Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='becia66']Czy u Was też taki zastój w adopcjach ??? :shake:
Ja ostatnio nie bywam w przytulisku bo na głowie wraz z innymi adminkami mam forum www.piesija.info które musi nawiązać współprace z fundacjami, zminić wygląd i odżyć ponieważ w planie mamy aby wszystkie wpływy z reklam przekazywane były wybranym fundacjom na kastracje/sterylizacje/leczenie/transporty poszczególnych psiaków.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w górę psiaczki. tylko tyle mogę zrobic. słuchajcie dziewczyny ja mam na zbyciu obróżkę. nie jest to moze rewelacja ale nowa. kupiłam dla fraszuni a ona już miała. może innemu skarbowi-maleństwu z kosodrzewiny się przyda. tak pomyślałam bo szkoda zeby u mnie leżała.

Posted

madziamn napisał(a):
w górę psiaczki. tylko tyle mogę zrobic. słuchajcie dziewczyny ja mam na zbyciu obróżkę. nie jest to moze rewelacja ale nowa. kupiłam dla fraszuni a ona już miała. może innemu skarbowi-maleństwu z kosodrzewiny się przyda. tak pomyślałam bo szkoda zeby u mnie leżała.

Dobry pomysł.
Fraszusia miała obróżkę z przytuliska (przywiozłam ich z kilkanaście). Swoją obrożę oddasz osobiście, gdy wybierzemy się na Kosodrzewiny. ;)

Posted

_Tosia_ napisał(a):
aktualizacja na stronie 1 i 2. przejrzyjcie je proszę, bo nowe psy musiałam dodawać w 3 różnych postach (jest ograniczenie ilości zdjęć w jednym poście)

Oo! Dobra robota.
Założę 2 wątki suczkom które strasznie mnie urzekły. Jednak najpierw muszę zadzwonić na Kosodrzewiny po to by dowiedziec się o nich czegoś więcej tj. m.in
- jak trafiły do przytuliska
- jak dogadują się z innymi psiakami

Posted

_Tosia_ napisał(a):
a może któraś z was, cioteczki, chciałaby kotka?.... koty też są na Kosodrzewiny a niestety ich adopcje idą bardzo słabo...

A jak tam wątek na miau, bo chyba go nigdy nie widziałam? Ruszyło się cokolwiek? Koty są tak podatne na stres, nie powinny przebywać w schronisku..:(

Posted

Tosu jeśli w przytulisku jest więcej szczeniaków i młodych psów,
które sa od szczeniaka w przytulisku to warto to dopisać przy zdjęciach szczeniaków na pierwszej stronie

Posted

mulinka napisał(a):
Tosu jeśli w przytulisku jest więcej szczeniaków i młodych psów,
które sa od szczeniaka w przytulisku to warto to dopisać przy zdjęciach szczeniaków na pierwszej stronie

nie ma więcej szczeniaków. piesków, które tam są od urodzenia na pewno jest więcej, muszę popytać o statystyki przy następnej okazji

Posted

_Tosia_ napisał(a):
nie ma więcej szczeniaków. piesków, które tam są od urodzenia na pewno jest więcej, muszę popytać o statystyki przy następnej okazji

to w przytulisku nie usypia sie ślepych miotów? :p