Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ten collie z 25 strony ma juz nowy dom? Wybaczcie ze tak pytam ale nie jestem w stanie przejzec calego watku

i jeszcze ten mix husky z coliie....

Posted

Ss napisał(a):
czy ten collie z 25 strony ma juz nowy dom? Wybaczcie ze tak pytam ale nie jestem w stanie przejzec calego watku

i jeszcze ten mix husky z coliie....

Chodzi Ci o nich ?

Posted

Ss napisał(a):
wiadomo cos o tych psiaczkach?

Jejku! Dzwoniłam wczoraj z zapytaniem o wysłanie dokumentów do nowego domu Fraszki ale na śmierć zapomniałam o tych psach!
Obiecuje poprawę w najbliższym terminie.

Posted

nie ma pośpiechu... pytam bo dawno nie miałam o nich żadnych wieści i nie moge zaktualizowac ogólnego wątku collaków ani na forum... tak wiec czekam na wieści... pozdrawiam

Posted

Ss napisał(a):
nie ma pośpiechu... pytam bo dawno nie miałam o nich żadnych wieści i nie moge zaktualizowac ogólnego wątku collaków ani na forum... tak wiec czekam na wieści... pozdrawiam

Jasne! Na pewno w tym tyg. dowiem się czy te psy poszły do adopcji czy nadal czekają.

Posted

Zgłoszę naszego rottweilera do fundacji Rottka - jednak muszę dopytać się o jego wiek oraz o to jak trafił do przytuliska.

Powiedziałam o nim na wątku DGM o rottkach w potrzebie. Musimy nadać mu jakieś imię. Trzeba ogłosić go na forum o forum o rottweilerach - dziewczyny nam w tym pomogą.

doddy napisał(a):
Szkoda tylko, że na zdjęcia i opisy się tyle czeka... Ale widocznie pomoc nie jest potrzebna.

Zdjęcia i opisy są na pierwszych stronach. ;)
Przekopiuje.

1. bullowata sunia, ma około 4 lat. nie ma jeszcze chipa została przywieziona do Hotelu dosłownie kilka dni temu - zmarł jej właściciel.

2. kolega suni powyżej. przywieziony razem z nią po zmarłym właścicielu. około 3-4 - letni pies, nie ma jeszcze chipa

3. 3-letni pies, łagodny wobec ludzi, średnio dogaduje się z innymi psami. nr chip: 19453. jest w Hotelu od około 2 tygodni

Posted

Enchantress* napisał(a):

Zdjęcia i opisy są na pierwszych stronach. ;)
Przekopiuje.

1. bullowata sunia, ma około 4 lat. nie ma jeszcze chipa została przywieziona do Hotelu dosłownie kilka dni temu - zmarł jej właściciel.

2. kolega suni powyżej. przywieziony razem z nią po zmarłym właścicielu. około 3-4 - letni pies, nie ma jeszcze chipa

3. 3-letni pies, łagodny wobec ludzi, średnio dogaduje się z innymi psami. nr chip: 19453. jest w Hotelu od około 2 tygodni

Enchantress, pomyliłam zdjęcia na pierwszej. to ostatnie zdjęcie tutaj dot. drugiego psa po zmarłym włascicielu.

Posted

Wklejcie więc dobrze opisy do zdjęć bo można się pogubić.
I powiedzcie, czy grafitowy pies z nieciętymi uszami jest znaleziony, czy od właściciela?

Iwan nie miał kawałka prawego ucha, to jego znak szczególny. Poprosiłabym o sprawdzenie - jak da radę to jakoś szybciej niż po kilku tygodniach...

Oczywiście przekażę właścicielce namiary na schronisko.

Posted

doddy napisał(a):
Czy ten pies jest

Moze byc tym?

Pies ze zdjęć to Iwan. Zaginął 3 grudnia 2007r. W Łodzi w rejonie ul. Zakładowej.

nie potrafię ocenić, czy to ten sam pies. mam jeszcze 2 zdjęcia tego z Kosodrzewiny:

Posted

doddy napisał(a):

I powiedzcie, czy grafitowy pies z nieciętymi uszami jest znaleziony, czy od właściciela?

Iwan nie miał kawałka prawego ucha, to jego znak szczególny. Poprosiłabym o sprawdzenie - jak da radę to jakoś szybciej niż po kilku tygodniach...

Oczywiście przekażę właścicielce namiary na schronisko.

wg na tym zdjęciu widac, że nie ma kawałka ucha.
p. Siemińska w tej chwili nie odbiera telefonu, jak tylko się do niej dodzwonię, zapytam, czy może to potwierdzić. z tego, co wiem, pies nie był oddany przez własciciela

Posted

[quote name='doddy']Wklejcie więc dobrze opisy do zdjęć bo można się pogubić.
quote]
nie pogubisz się, jesli otworzysz pierwszą stronę wątku. dogomaniacy kopiuja zdjęcia i wklejają w rózne miejsca. stąd bajzel