Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 bea_m napisał(a):Kota nie ma myszy harcują :diabloti: a Ty ciotka nie podpuszczaj :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Oj to nie tak bea, sama widzisz ze problemow nie ubywa tylko przybywa, a jak ja odskocze na tydzien to oczywiscie brak samochodu i jednej osoby, a praktycznie jestesmy tylko trzy, a ja bym wszystko chciala na wczoraj miec zalatwione nienawidze czegokolwiek odkladac na jutro. Niestety w tej sytuacji musimy a nie daj boze jakies nowe nieszczesce jak mnie nie bedzie tffu, tffu :shake: I tak nie wyrabiamy jak jestem i az sie boje tego mojego wyjazdu. Quote
ewadr Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Damy radę Ulka, no nie? Jak przeżyłam ten dzien to wszystko przezyjemy:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No powodzenia wam zycze i nie placzcie za mna, bo mnie was bedzie bardzo brakowalo :placz: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ja tylko tak gościnnie na waszych wątkach ale Ady-jeje będzie mi brakowało. A Batmanek czym jedzie? Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A Batmanek jedzie z cicia Ulka pociagiem, ale nie towarowym tylko osobowym. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 bea_m napisał(a):.... może wpadne do was wam pomóc ? JASNE!!!!! :multi: No powodzenia wam zycze i nie placzcie za mna, bo mnie was bedzie bardzo brakowalo :placz: nam też i to jak! Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Batmanek jest już u mnie :loveu: Ale grubasek z niego się zrobił :cool3: Biedaczek tak wystraszony, trzęsie się i nawet nie chce jeść... Ale kochany z niego maluszek :loveu: Śpi sobie teraz pod krzesłem koło nóg. Jutro jego wielki dzień :lol: Trzymajcie kciuki! Dobranoc! Quote
bea_m Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No to trzymamy. Mam nadziej.ę że Batmanek zapoczątkuje serie nowych adopcji. Powodzenia! Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 bea_m napisał(a):No to trzymamy. Mam nadziej.ę że Batmanek zapoczątkuje serie nowych adopcji. Powodzenia! Nie chcę zapeszać, ale coś w tym moze być :razz: Batmanek całą noc przespał pod łóżkiem. Jest bardzo nieśmiałym pieskiem (żeby nie powiedzieć zdziczałym). W końcu przez całe swoje 3 miesiące życia widział tylko swój kawałek podwórka. Ale jest bardzo dzielny naprawdę :loveu: i jak widzi, że nic złego mu nie grozi to zaraz się ośmiela. Robi prawdziwą furorę wśród ludzi swoimi niesamowitymi kolorkami:lol: Jak się aparat naładuje, to wstawię fotki. Wychodzimy po 9:00. Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Batmanek był sie pozegnać. Podeszli z ciocia Ulą do biura. Jest przesliczny, naprawdę zdjęcia oddaja 1/3 jego urody. Nowy domek zakocha sie bez pamieci. Nawet mojej Shili sie spodobał. Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Wróciłam ledwo żywa, a tu jeszcze tyle spraw nagle wyskoczyło, Ewa zamorduję Cię, masz wyłączoną komórkę!:mad: Koniec offa. Batmanek był cudnie grzeczny, przespał całą drogę. Wzbudził oczywiście zachwyt wszystkich na dworcu, w pociągu itd. Ale najbardziej zachwycil się nim nowy domek :multi: Od razu został wyprzytulany, wycałowany, wsadzony na łóżko :evil_lol: A on nie zna przecież takich luksusów - będzie musiał się przyzwyczaić do roli maskoteczki rodziny :loveu: Jedno jest pewne - w tym domku napewno miłości mu nie zabraknie!!! Jest tam też sunia - śliczna i bardzo przyjazna ONka. Od razu świetnie się dogadały :multi: Ja jak zwykle zestresowana przy adopcji, mnóstwo wątpliwości itd. Ale zadałam sobie jedno niezawodne pytanie: czy oddałabym do tego domku swojego psiaka, gdybym musiała. Oczywiście, że tak!! Niech Batmanek będzie rozpieszczany i kochany, bo należy mu się to w 100%!! Jednak stres przy wydawaniu psiaczka zawsze jest ogromny - w końcu od tej decyzji zależy jak będzie wyglądało przyszłe życie pieska... Więc presja jest :razz: Z tego co wiem, domek jest już zalogowany na dogo :cool3: Prosimy o relację i fotki :p A fotki z podróży i pierwsych chwil w domku wstawię jutro. Bardzo, bardzo dziękuję Monice_tarnow za wszystko!!!!! Bardzo miło było Cię poznać i Twojego ślicznego Belusia też :) Bądź szczęśliwy mały Batmanku :loveu: Quote
