_Tosia_ Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Kuzyn mojego TZ wziął kilka dni temu super ONka z koso. nie było go tu na wątku. pies chyba u kogoś byl, poniewaz jest posłuszny, nie brudzi, pilnuje się. cieszą takie akcje :loveu: Quote
_Tosia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 czy otwiera wam się opcja 'edytuj podpis'? Quote
rita60 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 _Tosia_ napisał(a):czy otwiera wam się opcja 'edytuj podpis'? :shake:i to od jakiegos czasu:roll: Pieski czekaja........nie zwlekaj. Quote
madziamn Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 co tam słychac na Kosodrzewiny? był tam ktoś ostatnio? Quote
Lemoniada Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dziewczyny, może pokasujecie swoje hopki? Ciągną się one przez wiele stron, a nic nie wnoszą. Potem będziecie mogły sobie znowu nahopać;) Quote
rita60 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Pieski z Kosodrzewiny czekaja na ciebie.......nie zwlekaj....... Quote
_Tosia_ Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 madziamn napisał(a):co tam słychac na Kosodrzewiny? był tam ktoś ostatnio? ano.. psów przybywa Quote
doddy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mam nietypowe pytanie a dokładniej prośbę. Zapytajcie w schronisku, czy byłaby szansa któregoś dnia by zobaczyć wszystkie bullowate przebywające w schronisku? Wiem, że jest ich bardzo dużo, dlatego też pytanie czy ktoś poświęciłby na to pół dnia. Dużo łatwiej by było przejść wzdłuż kojców i samemu zobaczyć ale domyślam się, że tak się nie da. Chodzi mi o to by wtedy ktoś podjechał, przeleciał wszystkie psy czytnikiem, sprawdził tatuaże, ewentualnie kastracje, zrobił dobre zdjęcia. Z tego co mówiła mi Pani Siemińska, bullowatych jest zatrzęsienie. Chętnie pomożemy i zaczniemy np. ogłaszać część psów. A może jak będzie miejsce to zabierzemy niektóre. Jak byłam po Borka, zobaczyłam na żywo psy z pierwszej strony. Ale podobno to kropla w morzu przebywających psów typu bull. Chętnie bym zobaczyła resztę a także może i te z drugiego schroniska. Quote
Recommended Posts