Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anouk92 - pośpiech był wskazany ;) Wyczesywaliśmy stada żywych i trupów. Teraz psina czysta, bąble po ugryzieniach już prawie niewidoczne. Kleszczy na szczęście nie było.

Właśnie mały rozrabiaka zmordował Gię i obie śpią.

Posted

Czy ktoś mi może wyjaśnić, w jaki sposób 6 kilo szczeniura może wyciągnąć spod szafki pudełko z 10kg hantlą ciągnąc za kawałek tekturki :crazyeye: Z tyłu, z góry i z boku nie było dostępu, pudełko wciśnięte na styk...

To chyba trzeba być Sambą Kręcidoopką :evil_lol:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Zrobiłam wczoraj ogłoszenia Sambie na kilku potralach. Czekamy na domek!

Widziałam :lol: a dlaczego dałaś tylko 2 zdjęcia w ogłoszeniach kiedy mogłaś dać cztery? ;)

Posted

Komp mi się wysypuje (czeka na zlitowanie i zabranie do serwisu) - jedno zdjęcie dodawałam czasem po kilka razy i mnie trafiało, a zwłaszcza jak przy tym mnie wylogowało i całą robotę od początku musiałam robić. W wolnej chwili będę dodawać na spokojnie.Dziś była wielka awantura - każda panna dostała taką samą kość, ale i tak ta druga, której nie miała Samba była lepsza. Skończyło się odebraniem obu kości i panny poszły spać przytulone do siebie i obrażone na ciotkę.

Posted

Samba jest psem przedziwdziałającym przemocy w rodzinie ;)
Dziś, kiedy oklepywałam opampersiony zad 7-miesięcznej córy, Samba uznała, że nosi to znamiona przemocy i uznała za stosowne naburczeć i naszczekać na mnie :evil_lol:

A tak poza tym mała to spryciula - ganiała się z Gio, oczywiście nie mogła jej dogonić. Więc postanowiła jej zabiec drogę. I byłaby złapała wstrętną Gio, ale nie przewidziała tylko jednego - różnicy w masie ciała...

Posted

Ciotka Paros zrobiła allegro :lol:

A rozbrykała się to mało powiedziane - w nocy obudziłam się, bo coś niewygodnie mi było. Chwilę zastanawiałam się o co chodzi, zapaliłam lampkę i zrozumiałam... Sambunia wyciągnęła mi spod głowy poduszkę celem ułożenia się na niej. :lol: A takie to było grzeczne pierwszego dnia.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ciotka Paros zrobiła allegro :lol:

A rozbrykała się to mało powiedziane - w nocy obudziłam się, bo coś niewygodnie mi było. Chwilę zastanawiałam się o co chodzi, zapaliłam lampkę i zrozumiałam... Sambunia wyciągnęła mi spod głowy poduszkę celem ułożenia się na niej. :lol: A takie to było grzeczne pierwszego dnia.

hahahahahaa!!! no proszę.. słuchaj może weźmieśz jeszce 4 miesiecznego Maciusia kocurka pręgowanego ,który wymaga udomowienia.. widze ,że u Ciebie każdy przybytek szybciutko sie socjalizuje..;-))