Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
jak juz ktos wczesniej sugerowal -spróbujcie porobic oddzielne wátki. na poczátek tylko 2 czy 3 i moze tak to sie ruszy? co Wy na to?

Ja już kiedyś to proponowałam i nawet założyłam wątek Fraszeczki (już znalazła dom u jednej z dogomaniaczek!). Teraz też chętnie mogłabym się tego podjąć ale ...
- zupełnie nie mam teraz czasu
- nie mam zdjęć
Tosiu!!
Jakbyś była w najbliższym czasie w przytulisku (ja narazie nie mam szans!) to porób kilka fotek danym psiakom. Mnie by pasowały małe psy lub suczki - wiek obojętny.
Wiem,wiem - ale wymagania! :evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enchantress* napisał(a):

Tosiu!!
Jakbyś była w najbliższym czasie w przytulisku (ja narazie nie mam szans!) to porób kilka fotek danym psiakom. Mnie by pasowały małe psy lub suczki - wiek obojętny.
Wiem,wiem - ale wymagania! :evil_lol:

a duzym nie mozesz porobic wątków? tych jest najwięcej. Taka pomoc bardzo by mi się przydała, ja zakladam równiez watki kotom na miau i cięzko jest mi te wszystkie wątki (na miau i na dogo) nawet przejrzec po pracy, juz nie mowiać o odpisywaniu na nie.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
a duzym nie mozesz porobic wątków? tych jest najwięcej. Taka pomoc bardzo by mi się przydała, ja zakladam równiez watki kotom na miau i cięzko jest mi te wszystkie wątki (na miau i na dogo) nawet przejrzec po pracy, juz nie mowiać o odpisywaniu na nie.

Oczywiście że mogłabym i dużym psiakom porobić wątki, ale chodzi o to że gdy zakładam wątek to liczę się z tym że musiałabym w razie znalezionego domu przenocować psa jedną noc u siebie lub pomóc w transporcie etc. Dlatego małe psy są u mnie na pierwszym miejscu ponieważ nie mam warunków mieszkaniowych czy samochodowych dla dużego burka.

Posted

katya napisał(a):
To duże psy nie mieszczą się w samochodzie?
Mieszczą się, mieszczą. Ale jako że jestem osobą bez prawa jazdy i bez samochodu - zdana muszę być na tatę, który boi się dużych psów - także warunek - możemy ewetualnie przewieźć jedynie małe/średnie psiaki.

Posted

Tosiu dobra robota :loveu:

może dopisz na watkach w pierwszym poście, że to przytulisko-hotel
i że najpierw trzeba się umówić telefonicznie
i że jest podpisywana umowa adopcyjna

Posted

mulinka napisał(a):
Tosiu przepraszam, ze na każdym wątku piszę jaki mam pomysł na tytuł :oops:

hihi, no coś ty! bardzo przydają mi się uwagi osoby z zewnątrz, samemu nie oceni się obiektywnie

Posted

Tosiu naprawdę dobra robota. Ja bym chętnie pomogła ale niestety nie mam pojęcia jak się zakłada wątki a poza tym mam za małą wiedzę o tych psiakach. Im są potrzebne takie osobne wątki bo tu jest ich dużo a w takim tłumie ciężko któregos wypatrzec.

Posted

Czy potrzebujecie pomocy przy zwierzakach???
Karmienie, czesanie, pielegnacja, spacery ... Ewentualnie pomoc przy zmodernizowaniu najgorszych boksow, naprawieniu bud, siana ... Chcialabym zorganizowac jakas pomoc, poprosic znajomych ...

Posted

Mam charcicę z tego schroniska.Nie wiem czy już tu o tym pisałam,bo piszę na różnych forach.I już mi się sklerotyczce myli.Sunia była w świetnej kondycji,Ma cudowny charakter,na pewno nie zaznała niczego złego.Teraz rozpycha się w łóżku i przytula się tak,że sapie mi zawsze w ucho.Kocham te noce.Podziwiam właścicieli schroniska,że przy takiej ilości zwierząt potrafią o nie zadbac.Moja sunia jest zachipiwana i zaszczepiona.Naprawdę sądząc po mojej suni mogę o tym schronisku wygłosic tylko pochwały

Posted

Aska25 napisał(a):
Karmienie, czesanie, pielegnacja, spacery ... Ewentualnie pomoc przy zmodernizowaniu najgorszych boksow, naprawieniu bud, siana ... Chcialabym zorganizowac jakas pomoc, poprosic znajomych ...

Asiu jesteś cudowna, Tosia jak zajrzy na wątek na pewno bardzo się ucieszy

Posted

ja spróbuję w tygodniu ogłosić te psiaki, które mają osobne wątki
na forum fundacji Niechciane i Zapomniane (tzn. założę im wątki)
- może tam ktoś je zauważy i da im dom

może też założę taki bliźniaczy ogólny wątek ze zdjęciami i opisami
z pierwszego postu

Posted

czy dobek z pierwszej stronki nadal czeka na dom?

mamy potencjalna chetną osobę na dobermana-ponieważ pani chce jakąs bidę-a ten dobus juz tak długo czeka, chciałabym go zaproponować-tylko w domu juz jest jeden przygarniety pies(łagodny i niekonfliktowy bullek), więc istotna byłaby informacja jak dobermanek do innych samców?

Posted

HAMLET napisał(a):
Mam charcicę z tego schroniska.Nie wiem czy już tu o tym pisałam,bo piszę na różnych forach.I już mi się sklerotyczce myli.Sunia była w świetnej kondycji,Ma cudowny charakter,na pewno nie zaznała niczego złego.Teraz rozpycha się w łóżku i przytula się tak,że sapie mi zawsze w ucho.Kocham te noce.Podziwiam właścicieli schroniska,że przy takiej ilości zwierząt potrafią o nie zadbac.Moja sunia jest zachipiwana i zaszczepiona.Naprawdę sądząc po mojej suni mogę o tym schronisku wygłosic tylko pochwały

tak, pisałaś już, czekamy nadal na fotki

Posted

Aska25 napisał(a):

Asiu, dziękuję Ci bardzo za oferowaną pomoc. muszę jednak na jej temat porozmawiac z p. Siemińską - włascicielką Hotelu. na pewno się odezwę, jeszcze raz dziękuję