madziamn Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 nie wiem ale wydaje mi się ze im wiecej kontaktów takich które znają psiaki i mają o nich info tym lepiej dla ewentualnych osób zainteresowanych. Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziamn napisał(a):nie wiem ale wydaje mi się ze im wiecej kontaktów takich które znają psiaki i mają o nich info tym lepiej dla ewentualnych osób zainteresowanych. Tak właśnie myślałam. ;) Mamy jużdwa psy dodane do naszego bloga * Nero * Tobik :multi:. A przy okazji życzenia Wiele szczęścia i miłości sukcesów i pomyślności niech Wam zdrowie dopisuje a niczego nie brakuje w 2008 roku dla psiaków i dziewczyn pomagającym :multi:. Życzy Enchantress! :loveu: Quote
madziamn Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiele Szcześcia I Miłości Dla Cioteczek I Psiaków Z Kosodrzewiny Oraz Dla P. Siemińskiej I Opiekunów Z Przytuliska W NOWYM 2008 ROKU życzy Madzia Z Fionką. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Enchantress*'] Da się zmienić. Oczywiście. Już się za to biorę. Czyli ma byćadres schronisko-kosodrzewiny ? Czy jak ? Może www.schronisko-na-Kosodrzewiny.blog.onet.pl. tak, adres super, ale jeszcze jedna uwaga. na stronie napisałaś 'schronisko'. to nie jest schronisko tylko Hotel dla Zwierząt i Ptactwa Domowego w Łodzi. dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. powinnaś to zmienić. schronisko funkcjonuje na innych prawach, niż Hotel P. Siemińskiej i ona równiż nam zwróciła na to uwagę, gdy robiliśmy stronę. na adres zgodziła się bez większych zastrzeżeń - przekonaliśmy ją, że lepiej w adresie umieścić słowo 'schronisko' lub 'przytulisko', bo więcej ludzi znajdzie obiekt choćby przez wyszukiwarkę. ale na samej stronie musi być poprawnie. my niestety tez mieliśmy na stronie źle, dziewczyna, która robiła nam baner na stronie nie miała pozniej czasu, robilismy sami i nie jest do konca dobrze. jesli masz mozliwosc i umiejetnosci - zrób od razu dobrze :lol: co do kontaktu do mnie - śmiało podaj gg i adres mailowy, na telefon się nie godzę ;). niestety z różnymi debilami miałam do czynienia. co do bullowatych - nie ma ich zbyt wielu (chyba ze cos się zmieniło, czego nie można wykluczyć), pytałam o nie już kilka razy amstaffka -pittbulka Mix amstaffa i pitbulla w wieku około 1,5 roku. Bardzo szybko nawiązuje kontakt z ludźmi i innymi psami ale nie lubi kotów. pudelek tez powinien jeszcze być . wybieram się na Kosodrzeiwny w sobotę, więc zapytam. pudelek jest agresywny wobec innych psów, ale to może być reakcja na miejsce, w którym się znajduje, porozmawiam z p. Siemińską Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To w koncu ta amstaffka jest w schronisku? Wczesniej bylo napisane, ze poszla do domu. Takze pisano, ze pitbull red nose jest w domu. Jedyna, ktorej bylo zdjecie i ktora niby byla jeszcze w schronisku byla sunia amstaffka brazowa pregowana z cietymi uszami. Podobno w schronisku zawsze bylo bardzo duzo bullowatych bo Pan Longin je lubil i je sciagal... Prosze o sprawdzone informacje, zdjecia i opisy psiakow. Dziekuje. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 te znalazly domy: sunia: pies: gdzie jest napisane, że ta jasna znalazla dom? poprawie. staram się wszystko na bieżąco aktualizowac i niczego nie pominąc, ale przy 100 stronach wątku... może cos mi umknęło. zapraszam równiez do odwiedzania strony pierwszej, na której są psy do adopcji i strony drugiej, gdzie są zdjęcia tych, które znalazły domy. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='doddy'] Podobno w schronisku zawsze bylo bardzo duzo bullowatych bo Pan Longin je lubil i je sciagal... quote] teraz myślę o bullowatych.. byc może jest ich więcej w Wojtyszkach. tam nie bylam ani razu.. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 rozmawiałam z P. Siemińską. stan tych trzech wyżej bez zmian. są inne - foty w sobote. ps. P. Longin woli owczarki niemieckie, nie bullowate. (nie znaczy to, że bullowatych nie lubi - kocha wszystkie). Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dziewczyny z forum Berneńczyków zawiozły do przytuliska karmę i miski i koce :multi:. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 super!! dziekujemy w imieniu piesków!! Quote
madziamn Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 super że dziewczyny pomogły:loveu::sweetCyb::loveu: Quote
madziamn Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Psiaczki W Górę. Dziś Mogę Was Tylko Podnieśc. Quote
Inkaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Teraz przedstawię bazarkowe finanse ( na moim koncie :diabloti:) Wpływy * 60 za kalendarz * 23 za kalendarz ( ale Ulaa zapłaciła 30 zł ) * 10 za frisbee * 10 za kliker * 10 za kliker * 25 za książkę ________________________ łącznie wpływów 145 zł. Wypływy * 60 zł na zakupy misek i innych pierdół. :diabloti: Aktualnie 85 zł na koncie. Planowane * ogłoszenie tobika w MP - 40 zł * sprowadzenie kocy z poznania- 20 zł. Quote
madziamn Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dziewczyny A Pytałyście Panią Sieminska Czy Mozna Rozwiesic Ulotki Na Osiedlu?? Ja Jak Na Złośc Nie Mam Dostepu Do Telefonu. Poza Tym P. Siemińska Mnie Nie Zna I Obawiam Sie że Mogłaby Cos źle Zrozumiec A Ja Naprawde Chcę Pomóc. Zawsze Jest Nadzieja że Ktoś Przeczyta I Sie Zainteresuje. Poza Tym Można By To Zostawic Właśnie W Sklepach I Lecznicy.i Jeśli Choc Jedna Bida Znalazłaby Domek Byłoby Dobrze. (a Te Koszyczki(takie Plastikowe Skrzyneczki Są W Marketach Po 8 Zł). To Podaje Tak Dla Informacji. A No I Można By To Samo Zrobic Dla Kotków. Quote
_Tosia_ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 jutro będę na Kosodrzewiny, więc zapytam o plakaty. zresztą mam już liste pytan ;) Quote
madziamn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 w takim razie tosiu dziękuję i czekam na wiadomości. Quote
kaskaSz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='_Tosia_']wow, dziewczyny jestem pod wrazeniem. piękny blog i śliczny plakat. tylko w blogu w adresie ta 'kosodrzewina'... da się to jeszcze zmienić?.. lepiej by bylo 'kosodrzewiny'. nie gniewajcie się, ale korekta to moje drugie imię :eviltong:. Żeby zmienić adres bloga, tego trzeba skasować, bo tak to chyba nie da rady zmienić. [quote name='Enchantress*']Jeszcze mam taką prośbę - odnośnie twojego talentu graficznego! Wieczorem na gadu-gadu. O cóż chodzi? :cool3: [quote name='_Tosia_']tak, adres super, ale jeszcze jedna uwaga. na stronie napisałaś 'schronisko'. to nie jest schronisko tylko Hotel dla Zwierząt i Ptactwa Domowego w Łodzi. dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. powinnaś to zmienić. schronisko funkcjonuje na innych prawach, niż Hotel P. Siemińskiej i ona równiż nam zwróciła na to uwagę, gdy robiliśmy stronę. na adres zgodziła się bez większych zastrzeżeń - przekonaliśmy ją, że lepiej w adresie umieścić słowo 'schronisko' lub 'przytulisko', bo więcej ludzi znajdzie obiekt choćby przez wyszukiwarkę. ale na samej stronie musi być poprawnie. my niestety tez mieliśmy na stronie źle, dziewczyna, która robiła nam baner na stronie nie miała pozniej czasu, robilismy sami i nie jest do konca dobrze. jesli masz mozliwosc i umiejetnosci - zrób od razu dobrze :lol: W nagłówku mogę zmienić, ale może dopisać, że bezdomnych zwierząt, bo jak hotel to ktoś pomyśli, że te zwierzaki są czyjeś... Hotel dla bezdomnych zwierząt i ptactwa domowego w Łodzi. Ulice też pisać? /na Kosodrzewiny/ Quote
Inkaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 KaskaSz - chodzi mi o twój talent graficzny :diabloti:. Tyle że myślałam że wszystko uda się wcześniej załatwić ale niestety nie :roll:. Za tydzień powiem o co kaman ;) Quote
madziamn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 TOSIU KOCHANA CIOTECZKO CZY WIESZ COŚ O TYCH ULOTKACH? DZIEWCZYNKI CIOTECZKI KOCHANE MAM PROŚBĘ POMÓŻCIE MAMY CZAS DO NIEDZIELI KOLEJNA BIDA POD ADRESEM: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102680 MNIE SIE SERCE KRAJE ŻE JEST TAK BLISKO A JA NIJAK NIE MOGĘ MU POMÓC.:-(:-(:-( BŁAGAM W IMIENIU PSIAKA!!! Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dziewczyny kochane. Byłam dzisiaj w przytulisku. Porobiłam fotki - niedługo zmniejsze zdjęcia i wstawię do wątku. Pytałam się również o ulotki i plakaty. Niestety p. Siemińska nie zgadza się na nie. Quote
madziamn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no to nic nie zrobimy. czekamy na fotki. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 madziamn napisał(a):no to nic nie zrobimy. czekamy na fotki. Ale na wątku Tobika był pomysł aby drukować ulotki z nim samym - jako psem do adopcji. :lol: Zaraz powstawiam tutaj fotki - na Tobikowym wątku już zamieściłam zdjęcia. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Psiak numer jeden :loveu:. Trzeba go jakoś roboczo nazwać. Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Psiak numer dwa. Również trzeba go jakoś roboczo nazwać. :loveu: Quote
Recommended Posts