Inkaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 emilia2280 napisał(a):jak juz ktos wczesniej sugerowal -spróbujcie porobic oddzielne wátki. na poczátek tylko 2 czy 3 i moze tak to sie ruszy? co Wy na to? Ja już kiedyś to proponowałam i nawet założyłam wątek Fraszeczki (już znalazła dom u jednej z dogomaniaczek!). Teraz też chętnie mogłabym się tego podjąć ale ... - zupełnie nie mam teraz czasu - nie mam zdjęć Tosiu!! Jakbyś była w najbliższym czasie w przytulisku (ja narazie nie mam szans!) to porób kilka fotek danym psiakom. Mnie by pasowały małe psy lub suczki - wiek obojętny. Wiem,wiem - ale wymagania! :evil_lol: Quote
Szyszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Psiaki z Łodzi przypominają, że szukają domków. Quote
_Tosia_ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Enchantress* napisał(a): Tosiu!! Jakbyś była w najbliższym czasie w przytulisku (ja narazie nie mam szans!) to porób kilka fotek danym psiakom. Mnie by pasowały małe psy lub suczki - wiek obojętny. Wiem,wiem - ale wymagania! :evil_lol: a duzym nie mozesz porobic wątków? tych jest najwięcej. Taka pomoc bardzo by mi się przydała, ja zakladam równiez watki kotom na miau i cięzko jest mi te wszystkie wątki (na miau i na dogo) nawet przejrzec po pracy, juz nie mowiać o odpisywaniu na nie. Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 _Tosia_ napisał(a):a duzym nie mozesz porobic wątków? tych jest najwięcej. Taka pomoc bardzo by mi się przydała, ja zakladam równiez watki kotom na miau i cięzko jest mi te wszystkie wątki (na miau i na dogo) nawet przejrzec po pracy, juz nie mowiać o odpisywaniu na nie. Oczywiście że mogłabym i dużym psiakom porobić wątki, ale chodzi o to że gdy zakładam wątek to liczę się z tym że musiałabym w razie znalezionego domu przenocować psa jedną noc u siebie lub pomóc w transporcie etc. Dlatego małe psy są u mnie na pierwszym miejscu ponieważ nie mam warunków mieszkaniowych czy samochodowych dla dużego burka. Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 katya napisał(a):To duże psy nie mieszczą się w samochodzie? Mieszczą się, mieszczą. Ale jako że jestem osobą bez prawa jazdy i bez samochodu - zdana muszę być na tatę, który boi się dużych psów - także warunek - możemy ewetualnie przewieźć jedynie małe/średnie psiaki. Quote
_Tosia_ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='szajbus']Tosia założyła watek LISKOWI oto on! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9666947#post9666947 Fikusiowi też, zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9672208#post9672208 Baszkinowi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9672341#post9672341 wyżłowi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9672381#post9672381 pieskowi bez łapy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9672448#post9672448 dużej bezowej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9672520#post9672520 Quote
mulinka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tosiu dobra robota :loveu: może dopisz na watkach w pierwszym poście, że to przytulisko-hotel i że najpierw trzeba się umówić telefonicznie i że jest podpisywana umowa adopcyjna Quote
mulinka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tosiu przepraszam, ze na każdym wątku piszę jaki mam pomysł na tytuł :oops: Quote
mulinka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a może warto dopisać na wątkach też nr chipa Quote
_Tosia_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 mulinka napisał(a):a może warto dopisać na wątkach też nr chipa jesli tylko mam nr chipa, to podaję. nie kazdy psiaczek ma.. Quote
_Tosia_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 mulinka napisał(a):Tosiu przepraszam, ze na każdym wątku piszę jaki mam pomysł na tytuł :oops: hihi, no coś ty! bardzo przydają mi się uwagi osoby z zewnątrz, samemu nie oceni się obiektywnie Quote
madziamn Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tosiu naprawdę dobra robota. Ja bym chętnie pomogła ale niestety nie mam pojęcia jak się zakłada wątki a poza tym mam za małą wiedzę o tych psiakach. Im są potrzebne takie osobne wątki bo tu jest ich dużo a w takim tłumie ciężko któregos wypatrzec. Quote
