_Tosia_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :wallbash: własnie wkleiłam wszystkie foty od nowa. juz nigdy nie wkleję zdjęć do pierwszego postu, nie wiem, czemu się kasują przy edycji zaawansowanej. Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 najlepiej w osobnym dokumencie tekstowym kopiuj sobie adresy zdjęć, żebyś w razie gdy znikną mogła je znowu wkleić ;) Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='_Tosia_'] husky łagodna sunia mix owczarka podhalańskiego - sunia mix collie przypominam śliczności Quote
katya Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tosia, ja mogę jechać z Tobą w tygodniu i w weekend. Nie mam zajęć, więc mam trochę czasu :) Quote
_Tosia_ Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 katya napisał(a):Tosia, ja mogę jechać z Tobą w tygodniu i w weekend. Nie mam zajęć, więc mam trochę czasu :) super, dam Ci znać, jak juz bede wiedziala na 100%, ze jade. najbardziej mi chyba pasuje sobota, albo początek przyszłego tygodnia. mam beznadziejny grafik w tym miesiącu Quote
_Tosia_ Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='mulinka'] ale cudeńko - to piesek czy sunia ? piesek... chyba:oops:... tego jednego sobie nie zapisalam, ale chyba dobrze pamiętam.. ojj kurcze skleroza... Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wiem, że na dogomanii są strony adopcyjne psów rasowych, czy ktoś mógłby poszukać i skontaktować się w sprawie konkretnych ras ? bardzo proszę Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='_Tosia_']założyłam wątek na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66824 może warto dopisać to w poście z kotami na pierwszej stronie Quote
katya Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Strony adopcyjne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16392 Quote
Fundacja Medor Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ja tez rozsyłam watek wszedzie dzis dzwoniłam do p sieminskiej na chwilke bo asia chciała zabrac dobke na tymczas do zgierza mam jeszcze pomysł aby lecznice łodzkie powkładały na strony internetowe fotki zwierzakow co o tym myslicie najgorsze ze psy nie sa kastrowane i sterylizowane wtedy znalazły szybciej domki nasze zwierzaki sa poddawane tym zabiegom i chetnie je adoptuja nawet pani zosia z głowna prowadzi przytulisko sama i koty i suczki sa steryliuzowane zamierzam napisac do gmin aby dały na to pieniadze bo przeciez tylko tak mozna ograniczyc bezdomnosc zwierzat a domki kiedys sie zapchaja .... bo ludzie wyjezdzaja zagranice do pracy jest tez alergia na zwierzeta albo ktos umiera:shake: Quote
doddy Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dowiedzielismy sie, ze w schronisku jest wiele bullowatych. Prosilibysmy o zdjecia + charakterystyki psiakow tj. plec, wiec, jak trafil (tj. czy znaleziony czy od wlasciciela), zachowanie do psow i ludzi. Mozliwe, ze w przyszlym tyg bylibysmy w stanie zabrac jakiegos bullowatego do nas jesli nasza sunia znajdzie domek. Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='katya']Strony adopcyjne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16392 dziękuję, teraz jeszcze bardzo przydałby się ktoś kto może na konkretnych stronach podać informacje o rasowych psach z przytuliska Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Fundacja Medeor napisał(a):ja tez rozsyłam watek wszedzie dzis dzwoniłam do p sieminskiej na chwilke bo asia chciała zabrac dobke na tymczas do zgierza mam jeszcze pomysł aby lecznice łodzkie powkładały na strony internetowe fotki zwierzakow co o tym myslicie najgorsze ze psy nie sa kastrowane i sterylizowane wtedy znalazły szybciej domki nasze zwierzaki sa poddawane tym zabiegom i chetnie je adoptuja nawet pani zosia z głowna prowadzi przytulisko sama i koty i suczki sa steryliuzowane zamierzam napisac do gmin aby dały na to pieniadze bo przeciez tylko tak mozna ograniczyc bezdomnosc zwierzat a domki kiedys sie zapchaja .... bo ludzie wyjezdzaja zagranice do pracy jest tez alergia na zwierzeta albo ktos umiera:shake: to wspaniale, ze chcecie pomóc Quote
tanitka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 BYła, widziałam i poraniony jamniczek w bliznach spać mi teraz nie da!!!:placz: jamniczkowy piesek, grzeczny, łagodny i miły: jamniczek cały w bliznach:placz::placz::placz: ok 5 lat, strasznie SMUTNY!! Quote
hanka456 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pomóżcie zwierzętom w potrzebie. Nie wahajcie się. One czekają. Quote
mulinka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 tanitko, dziękuję, ze odwiedziłaś jamniczki a masz może przy okazji zdjęcia innych psiaków (a może kotów?) Tosiu, może wklej po jednym zdjęciu jamnisiów na pierwszą stronę i na stronę internetową Quote
Lemoniada Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kochani, a jak te sterylki? Przepraszam, że takam upierdliwa choć w tej kwestii niewiele mogę pomóc, ale spokoju mi to nie daje:oops: Może kilku wetów (albo chociaż jeden!) zlitowałoby się i robiło po obniżonych cenach przynajmniej trzy miesięcznie? Przy takiej masie zwierząt i tak by nieźle zarobili... Tanitko, pies 5 letni to jeszcze wcale nie staruszek;) Jamniś jest przepiękny, pokaż go Bea_1! Ona ma dobrą rękę do przegubowców. Quote
katya Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 O matko, taki pogryziony ten jamniczek? Wiadomo skąd te blizny? Quote
Alpina Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czy jest może sunia foksteriera lub mixa foksteriera? Widziałam pieska ale jest dobry,sprawdzony dom dla suni... Quote
mulinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alpina napisał(a):Czy jest może sunia foksteriera lub mixa foksteriera? Widziałam pieska ale jest dobry,sprawdzony dom dla suni... sunia foksterierka lub mix ale też sunia - sprawdźcie czy jest w przytulisku bo czeka na taką sunię dobry dom Quote
Recommended Posts