Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Tosia_ napisał(a):
dom tymczasowy zawsze ma sens... jeśli znajdzie się kilka domów dla pojedyńczych piesków, to już jest coś.

*3-letni bernardyn. jego nr chip: 18108. jest w Hotelu dopiero ok. 1,5 tygodnia

Ten pies jest już na stronie adopcyjnej bernardynów.

_Tosia_ napisał(a):

*Około 3-letnia bardzo spokojna sunia. Nr chip: 20695.

Tą suczkę też mogłabym tam wrzucić (jako mieszańca bernardyna), ale potrzebne byłoby lepsze zdjęcie no i jak najwięcej informacji o niej.

Posted

Marka napisał(a):

Tą suczkę też mogłabym tam wrzucić (jako mieszańca bernardyna), ale potrzebne byłoby lepsze zdjęcie no i jak najwięcej informacji o niej.

dziękuję za pomoc
postaram się zrobić jakieś nowe zdjęcia suni

Posted

Ss napisał(a):
witam... mogłabym prosic o wiecej fotek tego przystojniaka?

jest juz na forum collie ale bez fotek nic nie da sie zrobic... co mozna pwoiedziec o psie.. blagam o info.. moze uda nam sie mu pomoc!

ten collie znalazł dom

Posted

Marka napisał(a):

bernardyny
załozony maja osobny watek prosze o wiecej inf .o psach i namiary adres meilowy tel ...moze zrobie im jakioes ogłoszenia ...

Posted

ANETTTA napisał(a):
bernardyny
załozony maja osobny watek prosze o wiecej inf .o psach i namiary adres meilowy tel ...moze zrobie im jakioes ogłoszenia ...

wysłałam PW

Posted

Ostatnio zaadoptowana pitbullka chyba niestety wróci do schroniska. Sąsiedzi chodza na skargi, że sunia strasznie wyje zostawiana sama.
Namawiamy właścicielke by zostawiła ją u siebie do czasu znalezienia domu i chcemy jej kupić obrożę antyszczekową ale nie wiem czy wytrzyma i sie nie wystraszy sąsiadów.

Posted

Tosia, w tym tygodniu mam tak zawalone, że nie wiem w co mam włożyć ręce. Ale w przyszłym tygodniu mogłybysmy się spotkać, pojechac na Kosodrzewiny i porobić psiakom zdjęcia do ogłoszeń. Po niedzieli odezwę się na PW.

Posted

no własnie moja Niunia też wyła jak była sama i nie raz sąsiedzi się skarżyli ale ich olałam. Nawet policję wzywali i nic nie wskórali. A takim co biorą i oddają to bym już psa nie dała. :mad:Po tej osobistej tragedi zrobiłam się jeszcze bardziej cięta na ludzi. :angryy:brrr...BIEDNA PSINA.