyn.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Napisz do Boo77 z miau, może będzie mogła któraś z dziewczyn.

dzieki, z tym ze Boo77 jest przeciwko osobie, która chce zaadoptować kota, a chciałabym poznac jakąś inną opinię :roll:

Posted

_Tosia_ napisał(a):
dzieki, z tym ze Boo77 jest przeciwko osobie, która chce zaadoptować kota, a chciałabym poznac jakąś inną opinię :roll:

Dopiero teraz zalapalam o kogo chodzi. Faktycznie tak jest i jakos wierze Boo77. Lepiej nie wyadoptowywac za wszelka cene zeby potem jakiegos halo nie bylo, ale to tylko moja opinia wynikajaca z przykrego doswiadczenia.

Posted

[quote name='Lemoniada']Dopiero teraz zalapalam o kogo chodzi. Faktycznie tak jest i jakos wierze Boo77. Lepiej nie wyadoptowywac za wszelka cene zeby potem jakiegos halo nie bylo, ale to tylko moja opinia wynikajaca z przykrego doswiadczenia.
absolutnie nic na siłę. wycofałam się z adopcji po opinii osób z miau na temat przyszłego domu, ale czasem moze chodzić o jakies osobiste zatargi nie mające nic wspolnego z miłoscią do zwierząt. wolę jednak nie sprawdzac kto miał rację przy pomocy kota..

jestes na miau?

Posted

[quote name='_Tosia_']
jestes na miau?
No wiesz? To ja do wątku Majki zaglądam, coś tam nawet czasem naskrobię, allegro jej zrobiłam, a Ty mnie nie zauważyłaś?:lol: _Tosiu_, jam kociara zaprzysięgła, psu lubię, ale koty uwielbiam;)