Fundacja Medor Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 kurcze własnie cos trzeba pomyslec ze sterylkami wiecie co sporo łodzkich lecznic ma maile kiedys prosiłam o darmowe sterylki dlas kotów z sokolnik sporo dali sterylek darmowych piszcie naprawde z lecznicy lancet mapewno sie zgodza z sowy piszcie i wklejajcie ten watek zeby to było wiarygodne mysle ze nie odmowia jak zady z lekarzy da od siebie cos to nie zbiednieje mam pytanie czy te pieski ktore wyciagacie z kosodrzewiny beda wysterylizowane czy zadbacie o to Quote
Niewiasta_21 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja mysle ze mozna tez sprubowac w lecznicy na gorkiego,u p.Magdy Mnich. Quote
beka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jakie są warunki adopcji?? czy można wziąć psa na dt?? Quote
Fundacja Medor Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 podam maile do lecznic lecznica@lecznica-sowa.pl ewa.pacalowska <ewa.pacalowska@neostrada.pl>, klinika@lancet.pl <klinika@lancet.pl> cm-vet@fr.pl lecznica@podkoniem.pl aswet@lecznica-as.lodz.pl panda@sns.pl <panda@sns.pl> agar@best.net.pl dubaniewicz@interia.pl infolecznica@lecznica.org.pl Quote
mulinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a może spróbujcie zrobić kalendarz taki jednostronicowy na ścianę albo malutki reklamowy kieszonkowy z psami i kotami z przytuliska ? dobrze by było, żeby znalazł się sponsor (najlepiej drukarnia) wtedy można by było sprzedawać te większe kalendarze albo rozwiesić je w lecznicach i sklepach zoologicznych najważniejsze, żeby jak najwięcej osób dowiedziało się, ze w przytulisku czekają cudne psy i koty stęsknione za dobrymi, wrażliwymi ludźmi Quote
kometa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czy HUSKY nadal jest do adopcji? i ta amstaffka? Quote
kometa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 i jeszcze jedno-ta charcikowata sunia i ten ONek nadal są? Co im dokładnie grozi? czy są kastrowane/sterylizowane? czy mogłabym prosić o charakterystykę tych psiaków? z góry dziekuję Quote
mulinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 na pierwszej stronie wątku jest podany nr telefonu do przytuliska tam udzielą Ci informacji, czy psy nadal są w przytulisku Quote
kometa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 katya napisał(a):Kometa, tylko rasowe Cię interesują? Jak biorę psy do siebie na tymczas (plus kastracja/sterylizacja)to muszę liczyć się z tym czy psiak będzie u mnie dłużej czy krócej. Niestety rasowym latwiej znaleźć domy:shake: Quote
katya Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 kometa napisał(a):Jak biorę psy do siebie na tymczas (plus kastracja/sterylizacja)to muszę liczyć się z tym czy psiak będzie u mnie dłużej czy krócej. Niestety rasowym latwiej znaleźć domy:shake: Niestety to prawda. Sorry za dociekliwość, ale wiesz... Quote
kometa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 katya napisał(a):Niestety to prawda. Sorry za dociekliwość, ale wiesz... Rozumiem, tez bym tak zareagowała:cool3: Jutro tam zadzwonię...:razz: Quote
natija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 biedne psiaczki,podnosze tylko tomoge dla nich zrobic:( Quote
doddy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ONka z pierwszej strony juz nie ma. Amstaffki tez juz podobno nie ma. Quote
mulinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 tanitka napisał(a): jamniczek cały w bliznach:placz::placz::placz: ok 5 lat, strasznie SMUTNY!! dzięki tanitce jamniś ma wątek na dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88411 pilnie potrzebuje domku !!! Quote
Ziutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pokazujemy się Łódzkie ślicznotki na pierwszej stronie. Quote
mulinka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 tanitka napisał(a):BYła, widziałam i poraniony jamniczek w bliznach spać mi teraz nie da!!!:placz: jamniczkowy piesek, grzeczny, łagodny i miły: jamniczek cały w bliznach:placz::placz::placz: ok 5 lat, strasznie SMUTNY!! a czy te jamnisie śpią w boksach czy w ogrzewanym pomieszczeniu ? Quote
mulinka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tosiu, 8 października w poniedziałek moja znajoma pani Jola, która pomaga zwierzakom i zna państwa Siemińskich znalazła na osiedlu Zagajnik w Łodzi (Bałuty)tego dużego sierściuchowatego beżowo-szarawego łagodnego szorstkowłosego psa (opis pani Joli) przywiązanego łańcuchem do drzewa pies miał skórkową obrożę i długi łańcuch (fotka z komórki) został zabrany do przytuliska na Kosodrzewiny czy mogłabyś się dowiedzieć jaki ma nr chipa ? Quote
szajbus Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ludziom naprawdę odbija. Przywiążą psa i problem z głowy. Dla nich, bo dla psa zaczyna się koszmar. Każdy z tych psiaków czeka na dar z serca- na dom Quote
tanitka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jamniczki śpią w boksach na dworze:placz::placz: a jak byłam we wtorek to nowo przyjęty był pekińczyk:-( Quote
Recommended Posts