Inkaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Najłatwiej założyć bloga na Onecie. Np. www.schronisko-kosodrzewina.blog.onet.pl lub www.adopcje-kosodrzewina.blog.onet.pl . Aktualizować cały czas nie trzeba - wystarczy raz na dwa tygodnie lub na miesiąc. Mogłabym założyć taki blog. Jeśli Madziumn też chcesz to wyśle ci zaproszenie na maila o współudział w pisaniu bloga. ;) Quote
madziamn Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 pewnie że chcę. jeśli już będziesz miała to wyślij madziamn1@tlen.pl to mój adres mailowy Quote
Inkaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Założyłam bloga www.schronisko-kosodrzewina.blog.onet.pl Zaraz Go odpicuje i wyślę ci zaproszenie. Quote
madziamn Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ok Fajnie To Jeszcze Poczekam. Byłam Na Sznupkach I Dobrze że Zajrzałam Jeszcze. Psinki Z Kosodrzewiny Na 1 Stronę Quote
madziamn Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Enchantress* i cioteczki wybaczcie mi idę już spac za dużego pożytku i tak by już dziś ze mnie nie było.Całe oczy mam zalane łzami:-(. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie trzeba przecież psiakom pomagac. Enchantress* maila odbiorę rano. nie gniewaj się że nie poczekałam. Quote
Inkaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 madziamn napisał(a):Enchantress* i cioteczki wybaczcie mi idę już spac za dużego pożytku i tak by już dziś ze mnie nie było.Całe oczy mam zalane łzami:-(. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie trzeba przecież psiakom pomagac. Enchantress* maila odbiorę rano. nie gniewaj się że nie poczekałam. Jasne że się nie gniewam ! Ja i tak nie wiem czy wyślę ci tego maila dzisiaj , mam tyle roboty :eviltong:. Ale do rana powinnam się wyrobić. KaskaSz obiecała zrobić ładny szablon :loveu:. Ps. Dlaczego jesteś zalana łzami ? :buzi: Quote
madziamn Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 nie mogę dojsc do siebie. pokochałam tą malutką TINKĘ a ona odeszła za TM... ALE TO ZUPEŁNIE INNY WĄTEK. DZIŚ PPOSTARAM SIĘ ZROBIC TROCHĘ ULOTEK. A PYTAŁYŚCIE MOŻE P. SIEMIŃSKIEJ CZY MOZNA BY KILKA NA OSIEDLU POWIESIC ZEBY NIE BYŁA ZASKOCZONA W RAZIE GDYBY KTOS ZADZWONIŁ W SPRAWIE ADOPCJI. JAK BYM SIĘ WYROBIŁA I WIEDZIAŁA ŻE MOŻNA TO BYM PARĘ W OKOLICY POWIESIŁA.A CO DO SZABLONU TO ŚIWETNIE BO JA NIESTETY NIE POTRAFIE NIC TAKIEGO ZROBIC I MIMO SZCZERYCH CHĘCI W TYM NIE POMOGE. Quote
kaskaSz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://schronisko-kosodrzewina.blog.onet.pl/ szablon gotowy, jak coś dodać/zmienić czy coś to pisac :) Quote
madziamn Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 moim zdaniem bardzo ładnie to wyszło:loveu: dzięki kasia:loveu: Quote
mulinka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 myślałam, ze chociaż ten piękny brązowy husky zaraz znajdzie dom :( a on już tyle czeka :( a może ma tatuaż w uchu ? albo drugiego chipa ? (nie wiem czy to jest możliwe) Quote
Inkaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziamn']nie mogę dojsc do siebie. pokochałam tą malutką TINKĘ a ona odeszła za TM... ALE TO ZUPEŁNIE INNY WĄTEK. DZIŚ PPOSTARAM SIĘ ZROBIC TROCHĘ ULOTEK. A PYTAŁYŚCIE MOŻE P. SIEMIŃSKIEJ CZY MOZNA BY KILKA NA OSIEDLU POWIESIC ZEBY NIE BYŁA ZASKOCZONA W RAZIE GDYBY KTOS ZADZWONIŁ W SPRAWIE ADOPCJI. JAK BYM SIĘ WYROBIŁA I WIEDZIAŁA ŻE MOŻNA TO BYM PARĘ W OKOLICY POWIESIŁA.A CO DO SZABLONU TO ŚIWETNIE BO JA NIESTETY NIE POTRAFIE NIC TAKIEGO ZROBIC I MIMO SZCZERYCH CHĘCI W TYM NIE POMOGE. Chodzi o tą sznaucerkowatą sunię ? A co do ulotek - dzwoniłam dzisiaj do p. Siemińskiej ale nikt nie oderał. Zadzwonie jutro. :p [quote name='kaskaSz']http://schronisko-kosodrzewina.blog.onet.pl/ szablon gotowy, jak coś dodać/zmienić czy coś to pisac :) Ooo ! Super ! :loveu: Cudownie Ci to wyszło :multi: [quote name='madziamn']moim zdaniem bardzo ładnie to wyszło:loveu: dzięki kasia:loveu: Zgadzam sie ! DZIĘKUJEMY KASIA :cool3: Quote
kaskaSz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No to fajnie, że się podoba i cieszę się, że mogłam pomóc :) Quote
