Bazyliah Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Wczoraj dzwoniła w sprawie Sambuni Bardzo Sympatyczna Pani. Ja i Samba czekamy na kontakt i trzymamy :thumbs: Quote
elainfo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Bazyliah napisał(a):Wczoraj dzwoniła w sprawie Sambuni Bardzo Sympatyczna Pani. Ja i Samba czekamy na kontakt i trzymamy :thumbs: trzymamy....ja dzis podesłałam Zdjątka Sambki i Gio i Aby pewnej osóbce , która zadzwoniła do mnie o Tobiego.. pani z Warszawy,a ze Tobi juz w domku dawno.. to wysłałam cała game innych szczeniaków.. Quote
anouk92 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Bazyliah napisał(a):Wczoraj dzwoniła w sprawie Sambuni Bardzo Sympatyczna Pani. Ja i Samba czekamy na kontakt i trzymamy :thumbs: I co dzwoniła drugi raz albo Ty dzwoniłaś? Quote
paros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 anouk92 napisał(a):I co dzwoniła drugi raz albo Ty dzwoniłaś? Cisza to chyba .... Sambunia jeszcze czeka :roll: Quote
Bazyliah Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Właśnie Sambunia była oglądana :cool3: Wszystko tak szybko się działo: zadzwoniła Pani, była akurat w Zielonce i spytała, czy można Sambę obejrzeć. U mnie tradycyjnie bałagan jak się patrzy :oops: I... ... jesteśmy wstępnie umówione na piątek :multi: Sambunia jak zwykle była bardzo grzeczna i milutka, za to Gia została wyproszona do ogródka, bo swoją miłością do ludzi potrafi zamęczyć ;) Quote
BosiaB_86 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to trzymamy mocno :kciuki: za Sambunie...może to właśnie TEN domek?! :razz: Quote
elainfo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bazyliah napisał(a):Właśnie Sambunia była oglądana :cool3: Wszystko tak szybko się działo: zadzwoniła Pani, była akurat w Zielonce i spytała, czy można Sambę obejrzeć. U mnie tradycyjnie bałagan jak się patrzy :oops: I... ... jesteśmy wstępnie umówione na piątek :multi: Sambunia jak zwykle była bardzo grzeczna i milutka, za to Gia została wyproszona do ogródka, bo swoją miłością do ludzi potrafi zamęczyć ;) Ola kurcze Gio bys juz pewnie n-razy zdązyła wyadoptowac...Hmm..czyli trzymam kciuki aby Pani sie nierozmysliła do piatku.. i wszystko potoczyło sie pomyslnie.. Quote
anouk92 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O rany! Trzymam kciuki ale nie zapeszam! Quote
Bazyliah Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 elainfo napisał(a):Ola kurcze Gio bys juz pewnie n-razy zdązyła wyadoptowac... Już się przyzwyczaiłam do myśli, że Gia jest u mnie na dożywotnim tymczasie :cool3: Jeśli w najbiższym czasie sytuacja się nie zmieni będę załatwiać formalności, aby Gia została u mnie. Quote
Zmysł Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bazyliah napisał(a):Już się przyzwyczaiłam do myśli, że Gia jest u mnie na dożywotnim tymczasie :cool3: Jeśli w najbiższym czasie sytuacja się nie zmieni będę załatwiać formalności, aby Gia została u mnie. Brawo!!!!! Quote
Bazyliah Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Zmysł napisał(a):Brawo!!!!! Ty się jeszcze nie ciesz - nie ode mnie to zależy :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bazyliah napisał(a):Już się przyzwyczaiłam do myśli, że Gia jest u mnie na dożywotnim tymczasie :cool3: Jeśli w najbiższym czasie sytuacja się nie zmieni będę załatwiać formalności, aby Gia została u mnie. Powodzenia....W sprawach "formalizowania".... Quote
Bazyliah Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tak wracając do Sambuni. Jedziemy ze słodziakiem w piątek do domku :multi: Quote
elainfo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bazyliah napisał(a):Tak wracając do Sambuni. Jedziemy ze słodziakiem w piątek do domku :multi: OLU to cudownie...... :loveu::loveu::loveu::multi:czy ta pani jest z Zielonki czy z wawy?? Quote
Bazyliah Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 elainfo napisał(a):OLU to cudownie...... :loveu::loveu::loveu::multi:czy ta pani jest z Zielonki czy z wawy?? Ani z Zielonki ani z W-wy :eviltong: Ale też niedaleko :p Dziewczyny, jakiego jeszcze szczeniora mamy na tymczasie? Bo jeśli ktoś jeszcze by dzwonił, to mogę skierować. No i coś musi być o tym psie wiadomo. Quote
paros Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Może zajrzyj na ten wątek :shake: W-wa Jabłonna, bo szczeniak .... trafi na Paluch:-(:-( Quote
anouk92 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bazyliah u Beki jest szczeniak z Wołomina - mała czarna kulka. Wyśle Ci jej numer telefonu żebyś mogła podawać go chętnym ludziom. Quote
Zmysł Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bazyliah napisał(a):Ani z Zielonki ani z W-wy :eviltong: Ale też niedaleko :p Dziewczyny, jakiego jeszcze szczeniora mamy na tymczasie? Bo jeśli ktoś jeszcze by dzwonił, to mogę skierować. No i coś musi być o tym psie wiadomo. No to super!!!! Quote
Bazyliah Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Samba już w nowym domku - właśnie dostałam info, że po naszym wyjściu trochę piszczała pod drzwiami, ale teraz już jest lepiej - troszkę zjadła, już zaczyna merdać ogonkiem :lol: Mam nadzieję, że szybciutko się przyzwyczai. Quote
Zmysł Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bazyliah napisał(a):Samba już w nowym domku - właśnie dostałam info, że po naszym wyjściu trochę piszczała pod drzwiami, ale teraz już jest lepiej - troszkę zjadła, już zaczyna merdać ogonkiem :lol: Mam nadzieję, że szybciutko się przyzwyczai. Super wiadomość:multi: Quote
paros Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Samba ma swój domek i swoją rodzinkę :multi::multi::multi: Quote
BosiaB_86 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: świetne wieści :loveu: Bądź szczęśliwa Sambuniu w nowym domku... Troche zazdroszczę właścicielom :oops: ;) Quote
Recommended Posts