Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosiu, bardzo dziękuję za pomoc i zdjęcia. Chcielibyśmy przyjechać w nadchodzącym tygodniu do Łodzi i obfocić wszystkie bullowate oraz np. je wyprowadzić na spacer by móc cokolwiek je ogłaszać i opisywać. Może też zabiorę któregoś na tymczas.

Posted

doddy napisał(a):
Tosiu, bardzo dziękuję za pomoc i zdjęcia. Chcielibyśmy przyjechać w nadchodzącym tygodniu do Łodzi i obfocić wszystkie bullowate oraz np. je wyprowadzić na spacer by móc cokolwiek je ogłaszać i opisywać. Może też zabiorę któregoś na tymczas.

super. napisz, kiedy będziesz, też postaram się przyjechać

Posted

Tosiu, jak będziesz jutro zorientuj się czy ten pies ze zdjęcia jeszcze jest i dowiedz się o nim co możesz. Zastanawia się nad nim chłopak z amstaffowego forum by dać mu DT, ale on ma sunie (oczywiście wysterylizowaną).

Posted

Relacja bullowato-bokserowa z wczorajszej wizyty.
Boksi już nie ma ;)
Preguska ze zdjęcia odebrali przy nas właściciele (Spajki się zwie).
Sunia boksereczka trafiła pod opiekę BWP i jest w Klinice.

A bullowate. Nic nie zabraliśmy bo jak zwykle nie ma gdzie, ale zrobiliśmy zdjęcia i będziemy ogłaszać. Tosiu, czy podawać Twój nr czy bezpośrednio do hotelu?

Posted

Samiec - jest niskim psem jak na dzisiejszy typ rasy. Pies ma tatuaż. Nie byłam jednak w stanie go odczytać. Jest grubiutki, wesolutki, dal sobie sprawdzić tatuaż bez problemu.
Na moje oko spokojnie ma 5 lat a nie 3-4.
Psiak jest płowo - błękitny z białymi znaczeniami.
Przydała by mu się wizyta u okulisty na 3 powiekę.

I sunia:

Założyłam im osobny wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10259001#post10259001

Posted

[quote name='doddy']Sonia - piękna amstaffka. Miała wycięty pypeć z cycuszka. Obecnie gotowa do adopcji.

I osobny wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10259034#post10259034

[quote name='doddy']ASTKA w wieku 4 lat. Obecnie ma ciąże urojoną, stąd takie wyciągnięte sutki.

I osobny wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10259036#post10259036

doddy, oba te psy są już na pierwszej stronie wątku. Sonia ma już imię - Zulka (i tu i na stronie przytuliska).
dziękuję za osobne wątki

Posted

doddy napisał(a):
Sonia, to imię którym wczoraj posługiwali się w schronisku.

aha. no to trudno zmieniam. szkoda, ze mi nie powiedzieli, bo dość długo już jest jako Zulka i tu i na ich stronie...