Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Psiak numer trzy - jego też trzeba jakoś roboczo nazwać. :eviltong: Mam tylko dwie fotki bo nie chce pozować. Quote
katya Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Z tego co widzę, to psiak nr 1, to sunia Rudka, która podobno nie jest do adopcji, niszczy i potrafi nawet wybić okno. Nr 2 to też sunia i ma już fotkę. Wtedy była w kołnierzu. Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='kaskaSz']Żeby zmienić adres bloga, tego trzeba skasować, bo tak to chyba nie da rady zmienić. W nagłówku mogę zmienić, ale może dopisać, że bezdomnych zwierząt, bo jak hotel to ktoś pomyśli, że te zwierzaki są czyjeś... Hotel dla bezdomnych zwierząt i ptactwa domowego w Łodzi. Ulice też pisać? /na Kosodrzewiny/ ok, adres niech zostanie. co do nazwy - niech będzie tak, jak jest, to w koncu nie ma az takiego wielkiego znaczenia Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ja niestety nie mam fotek. coś się dziś od rana na Kosodrzeiwny dzialo, nie mogę napisać , co i p. Siemińska nie mogla rozmawiać Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='katya']Z tego co widzę, to psiak nr 1, to sunia Rudka, która podobno nie jest do adopcji, niszczy i potrafi nawet wybić okno. Ja tam nie widzę podobieństwa pomiędzy tą sunią a Rudką. A poza tym Jak nie do adopcji ?! P. Siemińska nawet powiedziała do mnie - " teraz ją możesz sfotografować. " :roll: [quote name='katya'] Nr 2 to też sunia i ma już fotkę. Wtedy była w kołnierzu. W tym kołnierzu to tak brzydko :eviltong:. A zresztą nie wiem czy to ona - normalnie chodzi etc. ( a ta zacytowana ma zdruzgotaną łapkę ). Ona najbardziej przypadła mi do gustu. :loveu: Quote
katya Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bo nie chodzi o tą Rudkę co jest na stronie jako Rudka tylko o tą powieszoną kiedyś na drucie: My z Tosią nie robiłyśmy jej fotki, bo miała nie być do adopcji. Quote
katya Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Enchantress* napisał(a): W tym kołnierzu to tak brzydko :eviltong:. A zresztą nie wiem czy to ona - normalnie chodzi etc. ( a ta zacytowana ma zdruzgotaną łapkę ). Ona najbardziej przypadła mi do gustu. :loveu: Zdruzgotaną łapkę to miała x czasu temu i to na pewno jest ona. Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 mnie tez P. Sieminska mowila, ze Rudka powieszona nie jest do adopcji... moze sie cos zmienilo... Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bożeeeeee :crazyeye:! Powieszona na drucie ?! Ludzie. Jak mnie zobaczyła to zaczęła się tulić i domagać głaskania ! Nie wierzę że w przeszłości mogło spotkać ją coś tak strasznego. A co do tego że jest nieadopcyjna - może p. Siemińska zmieniła zdanie ? ;) Zdruzgotaną łapkę to miała x czasu temu i to na pewno jest ona. Aha ;) . Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 UWAGA, JEŚLI DOSTANIECIE TAKĄ WIADOMOŚĆ!! TO PRAWDOPODOBNIE SPAM!!! wlasnie doatalam okropną wiadomość, cytuję: http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956 Quote
rita60 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='_Tosia_']wlasnie doatalam okropną wiadomość, cytuję: http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956 Tosiu nie bardzo rozumiem,tyle szczeniaczkow do uspienia:-odlaczego:-o Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 rita60 napisał(a):Tosiu nie bardzo rozumiem,tyle szczeniaczkow do uspienia:-odlaczego:-o nie mam pojęcia!! dostałam taką wiadomośc na gg, nie wiem, od kogo!! byc moze ktos z dogo wysyła to gdzie popadnie!! Quote
katya Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='_Tosia_']nie mam pojęcia!! dostałam taką wiadomośc na gg, nie wiem, od kogo!! byc moze ktos z dogo wysyła to gdzie popadnie!! Cioteczki, proszę nie rozklejajcie tego po dogo, to jest SPAM! http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/7-goldenkw-do-w-dobre-rce-darmo-vt1210.html?highlight= Quote
