paros Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Bazyliah']Nikt się nie zachwyca małym cudem??? Jak to nikt, cały net :lol: Samba na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=246059272 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
anouk92 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wiem że to za wcześnie ale czy ktoś dzwonił:p Quote
Bazyliah Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Jeszcze cisza. Ale pośpiech był wskazany przy łapaniu pcheł Samby ;), teraz trza super domek starannie wybrać :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 To podniesiemy Żulątko na noc :cool3: Quote
anouk92 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 To ona jeszcze ma te paskudztwa:crazyeye: Quote
Bazyliah Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Anouk92 - pośpiech był wskazany ;) Wyczesywaliśmy stada żywych i trupów. Teraz psina czysta, bąble po ugryzieniach już prawie niewidoczne. Kleszczy na szczęście nie było. Właśnie mały rozrabiaka zmordował Gię i obie śpią. Quote
Bazyliah Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Czy ktoś mi może wyjaśnić, w jaki sposób 6 kilo szczeniura może wyciągnąć spod szafki pudełko z 10kg hantlą ciągnąc za kawałek tekturki :crazyeye: Z tyłu, z góry i z boku nie było dostępu, pudełko wciśnięte na styk... To chyba trzeba być Sambą Kręcidoopką :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Zrobiłam wczoraj ogłoszenia Sambie na kilku potralach. Czekamy na domek! Quote
paros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Bazyliah napisał(a):Zrobiłam wczoraj ogłoszenia Sambie na kilku potralach. Czekamy na domek! Widziałam :lol: a dlaczego dałaś tylko 2 zdjęcia w ogłoszeniach kiedy mogłaś dać cztery? ;) Quote
Bazyliah Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Komp mi się wysypuje (czeka na zlitowanie i zabranie do serwisu) - jedno zdjęcie dodawałam czasem po kilka razy i mnie trafiało, a zwłaszcza jak przy tym mnie wylogowało i całą robotę od początku musiałam robić. W wolnej chwili będę dodawać na spokojnie.Dziś była wielka awantura - każda panna dostała taką samą kość, ale i tak ta druga, której nie miała Samba była lepsza. Skończyło się odebraniem obu kości i panny poszły spać przytulone do siebie i obrażone na ciotkę. Quote
Bazyliah Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Samba jest psem przedziwdziałającym przemocy w rodzinie ;) Dziś, kiedy oklepywałam opampersiony zad 7-miesięcznej córy, Samba uznała, że nosi to znamiona przemocy i uznała za stosowne naburczeć i naszczekać na mnie :evil_lol: A tak poza tym mała to spryciula - ganiała się z Gio, oczywiście nie mogła jej dogonić. Więc postanowiła jej zabiec drogę. I byłaby złapała wstrętną Gio, ale nie przewidziała tylko jednego - różnicy w masie ciała... Quote
anouk92 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Rany ale się Sambunia rozbrykała:evil_lol:. Obrońca mały się zrobił;) Quote
Bazyliah Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ciotka Paros zrobiła allegro :lol: A rozbrykała się to mało powiedziane - w nocy obudziłam się, bo coś niewygodnie mi było. Chwilę zastanawiałam się o co chodzi, zapaliłam lampkę i zrozumiałam... Sambunia wyciągnęła mi spod głowy poduszkę celem ułożenia się na niej. :lol: A takie to było grzeczne pierwszego dnia. Quote
elainfo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bazyliah napisał(a):Ciotka Paros zrobiła allegro :lol: A rozbrykała się to mało powiedziane - w nocy obudziłam się, bo coś niewygodnie mi było. Chwilę zastanawiałam się o co chodzi, zapaliłam lampkę i zrozumiałam... Sambunia wyciągnęła mi spod głowy poduszkę celem ułożenia się na niej. :lol: A takie to było grzeczne pierwszego dnia. hahahahahaa!!! no proszę.. słuchaj może weźmieśz jeszce 4 miesiecznego Maciusia kocurka pręgowanego ,który wymaga udomowienia.. widze ,że u Ciebie każdy przybytek szybciutko sie socjalizuje..;-)) Quote
Bazyliah Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Nikt się nie zachwyca Sambunią? Quote
anouk92 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tyle tych bid w potrzebie ze już nie wiadomo którą się zachwycać.:shake: Quote
elainfo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 dla mnie samba i tak jest Żuliettą- nieziemsko urocza.;-)) Piekna Szczeniorka czeka na domek..:loveu::loveu: Quote
Bazyliah Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Takie psie żuliki mają najwięcej uroku :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bazyliah napisał(a):Nikt się nie zachwyca Sambunią? Ja się zachwycam :lol: I co z tego :-(:-(:-(.... Leć pisiulku na pierwszą ....:Dog_run: Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ślicznusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: 3mam kciuki za domek :kciuki: Quote
Recommended Posts