Aska25 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czy potrzebujecie pomocy przy zwierzakach??? Karmienie, czesanie, pielegnacja, spacery ... Ewentualnie pomoc przy zmodernizowaniu najgorszych boksow, naprawieniu bud, siana ... Chcialabym zorganizowac jakas pomoc, poprosic znajomych ... Quote
madziamn Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 CIOTECZKI PROSZĘ :modla::modla:POMÓŻCIE W OGŁASZANIU PSIAKÓW, WĄTKI ZAŁOŻONE PRZEZ TOSIĘ NA POPRZEDNIEJ STRONIE. Z GÓRY DZIEKUJE W IMIENIU PSINEK.:Dog_run:JESLI SIE KOMUŚ PRZYDA I SIE NIE POGNIEWACIE TO WSTAWIE STRONKĘ Z OGŁOSZENIAMI: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 Quote
Fundacja Medor Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 doiedziałam sie ze na kosodrzewiny jest kilka jamników obecnie i sa w boksach to straszne ehh teraz pada Quote
HAMLET Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mam charcicę z tego schroniska.Nie wiem czy już tu o tym pisałam,bo piszę na różnych forach.I już mi się sklerotyczce myli.Sunia była w świetnej kondycji,Ma cudowny charakter,na pewno nie zaznała niczego złego.Teraz rozpycha się w łóżku i przytula się tak,że sapie mi zawsze w ucho.Kocham te noce.Podziwiam właścicieli schroniska,że przy takiej ilości zwierząt potrafią o nie zadbac.Moja sunia jest zachipiwana i zaszczepiona.Naprawdę sądząc po mojej suni mogę o tym schronisku wygłosic tylko pochwały Quote
mulinka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Aska25 napisał(a):Czy potrzebujecie pomocy przy zwierzakach??? Karmienie, czesanie, pielegnacja, spacery ... Ewentualnie pomoc przy zmodernizowaniu najgorszych boksow, naprawieniu bud, siana ... Chcialabym zorganizowac jakas pomoc, poprosic znajomych ... Asiu jesteś cudowna, Tosia jak zajrzy na wątek na pewno bardzo się ucieszy Quote
mulinka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ja spróbuję w tygodniu ogłosić te psiaki, które mają osobne wątki na forum fundacji Niechciane i Zapomniane (tzn. założę im wątki) - może tam ktoś je zauważy i da im dom może też założę taki bliźniaczy ogólny wątek ze zdjęciami i opisami z pierwszego postu Quote
madziamn Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziekuję Mulinka. Ja Mam W Tej Chwili Bardzo Mało Czasu I W Miarę Możliwości Sie Staram A Razem Zawsze Możemy Wiecej. Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 czy dobek z pierwszej stronki nadal czeka na dom? mamy potencjalna chetną osobę na dobermana-ponieważ pani chce jakąs bidę-a ten dobus juz tak długo czeka, chciałabym go zaproponować-tylko w domu juz jest jeden przygarniety pies(łagodny i niekonfliktowy bullek), więc istotna byłaby informacja jak dobermanek do innych samców? Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 HAMLET napisał(a):Mam charcicę z tego schroniska.Nie wiem czy już tu o tym pisałam,bo piszę na różnych forach.I już mi się sklerotyczce myli.Sunia była w świetnej kondycji,Ma cudowny charakter,na pewno nie zaznała niczego złego.Teraz rozpycha się w łóżku i przytula się tak,że sapie mi zawsze w ucho.Kocham te noce.Podziwiam właścicieli schroniska,że przy takiej ilości zwierząt potrafią o nie zadbac.Moja sunia jest zachipiwana i zaszczepiona.Naprawdę sądząc po mojej suni mogę o tym schronisku wygłosic tylko pochwały tak, pisałaś już, czekamy nadal na fotki Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dziękuję kochane za pamięć o wątku i o psiakach z kosodrzewiny.. próbuje dzielic czas między psy z koso. na dogo i koty z koso. na miau... ech... Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Aska25 napisał(a):Czy potrzebujecie pomocy przy zwierzakach??? Karmienie, czesanie, pielegnacja, spacery ... Ewentualnie pomoc przy zmodernizowaniu najgorszych boksow, naprawieniu bud, siana ... Chcialabym zorganizowac jakas pomoc, poprosic znajomych ... Asiu, dziękuję Ci bardzo za oferowaną pomoc. muszę jednak na jej temat porozmawiac z p. Siemińską - włascicielką Hotelu. na pewno się odezwę, jeszcze raz dziękuję Quote
Recommended Posts