Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mulinka']dziewczyny dzisiaj uciekł z domu tymczasowego Rex zabrany z wraku samochodu - pomózcie go odnaleźć - okolice parku na Zdrowiu i dworca Łódź-Żabieniec

tutaj są zdjęcia psa i więcej informacji:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101713

Kurde ! Rex uciekł ? Oby się szybko znalazł ! :placz:

[quote name='madziamn']to świetnie. ja się do życzeń dołączam. pamiętamy o was psiaki i kociaki z przytuliska. jak będziesz wiedziała co na ten temat myśli pani Siemińska to daj znac a wezmę sie do roboty. po nowym roku będę miała kolorowy tusz w drukarce narazie mam czarny to zrobimy ulotki a plakaty kolorowe będą ładniejsze. wesołych świąt cioteczki. macie wielkie kochane serduszka aby tak zostało.

MadziaMn -dzięki za pomoc w ulotkach i plakatach ! Jeszcze kochana Rita60 zaproponowała drukowanie ulotek :loveu:.
Pozdrawiam i Merry Christmas ! :p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żeby tylko znów nie uciekł. on się chyba przyzwyczaił do tego wraku albo myśli że jego państwo tam po niego wrócą. znałam historię psa, który codziennie czekał na pana na rondzie bez przerwy zabierany przez nowego opiekuna. ten poprzedni pan uległ na tym rondzie wypadkowi i umarł a pies przeżył a potem czekał. byc może ten piesek też z tego powodu wraca do wraku.

Posted

[quote name='_Tosia_']
Doberman

Sunia ON, ok 2 lata. Jest bardzo łagodna, ma śliczne klapnięte uszka. Nr chip: 16580

[quote name='_Tosia_']Szorstkowołoso - ONkowaty z łańcuchem:

Tosiu !
Masz może jakieś wieści o tych psiakach ? W jakim jest wieku doberman i Szorstkowłosy mix Owczarka ? Czy wszystkie te psy są jeszcze do adopcji ?

Posted

doberman ma około 2-3 lat, zaczepia psy i koty, ale łagodny w stosunku do ludzi. nie wiem, ile ma szorstkowłosy mix. psy są jeszcze do adopcji, chyba ze od ostatniej mojej rozmowy z p. Siemińska (przed swietami) coś się zmieniło. warto dzwonic bezpośrednio do niej.

Posted

dzięki za info a jeszcze jedno mi się przypomniało do kogo dawac kontakt bo adres to chyba przytuliska? a telefon??
acha i jeszcze może ktoś wie czy te psiaki na pierwszej są aktualizowane bo ja to tu właściwie nowa jestem na tym wątku. wybaczcie że wam głowę zawracam ale chciałabym pomóc.

Posted

[quote name='mulinka']chociaż podniosę
Dzięki.

[quote name='madziamn']
DZIEWCZYNY CZY TEN PSIAK JESZCZE JEST DO ADOPCJI?
Wydaje mi się że tak. :p

[quote name='madziamn']dzięki za info a jeszcze jedno mi się przypomniało do kogo dawac kontakt bo adres to chyba przytuliska? a telefon??
acha i jeszcze może ktoś wie czy te psiaki na pierwszej są aktualizowane bo ja to tu właściwie nowa jestem na tym wątku. wybaczcie że wam głowę zawracam ale chciałabym pomóc.
Kontakt ... ? Chyba do schroniska ... albo może do Tosi ?! :razz:

[quote name='_Tosia_']doberman ma około 2-3 lat, zaczepia psy i koty, ale łagodny w stosunku do ludzi. nie wiem, ile ma szorstkowłosy mix. psy są jeszcze do adopcji, chyba ze od ostatniej mojej rozmowy z p. Siemińska (przed swietami) coś się zmieniło. warto dzwonic bezpośrednio do niej.
Dzięki za informacje. Ja dzwoniłam także przed świętami.
A teraz niedługo ( po świętach) jadę osobiście także się wszystkiego wypytam. :cool3:

[quote name='_Tosia_']oczywiscie ze mozna wykorzystac zdjecia psów. robilam je ja i Katya, ale nie chodzi tu o prawa autorskie tylko o dobro zwierząt
Tak myślałam ! :loveu:

Posted

[quote name='madziamn']dziękuję za wszystko. dobrze dosc gadania biorę sie do roboty;) Kochana jesteś :loveu:.

[quote name='madziamn']Enchantress* wysłałam do ciebie na pw coś co udało mi sie stworzyc mnie to pasuje bardziej na plakat ale zobacz sama. Dotarło do mnie to cudo. Piękne. :loveu:

[quote name='madziamn']
acha i tego linku bloga na samym dole oczywiście nie ma:razz:. musiałam go dodac aby zamiescic obrazek tu na forum.

Jak już mówiłam - plakacik bardzo mi się podoba. :loveu:

A apropos bloga - może warto by było stworzyć bloga z psiakami ze schroniska na Kosodrzewiny ? :eviltong:

Posted

bardzo sie cieszę że sie podoba. zaraz po nowym roku wezme się za drukowanie. potrzebny mi do tego kolorowy tusz dlatego muszę czekac. pomyślę jeszcze nad ulotkami. trzeba psiakom pomóc choc w ten sposób.