Figolandia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Enchantres, jak będziecie rozmawiać z firmami, zaproponujcie w zamian za pomoc reklamę na naszym forum. Przecież po to ono jest! Niewiele, ale zawsze więcej niż nic... Quote
Becia66 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Takie cudne pieski a domków nie ma...:shake: Quote
doddy Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nadal oczekujemy na zdjęcia i opisy bullowatych psów. Miały być w weekend a nie ma. ;) Quote
Inkaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 _Tosia_ napisał(a):Fraszka dotarła na miejsce Tak. Zgadza się. :multi: Figolandia napisał(a):Enchantres, jak będziecie rozmawiać z firmami, zaproponujcie w zamian za pomoc reklamę na naszym forum. Przecież po to ono jest! Niewiele, ale zawsze więcej niż nic... Jasne ! Dzięki Agnieszka. na pewno zaproponuje im reklamę. doddy napisał(a):Nadal oczekujemy na zdjęcia i opisy bullowatych psów. Miały być w weekend a nie ma. ;) Ja się postaram o opisy i zdjcia bullowatych ale niestety nie mam internetu //chwilowo//. Jak tosia nie da rady to ja mogę je załatwić . ;) Quote
_Tosia_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 nie udało mi się ostatnio zrobić zdjęć, niestety. w sobotę będę znów na kosodrzewiny, mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie ok Quote
Inkaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Proponowałabym Fraszkę umieścić na drugiej stronie waku ( psy które znalazly dom ) + ładniejsze zdjęcie + link do watku ;). _Tosia_ napisał(a):nie udało mi się ostatnio zrobić zdjęć, niestety. w sobotę będę znów na kosodrzewiny, mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie ok Szkoda że ja w tym tygodniu nie wybieram się na Kosodrzewiny -tak to byśmy się spotkały. Ale cóż - innym razem. ;) Quote
madziamn Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 NO TAK NASZA UKOCHANA PANIENKA FRASZEŃKA JUŻ W DOMKU. TĘSKNIĘ ZA NIĄ:placz:.ALE CIESZE SIE BARDZO ZE DOMEK ZNALAZŁA. Quote
aisaK Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mam teraz bardzo, bardzo smutne wiesci :-(:-(:-( Kochany Gado....<*> siedzę tutaj a łzy same spływają po policzkach Wczoraj wieczorem zdecydowałeś, że nas opuścisz... Poprostu zasnąłeś Twoje malutkie i słabe ale jakże kochane serduszko nie wytrzymało.. Jest mi tak strasznie przykro, kochany gado... Do zobaczenia za Tęczowym Mostem... Twoja Rodzina.... :-(:-(:-(:-( Taką wiadomośc dostałam z Niemiec... Quote
rita60 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 aisaK napisał(a):Mam teraz bardzo, bardzo smutne wiesci :-(:-(:-( Kochany Gado....<*> siedzę tutaj a łzy same spływają po policzkach Wczoraj wieczorem zdecydowałeś, że nas opuścisz... Poprostu zasnąłeś Twoje malutkie i słabe ale jakże kochane serduszko nie wytrzymało.. Jest mi tak strasznie przykro, kochany gado... Do zobaczenia za Tęczowym Mostem... Twoja Rodzina.... :-(:-(:-(:-( Taką wiadomośc dostałam z Niemiec... :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Inkaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 madziamn napisał(a):NO TAK NASZA UKOCHANA PANIENKA FRASZEŃKA JUŻ W DOMKU. TĘSKNIĘ ZA NIĄ:placz:.ALE CIESZE SIE BARDZO ZE DOMEK ZNALAZŁA. Nasza sheltciakowa Fraszka ma wspaniały dom więc nie ma się co martwić. :loveu: Miejmy nadzieje że Itske pozwoli nam odwiedzić sunie. :diabloti: aisaK napisał(a):Mam teraz bardzo, bardzo smutne wiesci :-(:-(:-( Kochany Gado....<*> siedzę tutaj a łzy same spływają po policzkach Wczoraj wieczorem zdecydowałeś, że nas opuścisz... Poprostu zasnąłeś Twoje malutkie i słabe ale jakże kochane serduszko nie wytrzymało.. Jest mi tak strasznie przykro, kochany gado... Do zobaczenia za Tęczowym Mostem... Twoja Rodzina.... :-(:-(:-(:-( Taką wiadomośc dostałam z Niemiec... Gado Słoneczko kochane ! Pozdrów inne psiaki za TM. Tęsnimy <*>. :-( Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Odszedłeś jako kochany psiak. Bądź szczęśliwy za TM piesku Quote
Lemoniada Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dlaczego odszedł tak krótko po adopcji? Najwyraźniej czekał tylko na to, żeby go ktoś pokochał:( Marzył tylko o tym, by mieć swój własny dom i ukochanych państwa, a kiedy to się spełniło Gaduś uznał, że może już spokojny odejść za Most... Że będzie ktoś, kto za nim będzie tęsknił i płakał... Śliczny piesku, pozostaniesz w naszej pamięci [*] Quote
mulinka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gado pozostanie z nami na bannerkach graszki_gn : [noparse][/noparse] [noparse][/noparse] Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 _Tosia_ napisał(a):Polo Znalazł Dom!!! Skoro w grudniu znalazł dom to szkoda że wczesniej się o tym nie dowiedziałyśmy. Ale ważne że jest w domu. ;) Chociaż lepiej by było żeby domek miał przeprowadzoną jakąś kontrole przed adopcyjną :roll: Quote
_Tosia_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Enchantress* napisał(a):Skoro w grudniu znalazł dom to szkoda że wczesniej się o tym nie dowiedziałyśmy. Ale ważne że jest w domu. ;) Chociaż lepiej by było żeby domek miał przeprowadzoną jakąś kontrole przed adopcyjną :roll: fakt - niepotrzebnie był ciągnięty jego wątek i niepotrzebnie były przedłużane ogłoszenia w necie (np. na allegro). Quote
_Tosia_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 no i klops. P. Simińska bardzo źle się czuje i dzis tez nie będę mogla pojechac. najblizszy wolny dzien mam w srode, moze tym razem sie uda... Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Mamy bazarek dla przytuliska dzięki kochanej Bzikowej ! :loveu: _Tosia_ napisał(a):cos nie mam szczęscia ostatnio Zauważylam. :lol: Ja dzisiaj chciałam pojechać aczkolwiek nie mogę. Cóż - jestem zależna od rodziców. :roll: Mam chwilę wolnego czasu i mogłabym pozakładać pare wątków niektórym psiakom ale musiałabym mieć więcej fotek + dokładniejsze info o nich. Bez tego ani rusz. Jak będziesz w schronisku prędzej niż ja to poproszę o dokładniejsze fotki małych suczek + opisy charakteru. Quote
Recommended Posts