Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
ja tez dziś rozmawiałam z P. Siemińską- NIKT nawet nie zadzwonił, NIKT nie przyjechał go zobaczyć!! co za ludzie:angryy::angryy:

W takim razie wszystko jasne.
Jamniora trzeba zabrać, jeśli KarOla mu daje DT.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więcej fotek tego psiaka ze studni ma Tosia.

A o pudelku nic więcej nie wiem, ale jeśli dobrze pamiętam został znaleziony poza Łodzią - jak większość.

Posted

Modliszka84 napisała na łódzkim wątku:

Uważajcie na psy bullowate, rottweilery i inne "groźne" rasy!
Dwóch mężczyzn, wiek ok 20-25 lat poszukuje właśnie takich psów w niewiadomych celach. Jeden to prawdopodobnie Cygan, drugi szczupły w okularach.
Szukają psa agresywnego, najlepiej amastafa lub rottweilera - do pilnowania domu. Nie wzbudzają zaufania. Prawdopodobnie jeżdżą jakimś bordowym samochodem kombi (nie zwróciłam uwagę na markę).

NIE WYDAWAJCIE IM PSÓW! To jakas podejrzana sprawa. Byli w schronisku w Pabianicach, uparli się na Dżoka (amstafa) lub nowego rottka. Psa nie dostali, ale mogą próbować gdzie indziej.
Moim zdaniem szukają psów na walki ...

Posted

[quote name='modliszka84']Uważajcie na psy bullowate, rottweilery i inne "groźne" rasy!
Dwóch mężczyzn, wiek ok 20-25 lat poszukuje właśnie takich psów w niewiadomych celach. Jeden to prawdopodobnie Cygan, drugi szczupły w okularach.
Szukają psa agresywnego, najlepiej amastafa lub rottweilera - do pilnowania domu. Nie wzbudzają zaufania. Prawdopodobnie jeżdżą jakimś bordowym samochodem kombi (nie zwróciłam uwagę na markę).

NIE WYDAWAJCIE IM PSÓW! To jakas podejrzana sprawa. Byli w schronisku w Pabianicach, uparli się na Dżoka (amstafa) lub nowego rottka. Psa nie dostali, ale mogą próbować gdzie indziej.
Moim zdaniem szkają psów na walki ...
niewatpliwie szukaja psow do walk! przeciez nikt przy zdrowych zmyslach nie upiera sie przy adopcji agresywnego psa! niech do uczciwej roboty sie wezma te cholerne pasozyty a nie mysla, ze beda zarabiac na walkach psow!

Posted

chetnie bym chciala pomoc. mam tylko pytanie? czy przy wiekszej ilosci rzeczy bylaby mozliwosc odbioru tych rzeczy z niemiec?planuje zrobic tu wieksza zbiorke, naprwno cos sie znajdzie i mam nadzieje ze sie uda.musze jeszcze tylko szybciutko pomyslec od czego zaczac i gdzie uderzyc.czy jezeli znalazlabym domek dla zwierzaczka jak by to wszystko wygladalo.czekam na jakis odzew

Posted

[quote name='szajbus']INFORMACJA
Sznaucerka ma jednego obserwatora na allegroJesli jest wysterylizowana to super, ale jeśli nie to trzeba być czujnym.A do kogo tel. podalaś na tej aukcji?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ten pies ze studni....tragedia ciotki. Moze ząłozyc mu osobny wątek?

jeśli możesz to byłoby wspaniale

Tosiu, może lepiej to nowe zdjęcie psiaka ze studni wkleić do pierwszego postu ?

Posted

enia napisał(a):
Jesli jest wysterylizowana to super, ale jeśli nie to trzeba być czujnym.A do kogo tel. podalaś na tej aukcji?

nie, suczka nie jest wysterylizowana. nr na aukcji jest nr na kosodrzewiny.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
A macie cos wiecej na jego temat? Ile ma lat chociaz? I wiecej zdięc?
Jutro załoze mu wątek.

ma około 7-8 lat, ja nie mam więcej jego zdjęć niestety...

Posted

mulinka napisał(a):
jeśli możesz to byłoby wspaniale

Tosiu, może lepiej to nowe zdjęcie psiaka ze studni wkleić do pierwszego postu ?

:modla: nic nie umknie Twej uwadze... juz wklejone...