halbina Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :smilecol::cool2::klacz::bigcool::bigcool::BIG::cunao: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jeszcze jedno szczęsliwe zakończenie:loveu: Quote
~femme fatale~ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bardzo, bardzo dziękuję Monice_tarnow za wszystko!!!!! Bardzo miło było Cię poznać i Twojego ślicznego Belusia też :) Ula mnie tez bylo milo Ciebie poznac, mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys zobaczymy i wspolnie pomozemy jakiemus pieskowi, pozdrawiam Cie cieplutko. Quote
jotpeg Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 prześliczny!!! :loveu::loveu: powodzenia w nowym domu, malenki!! :multi: Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dziewczyny trzy dni i tyle nowego, jestescie wspaniale moge jechac znow, jak widze wcale mnie tu nie brakowalo, chociaz na tym watku tyle radosci jak to dobrze kiedy mozna sie cieszyc udana adopcja, a takie przynajmniej odnosze wrazenie czytajac o nowej panci. Wielkie dzieki dla nowej panci i mamy nadzieje ze Batmanek odwdzieczy sie swoja psia miloscia. :multi::multi: Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Batmanek ma jak w raju. Wypieszczony i wyniuniany, spi w łózeczku, kaprysi przy jedzeniu jak na ksiecia przystało. Boi sie jeszcze smyczki i obrozy, ale to kwestia czasu i cierpliwosci :lol: Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A to fotki z nowego domku: ze swoim małym panem zwiedza "swoje" nowe legowisko :evil_lol: Dzwoniłam do Batmanka. Pani od razu spytała "a kto mówił, że on nie zna łóżka?? On z łóżka nie schodzi!" :evil_lol: Ku smutkowi synka, którego miał być Batmanek, on chce spać tylko z córką pani. To się mały rozbestwił :roll: Przedtem nie znał nawet, a teraz może wybierać na którym łóżku chce spać. Ma apetyt - ładnie wcina także suchą karmę. Bardzo zaprzyjaźnił się z sunią ONką. Jak dzwoniłam, to akurat wychodzili do weta, będą ogólne oględziny i napewno odrobaczanko. Batmanek to lejek, byle gdzie sika. Co 15 min jest wynoszony na polko :lol: Niestety obroży i smyczy nienawidzi, więc na razie jest luzem :shake: Pani obiecała kupić szelki. Wygląda na to, że nasz Batmanek rozgościł się na dobre w swoim nowym domku i chęnie korzysta z luksusów szczęśliwego psiego życia - o których wcześnej nie miał pojęcia :multi: Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Do luksusow kazdy szybko sie przyzwyczaja i to nie tylko ludzie ale nawet psy. :angryy: Bestyjki jedne.:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cioteczki szkoda ze nie mamy jeszcze jednego Batmanka bo na Allegro Batmanek ma dwoch obserwatorow? Jak bedzie ktos dzwonil w sprawie jego adopcji to berzcie numery telefonow zawsze moga sie przydac dla innej bidy. Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A takiego meila dzisiaj dostałam :lol: U batusia wszystko ok :) juz w pełni sie zadomowił , uwielbia spać na lóżkach hehe jest bardzo kochaniutki :) słucha bardzo grzecznie chodzi za nami na polu nie ucieka ale nie lubi ani chodzic na smyczy ani na szelkach ... Mam tez dobra wiadomosc Batusiowi-bo tak go zdrobniale nazywamy urosły zabki z przodu :) wiec ma wszystkie :) Piesek jest ulubiencem całej rodziny :) Quote
Recommended Posts