hanka456 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ta wiadomość jest rozsyłana gdzi epopadnie. Nawet dostał ją mó siostrzeniec, zupelnie przypadkowa osoba. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hanka456 napisał(a):Ta wiadomość jest rozsyłana gdzi epopadnie. Nawet dostał ją mó siostrzeniec, zupelnie przypadkowa osoba. Ja też dostałam takie coś:mad: Ale odrazu skapnęlam się że to spam - bo przypomniał mi się wątek na dogomanii poświęcony tej wiadomości. ;) Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 boze, co za beznadzieja. ludzie jednak sa debilami. super, ze maja czas na cos takiego Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Gdybym miała możliwość porozmawiania z takimi typami rozsyłającymi takie wiadomości - to zaproponowałabym im wizytę w prawdziwym schronisku. :cool1: Założę jakiś wątek dla tej suczki z już nie zdruzgotaną łapeczką ;) . Tylko trzeba ją jakoś nazwać - bo nie może być taka bezimienna. :cool1: Mnie podoba się imię Fraszka :cool1:. O tą Rudkę trzeba się jeszcze dopytać. I jeszcze muszę powklejać inne fotki które zrobiłam ;) . Quote
madziamn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 po co ci ludzie zawalają dogo takimi spamami? a jak potem będzie prawdziwa historia to nikt nie uwierzy bo pomyśli że to znów spam. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wątek Fraszki Tutaj! Nie wiem - może nie uwzględniłam czegoś w wątku. Jeśli tak to proszę piszcie - zaraz edytuje. ;) Nie wiem jak podoba wam się imie - ale myślę że to mało ważne. Quote
szajbus Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nie podałaś we wątku Fraszki na kogo kontakt. Juz ktoś chce ją ogłaszać, ale nie ma pojęcia na kogo podać namiary. Ponadto to zmieniłabym to zdanie "Znajduje się w łodzkim przytulisku - tam czeka na swojego pana" Nie wiem czemu, ale ja od razu mam skojarzenie, że komuś sie zgubiła, została dostarczona do przytuliska i tam czeka na SWOJEGO pana, a nie, że jest do adopcji. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='szajbus']Nie podałaś we wątku Fraszki na kogo kontakt. Juz ktoś chce ją ogłaszać, ale nie ma pojęcia na kogo podać namiary.. Napisałam do Parosa PW z prosbą o ogłoszenia ponieważ widziałam że ogłaszala pabianickie psiaki. ;) Już zaraz dopisuje kontakt. Mail może być do mnie a telefon do p. Siemińskiej. Ale jak już na wątku suni napisałam - gdyby ewentualnie zgłosiłby się ktoś z daleka - to na DGM dało by się załatwić transport albo jakaś kontrola przedadopcyjna to w takim wypadku Tel. do mnie byłby lepszym rozwiązaniem. :roll: Chociaż narazie podajemy do p. Siemińskiej. ;) [quote name='szajbus'] Ponadto to zmieniłabym to zdanie "Znajduje się w łodzkim przytulisku - tam czeka na swojego pana" Nie wiem czemu, ale ja od razu mam skojarzenie, że komuś sie zgubiła, została dostarczona do przytuliska i tam czeka na SWOJEGO pana, a nie, że jest do adopcji. Dobra uwaga. Przeedytuje to na " Znajduje się w łodzkim przytulisku - tam czeka na swojego nowego pana " :lol: Quote
Inkaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Widzę że na wątku puściutko i cichutku. :roll: A fraszka ma szanse na domek tymczasowy. Nie jest to pewne oczywiście - ale miejmy nadzieje że tak będzie. :cool3: Quote
madziamn Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 chyba wszyscy zajęli się losem fraszki. aby ten tymczas wypalił. Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='madziamn']chyba wszyscy zajęli się losem fraszki. aby ten tymczas wypalił.[/quote] Na 1000% jest już pewne że wypali. Tylko musimy znaleźć transport Łódź-Wawa :cool3:. Wawa-Gdańsk załatwiony. Quote
Recommended Posts