Inkaa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='becia66']Czy u Was też taki zastój w adopcjach ??? :shake: Ja ostatnio nie bywam w przytulisku bo na głowie wraz z innymi adminkami mam forum www.piesija.info które musi nawiązać współprace z fundacjami, zminić wygląd i odżyć ponieważ w planie mamy aby wszystkie wpływy z reklam przekazywane były wybranym fundacjom na kastracje/sterylizacje/leczenie/transporty poszczególnych psiaków. Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 rita60 napisał(a):Psinki z Kosodrzewinki czekaja na domki. bardzo ładnie to napisałaś, oj czekają... czekają... Quote
_Tosia_ Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 becia66 napisał(a):Czy u Was też taki zastój w adopcjach ??? :shake: zastój to mało powiedziane. i jeszcze przybywa... Quote
madziamn Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 w górę psiaczki. tylko tyle mogę zrobic. słuchajcie dziewczyny ja mam na zbyciu obróżkę. nie jest to moze rewelacja ale nowa. kupiłam dla fraszuni a ona już miała. może innemu skarbowi-maleństwu z kosodrzewiny się przyda. tak pomyślałam bo szkoda zeby u mnie leżała. Quote
_Tosia_ Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 aktualizacja na stronie 1 i 2. przejrzyjcie je proszę, bo nowe psy musiałam dodawać w 3 różnych postach (jest ograniczenie ilości zdjęć w jednym poście) Quote
Inkaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 madziamn napisał(a):w górę psiaczki. tylko tyle mogę zrobic. słuchajcie dziewczyny ja mam na zbyciu obróżkę. nie jest to moze rewelacja ale nowa. kupiłam dla fraszuni a ona już miała. może innemu skarbowi-maleństwu z kosodrzewiny się przyda. tak pomyślałam bo szkoda zeby u mnie leżała. Dobry pomysł. Fraszusia miała obróżkę z przytuliska (przywiozłam ich z kilkanaście). Swoją obrożę oddasz osobiście, gdy wybierzemy się na Kosodrzewiny. ;) Quote
Inkaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 _Tosia_ napisał(a):aktualizacja na stronie 1 i 2. przejrzyjcie je proszę, bo nowe psy musiałam dodawać w 3 różnych postach (jest ograniczenie ilości zdjęć w jednym poście) Oo! Dobra robota. Założę 2 wątki suczkom które strasznie mnie urzekły. Jednak najpierw muszę zadzwonić na Kosodrzewiny po to by dowiedziec się o nich czegoś więcej tj. m.in - jak trafiły do przytuliska - jak dogadują się z innymi psiakami Quote
rita60 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Psinki z Kosodrzewinki czekaja i smutne minki maja.......:roll: Quote
_Tosia_ Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 a może któraś z was, cioteczki, chciałaby kotka?.... koty też są na Kosodrzewiny a niestety ich adopcje idą bardzo słabo... Quote
Kanzaj Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pieski, kotki - do góry kochani!!!!!!!!! Quote
Lemoniada Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 _Tosia_ napisał(a):a może któraś z was, cioteczki, chciałaby kotka?.... koty też są na Kosodrzewiny a niestety ich adopcje idą bardzo słabo... A jak tam wątek na miau, bo chyba go nigdy nie widziałam? Ruszyło się cokolwiek? Koty są tak podatne na stres, nie powinny przebywać w schronisku..:( Quote
madziamn Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 W Górę Psiaki I Kociaki. Czekamy Na Domki... Quote
_Tosia_ Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Lemoniada']A jak tam wątek na miau, bo chyba go nigdy nie widziałam? Ruszyło się cokolwiek? Koty są tak podatne na stres, nie powinny przebywać w schronisku..:( link do wątku na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
rita60 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Psiaki i kociaki czekaja na domki......... Quote
Karilka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czy do przytuliska są "dostarczane" psy? Czy przytulisko nadal przyjmuje zwierzaki?:roll: Quote
_Tosia_ Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Karilka napisał(a):Czy do przytuliska są "dostarczane" psy? Czy przytulisko nadal przyjmuje zwierzaki?:roll: przyjmuje cały czas Quote
_Tosia_ Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 ciotki i wujkowie, potrzebny dom tymczasowy dla Belluni - suni, która 7 marca będzie miała zabieg sterylizacji. przez 3 dni po operacji suczka będzie w lecznicy, a co później? na ulicę?... link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101776 Quote
mulinka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='_Tosia_']ciotki i wujkowie, potrzebny dom tymczasowy dla Belluni - suni, która 7 marca będzie miała zabieg sterylizacji. przez 3 dni po operacji suczka będzie w lecznicy, a co później? na ulicę?... link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101776 Tosiu dziękuję za pomoc w reklamowaniu Belli - jesteś kochana :loveu: Quote
mulinka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tosu jeśli w przytulisku jest więcej szczeniaków i młodych psów, które sa od szczeniaka w przytulisku to warto to dopisać przy zdjęciach szczeniaków na pierwszej stronie Quote
_Tosia_ Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 mulinka napisał(a):Tosu jeśli w przytulisku jest więcej szczeniaków i młodych psów, które sa od szczeniaka w przytulisku to warto to dopisać przy zdjęciach szczeniaków na pierwszej stronie nie ma więcej szczeniaków. piesków, które tam są od urodzenia na pewno jest więcej, muszę popytać o statystyki przy następnej okazji Quote
modliszka84 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 _Tosia_ napisał(a):nie ma więcej szczeniaków. piesków, które tam są od urodzenia na pewno jest więcej, muszę popytać o statystyki przy następnej okazji to w przytulisku nie usypia sie ślepych miotów? :p Quote
_Tosia_ Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 modliszka84 napisał(a):to w przytulisku nie usypia sie ślepych miotów? :p nie wiem. wiem, że się nie rozmnażają na miejscu, bo suki i psy są rozdzielone. Quote
Recommended Posts