Becia66 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 i tyle ich jest....:shake: jak wszędzie zresztą...:-( Quote
Ss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czy ten collie z 25 strony ma juz nowy dom? Wybaczcie ze tak pytam ale nie jestem w stanie przejzec calego watku i jeszcze ten mix husky z coliie.... Quote
Inkaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ss napisał(a):czy ten collie z 25 strony ma juz nowy dom? Wybaczcie ze tak pytam ale nie jestem w stanie przejzec calego watku i jeszcze ten mix husky z coliie.... Chodzi Ci o nich ? Quote
Ss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ten drugi tak.. ale ten mix to taki bialo czarny ... Quote
Inkaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Już wiem o którego Ci chodzi. Wydaje mi się że są do adopcji ale dopytam się jutro. Quote
Becia66 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kochane psiaki z Kosodrzewiny o domki proszą...:roll: Quote
Inkaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ss napisał(a):wiadomo cos o tych psiaczkach? Jejku! Dzwoniłam wczoraj z zapytaniem o wysłanie dokumentów do nowego domu Fraszki ale na śmierć zapomniałam o tych psach! Obiecuje poprawę w najbliższym terminie. Quote
Ss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 nie ma pośpiechu... pytam bo dawno nie miałam o nich żadnych wieści i nie moge zaktualizowac ogólnego wątku collaków ani na forum... tak wiec czekam na wieści... pozdrawiam Quote
Inkaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ss napisał(a):nie ma pośpiechu... pytam bo dawno nie miałam o nich żadnych wieści i nie moge zaktualizowac ogólnego wątku collaków ani na forum... tak wiec czekam na wieści... pozdrawiam Jasne! Na pewno w tym tyg. dowiem się czy te psy poszły do adopcji czy nadal czekają. Quote
_Tosia_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 zapraszam na 2 stronę wątku - najświeższa aktualizacja dot. adopcji Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 nowe zdjęcia psów na stronie pierwszej w poście 4 i 10 (zaczyna mi brakować miejsca...) Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):Nadal oczekujemy na zdjęcia i opisy bullowatych psów. Miały być w weekend a nie ma. ;) nowe bullowate też są :-( Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Szkoda tylko, że na zdjęcia i opisy się tyle czeka... Ale widocznie pomoc nie jest potrzebna. Quote
Inkaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Zgłoszę naszego rottweilera do fundacji Rottka - jednak muszę dopytać się o jego wiek oraz o to jak trafił do przytuliska. Powiedziałam o nim na wątku DGM o rottkach w potrzebie. Musimy nadać mu jakieś imię. Trzeba ogłosić go na forum o forum o rottweilerach - dziewczyny nam w tym pomogą. doddy napisał(a):Szkoda tylko, że na zdjęcia i opisy się tyle czeka... Ale widocznie pomoc nie jest potrzebna. Zdjęcia i opisy są na pierwszych stronach. ;) Przekopiuje. 1. bullowata sunia, ma około 4 lat. nie ma jeszcze chipa została przywieziona do Hotelu dosłownie kilka dni temu - zmarł jej właściciel. 2. kolega suni powyżej. przywieziony razem z nią po zmarłym właścicielu. około 3-4 - letni pies, nie ma jeszcze chipa 3. 3-letni pies, łagodny wobec ludzi, średnio dogaduje się z innymi psami. nr chip: 19453. jest w Hotelu od około 2 tygodni Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czy ten pies jest Moze byc tym? Pies ze zdjęć to Iwan. Zaginął 3 grudnia 2007r. W Łodzi w rejonie ul. Zakładowej. Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Enchantress* napisał(a): Zdjęcia i opisy są na pierwszych stronach. ;) Przekopiuje. 1. bullowata sunia, ma około 4 lat. nie ma jeszcze chipa została przywieziona do Hotelu dosłownie kilka dni temu - zmarł jej właściciel. 2. kolega suni powyżej. przywieziony razem z nią po zmarłym właścicielu. około 3-4 - letni pies, nie ma jeszcze chipa 3. 3-letni pies, łagodny wobec ludzi, średnio dogaduje się z innymi psami. nr chip: 19453. jest w Hotelu od około 2 tygodni Enchantress, pomyliłam zdjęcia na pierwszej. to ostatnie zdjęcie tutaj dot. drugiego psa po zmarłym włascicielu. Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wklejcie więc dobrze opisy do zdjęć bo można się pogubić. I powiedzcie, czy grafitowy pies z nieciętymi uszami jest znaleziony, czy od właściciela? Iwan nie miał kawałka prawego ucha, to jego znak szczególny. Poprosiłabym o sprawdzenie - jak da radę to jakoś szybciej niż po kilku tygodniach... Oczywiście przekażę właścicielce namiary na schronisko. Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):Czy ten pies jest Moze byc tym? Pies ze zdjęć to Iwan. Zaginął 3 grudnia 2007r. W Łodzi w rejonie ul. Zakładowej. nie potrafię ocenić, czy to ten sam pies. mam jeszcze 2 zdjęcia tego z Kosodrzewiny: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dzięki. Napisałam do Izy bo wydaje mi się, że jest wybitnie podobny. Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 doddy napisał(a): I powiedzcie, czy grafitowy pies z nieciętymi uszami jest znaleziony, czy od właściciela? Iwan nie miał kawałka prawego ucha, to jego znak szczególny. Poprosiłabym o sprawdzenie - jak da radę to jakoś szybciej niż po kilku tygodniach... Oczywiście przekażę właścicielce namiary na schronisko. wg na tym zdjęciu widac, że nie ma kawałka ucha. p. Siemińska w tej chwili nie odbiera telefonu, jak tylko się do niej dodzwonię, zapytam, czy może to potwierdzić. z tego, co wiem, pies nie był oddany przez własciciela Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='doddy']Wklejcie więc dobrze opisy do zdjęć bo można się pogubić. quote] nie pogubisz się, jesli otworzysz pierwszą stronę wątku. dogomaniacy kopiuja zdjęcia i wklejają w rózne miejsca. stąd bajzel Quote
Recommended Posts