tanitka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Co z jamnikiem?? Karola go chciała wziąć na tymczas, ale objawiła się informacja, że odnaleźli się właściciele. Gdzie on jest?? w schronisku czy w domu???? Zdejmować mam allegro?, bo dzwonią ludzie i pytają - to jest nie poważne!! Quote
szajbus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Powiedzcie tanitce co ma robić, bo traci zaufanie wśród allegrowiczów, nikt potem nie weźmie poważnie jej ogłoszeń! Quote
tanitka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 to już nawet nie oto chodzi, ale o tego biednego jamnika- jest tak zimno w nocy...:-( mógł być już u Karoli. Jutro zadzwonie sama do p. Siemińskiej, bo Tosia gdzieś zaginęła z informacjami. Quote
mulinka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ta sunia też prosi o dom: Ruda sunia, ok 3 latka, przymilna Quote
katya Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A więc: jamnik jest najprawdopodbniej w przytulisku. Tosia dzwoniła na numer z ogłoszenia i zgadzało się to, że jamnik w bliznach itp. Nie zgadza się wiek (ale z tym to różnie - mógł zostać źle oceniony) no i fakt, że psiak nie został znaleziony w Łodzi a bodajże w Kępnie czy Krępie - nie pamiętam dokładnie. Pani zagionionego jamnika to starsza osoba i nie mogła tak ad hoc wejść na stronę i zobaczyć fotkę jamniora - miała to zrobić później z mężem no i przyjechać do przytuliska zobaczyć psiaka live - nie wiem czy przyjechali. Jeśli jamnior jest nadal na Kosodrzewiny, to tymczas jak najbardziej - nie ma na co czekać. Quote
Karilka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki. Quote
katya Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Malutkich kociąt nie ma. Najmłodsze są ok 5-miesięczne. Ale skontaktuj się z mulinką. Quote
Karilka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki. Quote
_Tosia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Tanitko, dzwoniłam do p. Siemińskiej - po jamnika nikt nie przyjechał. Myślę, że w takiej sytuacji mozna go zabrać na dt. w końcu wiedziała gdzie jest , miała 2 dni, zeby go zobaczyć i zabrać Quote
_Tosia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Tanitko, dzwoniłam do p. Siemińskiej - po jamnika nikt nie przyjechał. Myślę, że w takiej sytuacji mozna go zabrać na dt. w końcu tamta kobita wiedziała gdzie jest , miała 2 dni, zeby go zobaczyć i zabrać Quote
_Tosia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 szajbus napisał(a):enia,masz kogoś chętnego na ta sznaucerkę? Dobra dziewczyny, robimy tak. Poproszę namiary kontaktowe i fotki tych trzech szczeniorków, dokładamy te dwie sznaucerki ( jesli nie ma nimi zainteresowania) , tego pekińczyka i zrobię tym kurdupelkom allegro. Jak jest więcej fotek tych psiaków to poproszę. Ps. I jak najwięcej info o tych psiakach prześlij mi maila, wyslę Ci fotki Quote
szajbus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wysłałam ci na pw, także moje gg, tnie mi się strasznie dogo i tu sie nie domówimy odnośnie tych ogłoszeń Quote
_Tosia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Karilka napisał(a):Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki. nie ma takich maluszków, jak napisała Katya - najmłodsze około 5 - mies. Quote
_Tosia_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 tanitka napisał(a):Co z jamnikiem?? Karola go chciała wziąć na tymczas, ale objawiła się informacja, że odnaleźli się właściciele. Gdzie on jest?? w schronisku czy w domu???? Zdejmować mam allegro?, bo dzwonią ludzie i pytają - to jest nie poważne!! Tanitko, jeszcze raz tu napiszę: dzwoniłam do P. Siemińskiej - nikt nie przyjechał oglądać jamnika. Myślę, że można go w takiej sytuacji zabrać do DT, jeśli jest chętny Quote
enia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 szajbus napisał(a):enia,masz kogoś chętnego na ta sznaucerkę? Dobra dziewczyny, robimy tak. Poproszę namiary kontaktowe i fotki tych trzech szczeniorków, dokładamy te dwie sznaucerki ( jesli nie ma nimi zainteresowania) , tego pekińczyka i zrobię tym kurdupelkom allegro. Jak jest więcej fotek tych psiaków to poproszę. Ps. I jak najwięcej info o tych psiakach Szajbus nie mam chętnych póki co, ale ona mi spać nie daje...... robisz jej allegro jak widze a czy ona po sterylce??? Quote
mulinka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Karilka napisał(a):Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki. zaraz napiszę pw do Karilki Quote
Moriaaa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Karilka napisał(a):Ehhh.... Są jakieś kociaki? Malutki, czarny kotek gdzies kiedyś ktoś szukał i mi mówił. Ale musi być malutki. Ja mam na wydanie, 4-5 tygodniowego czarnego, półdługowłosego maluszka..sliczny jest ;) Quote
tanitka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pani zagionionego jamnika to starsza osoba i nie mogła tak ad hoc wejść na stronę i zobaczyć fotkę jamniora - miała to zrobić później z mężem no i przyjechać do przytuliska zobaczyć psiaka live - nie wiem czy przyjechali. ja tez dziś rozmawiałam z P. Siemińską- NIKT nawet nie zadzwonił, NIKT nie przyjechał go zobaczyć!! co za ludzie:angryy::angryy: Quote
desdemona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 wkleilam watek o biedakach na nastepujace fora. podaje bezposrednie linki do stron http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=70578525 http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=22192 http://pomocpsomkynologia.eev.pl/viewtopic.php?t=152 Quote
mulinka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Moriaaa napisał(a):Ja mam na wydanie, 4-5 tygodniowego czarnego, półdługowłosego maluszka..sliczny jest ;) a ja szukam domu (chociaż tymczasowego) dla 6 bezdomnych 2-miesięcznych kociąt :( wysłałam już pw do Karilki Quote
mulinka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='katya'] Pudelek, pies, 3-4 lata. może się zgubił ? czy wiadomo jak trafił do schroniska ? Quote
Fundacja Medor Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 kurcze własnie moze sie komus zgubił bo sliczny Quote
dzodzo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 o sznaucereczce mini dałam znać dziewczynom od adopcji sznaucerów Quote
mulinka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='katya'] ONkowaty pies, uderzony w głowę i wrzucony ze studni w Andrespolu, ok 8 lat. biedny, a macie jeszcze jakieś jego zdjęcie ? Quote
Recommended Posts