madziamn Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 TAK O TĄ PSINKĘ CHODZI. BIEDACTWO:-(. ZROBIŁAM ULOTKI. NIE WIEM CZY BEDA DOBRE ALE I TAK NIE DAM RADY DZIŚ WYDRUKOWAC BO MI DRUKARKA CAŁKOWICIE ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA. CHYBA DOGADAŁA SIE Z MOJĄ SZNUPKĄ ONA TEŻ DZISIAJ ROBI CO CHCE:cool3:. a tak wygląda ta ulotka. niestety nie wiem jak zrobic oddzierane kontakty które czasem w ulotkach są. Quote
Becia66 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Psiaczki z kosodrzewiny - domków szukać...:roll: Quote
madziamn Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 na dobranoc wszystkim psiankom myzianko za uszkami i kotkom też głaskanko i domków na pierwszej szukajcie. Quote
_Tosia_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 wow, dziewczyny jestem pod wrazeniem. piękny blog i śliczny plakat. tylko w blogu w adresie ta 'kosodrzewina'... da się to jeszcze zmienić?.. lepiej by bylo 'kosodrzewiny'. nie gniewajcie się, ale korekta to moje drugie imię :eviltong:. Quote
_Tosia_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 jeśli się nie da, to nic się nie stanie, bez przedsady, no ale jeśli się da... Quote
Inkaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='kaskaSz']No to fajnie, że się podoba i cieszę się, że mogłam pomóc :) Jeszcze mam taką prośbę - odnośnie twojego talentu graficznego! Wieczorem na gadu-gadu. [quote name='madziamn']TAK O TĄ PSINKĘ CHODZI. BIEDACTWO:-(. ZROBIŁAM ULOTKI. NIE WIEM CZY BEDA DOBRE ALE I TAK NIE DAM RADY DZIŚ WYDRUKOWAC BO MI DRUKARKA CAŁKOWICIE ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA. CHYBA DOGADAŁA SIE Z MOJĄ SZNUPKĄ ONA TEŻ DZISIAJ ROBI CO CHCE:cool3:. a tak wygląda ta ulotka. niestety nie wiem jak zrobic oddzierane kontakty które czasem w ulotkach są. Super ulotka ! Z tym że proszę o przesłanie jej i plakatu na mojego maila bo z tego wątku nijak można z niej coś odczytać. A drukować możesz nawet w przyszłym tygodniu. Co sie odwlecze to nie uciecze :rolleyes:. O oddzierane kontakty popytam znajomych. [quote name='_Tosia_']wow, dziewczyny jestem pod wrazeniem. piękny blog i śliczny plakat. tylko w blogu w adresie ta 'kosodrzewina'... da się to jeszcze zmienić?.. lepiej by bylo 'kosodrzewiny'. nie gniewajcie się, ale korekta to moje drugie imię :eviltong:. jeśli się nie da, to nic się nie stanie, bez przedsady, no ale jeśli się da... Da się zmienić. Oczywiście. Już się za to biorę. Czyli ma byćadres schronisko-kosodrzewiny ? Czy jak ? Może www.schronisko-na-Kosodrzewiny.blog.onet.pl. Quote
madziamn Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ulotkę wysłałam na pw. psiaczki na pierwszej domku szukac. Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dziewczyny ! A jak tam stoimy z tym pudelkiem ? Nadal do adopcji ? Irysek jest zainteresowana naszym pudelkiem dla jakiejś pani . ;) Quote
rita60 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dla wszystkich braci mniejszych z Przytuliska- zycze wam w tym Nowym Roku 2008 wspaniałych,kochajacych domkow,a cioteczkom wytrwałosci.:lol: Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czy sa jakies bullowate w schronisku? Prosilabym o zdjecia z opisami psow. Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):Czy sa jakies bullowate w schronisku? Prosilabym o zdjecia z opisami psow. Po świętach ( tj. nowym roku ) :modla:Doddy Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jestem w trakcie tworzenia bloga. W ramce o schronisku chciałam napisać taki tekst Na blogu prezentowane są psy z przytuliska w Łodzi na ulicy Kosodrzewiny 56. Strona internetowa schroniska - www.przytulisko.info W sprawie adopcji należy skontaktować się z kierowniczką (tel.xxx-xxx-xxx) lub ze mną ( tel.xxx-xxx-xxx i gg xxxxxxx) lub z Tosią ( tel.xxx-xxx-xxx i gg. xxxxxxx) Pomyślałam żeby podawać kontakt do p. Sieminskiej , do mnie , i do Tosi ( jeśli chcesz). ;). Lepiej żeby ludzie dzwonili najpierw do osób które mogą wyczuć sytuacje i skombinować kontrole przedadopcyjne etc. ;) Dużo osób podaj kontakt nie tylko do schroniska ale także do wolontariuszy. Ja osobiście wolontariuszką nazwać się nie mogę ale Tosia to i owszem ;). Ale chyba kontakt do mnie nie zaszkodzi napisać. Quote
Recommended Posts