Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:wallbash: własnie wkleiłam wszystkie foty od nowa. juz nigdy nie wkleję zdjęć do pierwszego postu, nie wiem, czemu się kasują przy edycji zaawansowanej.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katya napisał(a):
Tosia, ja mogę jechać z Tobą w tygodniu i w weekend. Nie mam zajęć, więc mam trochę czasu :)

super, dam Ci znać, jak juz bede wiedziala na 100%, ze jade. najbardziej mi chyba pasuje sobota, albo początek przyszłego tygodnia. mam beznadziejny grafik w tym miesiącu

Posted

[quote name='mulinka']

ale cudeńko - to piesek czy sunia ?

piesek... chyba:oops:... tego jednego sobie nie zapisalam, ale chyba dobrze pamiętam.. ojj kurcze skleroza...

Posted

ja tez rozsyłam watek wszedzie dzis dzwoniłam do p sieminskiej na chwilke bo asia chciała zabrac dobke na tymczas do zgierza mam jeszcze pomysł aby lecznice łodzkie powkładały na strony internetowe fotki zwierzakow
co o tym myslicie
najgorsze ze psy nie sa kastrowane i sterylizowane wtedy znalazły szybciej domki nasze zwierzaki sa poddawane tym zabiegom i chetnie je adoptuja nawet pani zosia z głowna prowadzi przytulisko sama i koty i suczki sa steryliuzowane zamierzam napisac do gmin aby dały na to pieniadze bo przeciez tylko tak mozna ograniczyc bezdomnosc zwierzat a domki kiedys sie zapchaja .... bo ludzie wyjezdzaja zagranice do pracy jest tez alergia na zwierzeta albo ktos umiera:shake:

Posted

Dowiedzielismy sie, ze w schronisku jest wiele bullowatych. Prosilibysmy o zdjecia + charakterystyki psiakow tj. plec, wiec, jak trafil (tj. czy znaleziony czy od wlasciciela), zachowanie do psow i ludzi.
Mozliwe, ze w przyszlym tyg bylibysmy w stanie zabrac jakiegos bullowatego do nas jesli nasza sunia znajdzie domek.

Posted

Fundacja Medeor napisał(a):
ja tez rozsyłam watek wszedzie dzis dzwoniłam do p sieminskiej na chwilke bo asia chciała zabrac dobke na tymczas do zgierza mam jeszcze pomysł aby lecznice łodzkie powkładały na strony internetowe fotki zwierzakow
co o tym myslicie
najgorsze ze psy nie sa kastrowane i sterylizowane wtedy znalazły szybciej domki nasze zwierzaki sa poddawane tym zabiegom i chetnie je adoptuja nawet pani zosia z głowna prowadzi przytulisko sama i koty i suczki sa steryliuzowane zamierzam napisac do gmin aby dały na to pieniadze bo przeciez tylko tak mozna ograniczyc bezdomnosc zwierzat a domki kiedys sie zapchaja .... bo ludzie wyjezdzaja zagranice do pracy jest tez alergia na zwierzeta albo ktos umiera:shake:

to wspaniale, ze chcecie pomóc

Posted

BYła, widziałam i poraniony jamniczek w bliznach spać mi teraz nie da!!!:placz:

jamniczkowy piesek, grzeczny, łagodny i miły:

jamniczek cały w bliznach:placz::placz::placz: ok 5 lat, strasznie SMUTNY!!

Posted

tanitko, dziękuję, ze odwiedziłaś jamniczki
a masz może przy okazji zdjęcia innych psiaków (a może kotów?)

Tosiu, może wklej po jednym zdjęciu jamnisiów na pierwszą stronę
i na stronę internetową

Posted

Kochani, a jak te sterylki? Przepraszam, że takam upierdliwa choć w tej kwestii niewiele mogę pomóc, ale spokoju mi to nie daje:oops: Może kilku wetów (albo chociaż jeden!) zlitowałoby się i robiło po obniżonych cenach przynajmniej trzy miesięcznie? Przy takiej masie zwierząt i tak by nieźle zarobili...

Tanitko, pies 5 letni to jeszcze wcale nie staruszek;) Jamniś jest przepiękny, pokaż go Bea_1! Ona ma dobrą rękę do przegubowców.

Posted

Alpina napisał(a):
Czy jest może sunia foksteriera lub mixa foksteriera?
Widziałam pieska ale jest dobry,sprawdzony dom dla suni...

sunia foksterierka lub mix ale też sunia - sprawdźcie czy jest w przytulisku
bo czeka na taką sunię dobry dom