doddy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wczoraj zabraliśmy ze schroniska niewidomego staffika, brązowego pręgowanego. Został znaleziony w Justynowie (jakaś taka nazwa :oops:). Błąkał się tam od kilku tygodni. Może ktoś z Was przypadkiem wpadnie np. na ogłoszenie o zaginięciu to prosiłabym o kontakt. Quote
madziamn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dziewczynki, cioteczki kochane to łódzki wątek dlatego ośmielam się wkleic: błagam o jakąkolwiek pomoc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109957 przy okazji podnoszę psiaki z kosodrzewiny Quote
rita60 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Psiaki czekaja,zerknij na pierwsza stronke,moze serce twoje zabije na widok ktoregos:roll: Quote
doddy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pomyślcie o kasowaniu swoich hopków i postów nic nie wnoszących do tematu. Szczerze to wchodzę na wątek by przeczytać jakieś konkretne wieści a co post czytam pierodłki. Wiem, ze chcecie by wątek był u góry ale kasujcie swoje poprzednie posty cioteczki. Quote
HAMLET Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mam Charcicę z Kosodrzewiny.Jest bardzo kochana.Jak ją bra łam była w świetnej kondycji,zaszczepiona,zachipowana.Ma cudowny charakter. Drugą charcicę mam z Krzyczek.Tragedia.Przyjechał kościotrup.Nie dam nic złego powiedziec na Lódz,podziwiam tych Ludzi Quote
_Tosia_ Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 HAMLET napisał(a):Mam Charcicę z Kosodrzewiny.Jest bardzo kochana.Jak ją bra łam była w świetnej kondycji,zaszczepiona,zachipowana.Ma cudowny charakter. Drugą charcicę mam z Krzyczek.Tragedia.Przyjechał kościotrup.Nie dam nic złego powiedziec na Lódz,podziwiam tych Ludzi piszesz to juz 3-ci raz na wątku. czy moge prosic o zdjęcia Twojej charcicy z Twojego domu?.. Quote
rita60 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 One czekaj,na ciebie,spacerki i miłosc.......... Quote
_Tosia_ Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Tobi w nowym domu, co za wspaniała wiadmość!!!!! Quote
matma Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 na pierwszą... niech wszyscy widzą, ile sliczności domku szuka :multi: Quote
Recommended Posts