Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Wczoraj dzwoniła w sprawie Sambuni Bardzo Sympatyczna Pani. Ja i Samba czekamy na kontakt i trzymamy :thumbs:

trzymamy....ja dzis podesłałam Zdjątka Sambki i Gio i Aby pewnej osóbce , która zadzwoniła do mnie o Tobiego.. pani z Warszawy,a ze Tobi juz w domku dawno.. to wysłałam cała game innych szczeniaków..

Posted

Bazyliah napisał(a):
Wczoraj dzwoniła w sprawie Sambuni Bardzo Sympatyczna Pani. Ja i Samba czekamy na kontakt i trzymamy :thumbs:

I co dzwoniła drugi raz albo Ty dzwoniłaś?

Posted

Właśnie Sambunia była oglądana :cool3:
Wszystko tak szybko się działo: zadzwoniła Pani, była akurat w Zielonce i spytała, czy można Sambę obejrzeć. U mnie tradycyjnie bałagan jak się patrzy :oops:

I...

... jesteśmy wstępnie umówione na piątek :multi:

Sambunia jak zwykle była bardzo grzeczna i milutka, za to Gia została wyproszona do ogródka, bo swoją miłością do ludzi potrafi zamęczyć ;)

Posted

Bazyliah napisał(a):
Właśnie Sambunia była oglądana :cool3:
Wszystko tak szybko się działo: zadzwoniła Pani, była akurat w Zielonce i spytała, czy można Sambę obejrzeć. U mnie tradycyjnie bałagan jak się patrzy :oops:

I...

... jesteśmy wstępnie umówione na piątek :multi:

Sambunia jak zwykle była bardzo grzeczna i milutka, za to Gia została wyproszona do ogródka, bo swoją miłością do ludzi potrafi zamęczyć ;)

Ola kurcze Gio bys juz pewnie n-razy zdązyła wyadoptowac...Hmm..czyli trzymam kciuki aby Pani sie nierozmysliła do piatku.. i wszystko potoczyło sie pomyslnie..

Posted

elainfo napisał(a):
Ola kurcze Gio bys juz pewnie n-razy zdązyła wyadoptowac...

Już się przyzwyczaiłam do myśli, że Gia jest u mnie na dożywotnim tymczasie :cool3: Jeśli w najbiższym czasie sytuacja się nie zmieni będę załatwiać formalności, aby Gia została u mnie.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Już się przyzwyczaiłam do myśli, że Gia jest u mnie na dożywotnim tymczasie :cool3: Jeśli w najbiższym czasie sytuacja się nie zmieni będę załatwiać formalności, aby Gia została u mnie.

Brawo!!!!!

Posted

Bazyliah napisał(a):

Powodzenia....W sprawach "formalizowania"....

Posted

Bazyliah napisał(a):
Tak wracając do Sambuni. Jedziemy ze słodziakiem w piątek do domku :multi:

OLU to cudownie...... :loveu::loveu::loveu::multi:czy ta pani jest z Zielonki czy z wawy??

Posted

elainfo napisał(a):
OLU to cudownie...... :loveu::loveu::loveu::multi:czy ta pani jest z Zielonki czy z wawy??

Ani z Zielonki ani z W-wy :eviltong: Ale też niedaleko :p

Dziewczyny, jakiego jeszcze szczeniora mamy na tymczasie? Bo jeśli ktoś jeszcze by dzwonił, to mogę skierować. No i coś musi być o tym psie wiadomo.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ani z Zielonki ani z W-wy :eviltong: Ale też niedaleko :p

Dziewczyny, jakiego jeszcze szczeniora mamy na tymczasie? Bo jeśli ktoś jeszcze by dzwonił, to mogę skierować. No i coś musi być o tym psie wiadomo.

No to super!!!!

Posted

Samba już w nowym domku - właśnie dostałam info, że po naszym wyjściu trochę piszczała pod drzwiami, ale teraz już jest lepiej - troszkę zjadła, już zaczyna merdać ogonkiem :lol: Mam nadzieję, że szybciutko się przyzwyczai.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Samba już w nowym domku - właśnie dostałam info, że po naszym wyjściu trochę piszczała pod drzwiami, ale teraz już jest lepiej - troszkę zjadła, już zaczyna merdać ogonkiem :lol: Mam nadzieję, że szybciutko się przyzwyczai.

Super wiadomość:multi: