Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Tosia_ napisał(a):
który york?...

A taki co go wcześniej cytowałam :cool3: . Nie wiem dokladnie co i jak - ale p. Siemińska przekazała że York o którego pytałam na wątku jest zaadoptowany :lol:

Posted

Teraz podliczymy ile aktualnie będziemy miały za bazarki

KLIKERY X3 = łącznie 28 zł ( jutro koniec )
Kalendarze x2 = łącznie 90 zł ( zakończona )
Książka Posłuszeństwo na codzień =30 zł (zakończona )
Frisbee = narazie brak ofert

Mam jeszcze jedną sprawę ... podobno w schronisku jest sporo psów okaleczonych które potrzebują pomocy ... a nie mają wątków a dogomanii ... może jakiś Domek tymczasowy by się trafił ... nawet płatny !
Podobnie ze szczeniaczkami ... wiele z nich nie jest przygotowanych na zimę ...
Dlatego najlepiej tworzyć wszystkim psiakom oddzielne wątki !

Posted

Die Dobermann Nothilfe e.V. wünscht allen Tierfreunden in Polen ein frohes, besinnliches Weihnachtsfest und alles Gute für das Jahr 2008.
Wir hoffen weiterhin auf eine gute Zusammenarbeit.

Rene, Anja ,Simone
und das Team der Dobermann Nothilfe e.V.

tłumacze:

Die Dobermann Nothilfe e.V. życzy wszystkim przyjaciołom zwierząt w Polsce wesołych, pełnych zadumy świąt i wszystkiego najlepszego w roku 2008.
Mamy nadzieję na dalszą tak dobrą współpracę.

Rene, Anja ,Simone
und das Team der Dobermann Nothilfe e.V.

Posted

[quote name='mulinka']widzę, ze psiaki z Kosodrzewiny mają nową przyjaciółkę - Enchantress*
bardzo się cieszę :)
Trzeba jakoś działać ! :lol:
Bazarków mam jeszcze troszkę w rękawie :lol: Przecież nie mogę wystawić wszystkiego naraz !
Połowę kasy z moich bazarków przeznaczę na świąteczną paczkę dla psiaków :cool1: Jadę niedługo do schroniska więc wręcze osobiście :loveu:

Posted

A jak w Kosodrzewinach z adopcjami jest ? Ile średnio w miesiącu ?
Ja wiem że raz gorzej, raz lepiej ale czy to miejsce odwiedza wielu chetnych do adopcji ? I czy jest strona internetowa ? :roll:

Posted

[quote name='becia66']A jak w Kosodrzewinach z adopcjami jest ? Ile średnio w miesiącu ?
Ja wiem że raz gorzej, raz lepiej ale czy to miejsce odwiedza wielu chetnych do adopcji ? I czy jest strona internetowa ? :roll:

www.przytulisko.info - chociaż na stronie jest mało informacji i mało zdjęć :roll:
O adopcjach niech wypowie się _Tosia_ :lol:

Posted

[quote name='Enchantress*']www.przytulisko.info - chociaż na stronie jest mało informacji i mało zdjęć :roll:
O adopcjach niech wypowie się _Tosia_ :lol:
hmmm... jesli chodzi o stronę staramy się, jak możemy. wiem, że zdjęć jest ciągle za mało.
Beciu, nie potrafię Ci podać dokładnej liczby adopcji, porozmawiam z P. Siemińską.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
hmmm... jesli chodzi o stronę staramy się, jak możemy. wiem, że zdjęć jest ciągle za mało.
Beciu, nie potrafię Ci podać dokładnej liczby adopcji, porozmawiam z P. Siemińską.

Oczywiście wiem że się staracie - i chwała wam za to ;) .
Ale zdjęć i tak będzie ciągle za mało przy tak dużej ilosci psiaków !

_Tosia_ napisał(a):
A stronkę robi mój TZ przy mojej małej pomocy. buziaki

Pozdrów TZ ! :razz:

Posted

rita60 napisał(a):
Psiny z Kosodrzewiny czekaja na domki........

Rita!
Samo podnoszenie wiele nie daje.
Masz może numer gadu-gadu ? Chciałabym z tobą porozmawiać ! ;)

Posted

Enchantress* napisał(a):
Rita!
Samo podnoszenie wiele nie daje.
Masz może numer gadu-gadu ? Chciałabym z tobą porozmawiać ! ;)

Skasowała mnie sie twoja wiadomosc,odezwij sie po 19.00,to bede juz dostepna:lol:

Posted

Za pieniądze które wpłynęły do tej pory z moich bazarków zakupiłam już
1/2 paczki świątecznej dla psiaków :loveu: Jak ciotka Enchantress wpadnie w manię kupowania to jeszcze ze swoich pieniędzy będę musiała sporo dokładać do prezentu od Mikołaja. Ale w sumie tylko raz w roku są święta i psiakom ( a tym bardziej ze schroniska ) też się coś należy.
Dzisiaj wydałam 60 zł na miski , obróżki ( dla psów i kotów ) i psie ciasteczka. ;)
Na pewno jeszcze coś pokupuje. Przynajmniej za 100zł . To i tak nie dużo jak na prezenty świąteczne. ;) Paragony do wglądu na PW.

Kocyki też będą :multi: Zdecydowałyśmy z Pumą że prześlemy je paczką.
Pomyślałam że może zamówimy około 8 kg. kocyków. * 0.80 gr. = 8 zł + przesyłka.