Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunię nr 14 ,przepiękną charcicę mam ja.Jest bardzo kochana.Podziwiam tych Ludzi,którzy prowadzą schronisko na Kosodrzewiny.Sunia była w świetnej kondycji psychicznej i fizycznej.Jest zachipowana,zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia.Nie miała żadnych pasożytów.Podziwiam tch Ludzi,że przy takiej ilości pśów potrafią o nie zadbac.A wiadomo,że borykają się z problemami finansowymi.Na takie schronisko nie szkoda kasy,wiadomo,że pójdzie na psy,a nie do kieszeni.Może wchodzą na Dogomanię-chciałabym Ich serdecznie pozdrowic.Jakże inny obraz stanowiła charcica wzięta z Krzyczek:szkielet z mnóstwem robaków,zaszczepiony tylko na wściekliznę,a i to pewnie nie wiadomo.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie, gdzie znajdé szczególy konta do przelewów? Moze warto umiescic takie info w 1-szym poscie?

PS. Bylam na podanej stronie z linku z 1-szej strony i nigdzie nie znalazlam info odnosnie konta.

Posted

HAMLET napisał(a):
Sunię nr 14 ,przepiękną charcicę mam ja.Jest bardzo kochana.Podziwiam tych Ludzi,którzy prowadzą schronisko na Kosodrzewiny.Sunia była w świetnej kondycji psychicznej i fizycznej.Jest zachipowana,zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia.Nie miała żadnych pasożytów.Podziwiam tch Ludzi,że przy takiej ilości pśów potrafią o nie zadbac.A wiadomo,że borykają się z problemami finansowymi.Na takie schronisko nie szkoda kasy,wiadomo,że pójdzie na psy,a nie do kieszeni.Może wchodzą na Dogomanię-chciałabym Ich serdecznie pozdrowic.Jakże inny obraz stanowiła charcica wzięta z Krzyczek:szkielet z mnóstwem robaków,zaszczepiony tylko na wściekliznę,a i to pewnie nie wiadomo.

Wspaniale! Teraz wiemy przynajmniej, że sunia poszła do dobrego domku:) HAMLET - brawa dla Ciebie. Ja też uwielbiam charty, ale osobiście najbardziej podobają mi się te długowłose;) Chciałabym kiedyś mieć charta, uważam, że spośród psów rasowych są najpiękniejsze. Niestety nigdy nie będę miała, zbyt wiele jest szaro-burych kundelków, których nikt nie chce.

Posted

HAMLET napisał(a):

dziekuję za informację!!!! a może jakieś fotki? :cool3:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Sluchajcie, gdzie znajdé szczególy konta do przelewów? Moze warto umiescic takie info w 1-szym poscie?

PS. Bylam na podanej stronie z linku z 1-szej strony i nigdzie nie znalazlam info odnosnie konta.

Emilio, P. Siemińscy nie przyjmują wpłat w żadnej formie.

Posted

emilia2280 napisał(a):
W takim wypadku proszé o podanie sklepu gdzie mogé kupic karmé i leki.

chyba musisz sama taki sklep znaleźć.. nie wiem, o co chodzi? o adres? nazwę?..każdy większy lub mniejszy z żarciem dla zwierząt, może jakaś hurtownia, będzie taniej. leków nie kupisz w sklepie, musiałabyś prosić o nie weta.

Posted

no tak. myslalam o czyms internetowym, jak krakvet. Ale mam lepszy pomysl jesli sié zgodzisz Tosiu - mogé przelac pieniádze na Twoje konto, a Ty skoro juz tam bywasz, moglabys oddac mi i psiakom przyslugé i wybrac sié dla nich na zakupy? czy o za duzo prosze?

Posted

emilia2280 napisał(a):
no tak. myslalam o czyms internetowym, jak krakvet. Ale mam lepszy pomysl jesli sié zgodzisz Tosiu - mogé przelac pieniádze na Twoje konto, a Ty skoro juz tam bywasz, moglabys oddac mi i psiakom przyslugé i wybrac sié dla nich na zakupy? czy o za duzo prosze?

oczywiście, że nie o za duzo! no cos Ty

Posted

mulinka napisał(a):
osobne wątki mogłyby bardzo pomóc, tak jak na miau
tylko, że psiaków jest dużo dużo więcej :(

osobne wątki na pewno pomogą. tyle ze juz wtedy zwariuję. ale co tam