natija Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 mykajcie na pierwsza po domki dla siebie.... Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 York Mikołaj został zaadoptowany :lol: Powiedziała mi to pani Siemińska . Quote
_Tosia_ Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Enchantress* napisał(a):York Mikołaj został zaadoptowany :lol: który york?... Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 _Tosia_ napisał(a):który york?... A taki co go wcześniej cytowałam :cool3: . Nie wiem dokladnie co i jak - ale p. Siemińska przekazała że York o którego pytałam na wątku jest zaadoptowany :lol: Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Teraz podliczymy ile aktualnie będziemy miały za bazarki KLIKERY X3 = łącznie 28 zł ( jutro koniec ) Kalendarze x2 = łącznie 90 zł ( zakończona ) Książka Posłuszeństwo na codzień =30 zł (zakończona ) Frisbee = narazie brak ofert _________________________________ Łącznie 148 zł . A na pewno będzie wiecej ! :multi: Mam jeszcze jedną sprawę ... podobno w schronisku jest sporo psów okaleczonych które potrzebują pomocy ... a nie mają wątków a dogomanii ... może jakiś Domek tymczasowy by się trafił ... nawet płatny ! Podobnie ze szczeniaczkami ... wiele z nich nie jest przygotowanych na zimę ... Dlatego najlepiej tworzyć wszystkim psiakom oddzielne wątki ! Quote
aisaK Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Die Dobermann Nothilfe e.V. wünscht allen Tierfreunden in Polen ein frohes, besinnliches Weihnachtsfest und alles Gute für das Jahr 2008. Wir hoffen weiterhin auf eine gute Zusammenarbeit. Rene, Anja ,Simone und das Team der Dobermann Nothilfe e.V. tłumacze: Die Dobermann Nothilfe e.V. życzy wszystkim przyjaciołom zwierząt w Polsce wesołych, pełnych zadumy świąt i wszystkiego najlepszego w roku 2008. Mamy nadzieję na dalszą tak dobrą współpracę. Rene, Anja ,Simone und das Team der Dobermann Nothilfe e.V. Quote
rita60 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pieski czekaja na domki i chca spedzic swieta na swoich posłankach.... Quote
mulinka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 widzę, ze psiaki z Kosodrzewiny mają nową przyjaciółkę - Enchantress* bardzo się cieszę :) Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='mulinka']widzę, ze psiaki z Kosodrzewiny mają nową przyjaciółkę - Enchantress* bardzo się cieszę :) Trzeba jakoś działać ! :lol: Bazarków mam jeszcze troszkę w rękawie :lol: Przecież nie mogę wystawić wszystkiego naraz ! Połowę kasy z moich bazarków przeznaczę na świąteczną paczkę dla psiaków :cool1: Jadę niedługo do schroniska więc wręcze osobiście :loveu: Quote
Becia66 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A jak w Kosodrzewinach z adopcjami jest ? Ile średnio w miesiącu ? Ja wiem że raz gorzej, raz lepiej ale czy to miejsce odwiedza wielu chetnych do adopcji ? I czy jest strona internetowa ? :roll: Quote
Inkaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='becia66']A jak w Kosodrzewinach z adopcjami jest ? Ile średnio w miesiącu ? Ja wiem że raz gorzej, raz lepiej ale czy to miejsce odwiedza wielu chetnych do adopcji ? I czy jest strona internetowa ? :roll: www.przytulisko.info - chociaż na stronie jest mało informacji i mało zdjęć :roll: O adopcjach niech wypowie się _Tosia_ :lol: Quote
_Tosia_ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Enchantress*']www.przytulisko.info - chociaż na stronie jest mało informacji i mało zdjęć :roll: O adopcjach niech wypowie się _Tosia_ :lol: hmmm... jesli chodzi o stronę staramy się, jak możemy. wiem, że zdjęć jest ciągle za mało. Beciu, nie potrafię Ci podać dokładnej liczby adopcji, porozmawiam z P. Siemińską. Quote
_Tosia_ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Beciu, to jest ulica: Kosodrzewiny, nie tak, jak Orzechowce :loveu:. A stronkę robi mój TZ przy mojej małej pomocy. buziaki Quote
Inkaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 _Tosia_ napisał(a):hmmm... jesli chodzi o stronę staramy się, jak możemy. wiem, że zdjęć jest ciągle za mało. Beciu, nie potrafię Ci podać dokładnej liczby adopcji, porozmawiam z P. Siemińską. Oczywiście wiem że się staracie - i chwała wam za to ;) . Ale zdjęć i tak będzie ciągle za mało przy tak dużej ilosci psiaków ! _Tosia_ napisał(a):A stronkę robi mój TZ przy mojej małej pomocy. buziaki Pozdrów TZ ! :razz: Quote
Inkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W edycji styczniowej akcji Krakvetu musimy zgłosić schronisko na Kosodrzewiny ! Link do edycji grudniowej - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6402 Quote
rita60 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Psiny z Kosodrzewiny czekaja na domki........ Quote
Inkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 rita60 napisał(a):Psiny z Kosodrzewiny czekaja na domki........ Rita! Samo podnoszenie wiele nie daje. Masz może numer gadu-gadu ? Chciałabym z tobą porozmawiać ! ;) Quote
Inkaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dziewczyny ! W Potrzanowie jest dużo kocy do oddania. Potrzebna jest tylko jakaś osoba która może to przewieźć do łódzkiego schroniska . Quote
Kanzaj Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Sorry za offa, ale...: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934 Quote
Inkaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Kanzaj']Sorry za offa, ale...: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934 Widziałam :shake: Napisałam do Mrowy // w związku z tymi kocami // ponieważ często oferuje ona psie transporty i może w najbliższym czasie będzie miała trasę Poznań-Łódź :razz: Quote
_Tosia_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Kanzaj']Sorry za offa, ale...: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934 moja Maja jest stamtąd Quote
rita60 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Enchantress* napisał(a):Rita! Samo podnoszenie wiele nie daje. Masz może numer gadu-gadu ? Chciałabym z tobą porozmawiać ! ;) Skasowała mnie sie twoja wiadomosc,odezwij sie po 19.00,to bede juz dostepna:lol: Quote
_Tosia_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Kanzaj']Sorry za offa, ale...: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934 i artykuł z GW : http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,4775407.html Quote
rita60 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Pieski z przytuliska czekaja na ciebie i twoja miłosc. Quote
Inkaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Za pieniądze które wpłynęły do tej pory z moich bazarków zakupiłam już 1/2 paczki świątecznej dla psiaków :loveu: Jak ciotka Enchantress wpadnie w manię kupowania to jeszcze ze swoich pieniędzy będę musiała sporo dokładać do prezentu od Mikołaja. Ale w sumie tylko raz w roku są święta i psiakom ( a tym bardziej ze schroniska ) też się coś należy. Dzisiaj wydałam 60 zł na miski , obróżki ( dla psów i kotów ) i psie ciasteczka. ;) Na pewno jeszcze coś pokupuje. Przynajmniej za 100zł . To i tak nie dużo jak na prezenty świąteczne. ;) Paragony do wglądu na PW. Kocyki też będą :multi: Zdecydowałyśmy z Pumą że prześlemy je paczką. Pomyślałam że może zamówimy około 8 kg. kocyków. * 0.80 gr. = 8 zł + przesyłka. Quote
Recommended Posts