Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj to nie tak bea, sama widzisz ze problemow nie ubywa tylko przybywa, a jak ja odskocze na tydzien to oczywiscie brak samochodu i jednej osoby, a praktycznie jestesmy tylko trzy, a ja bym wszystko chciala na wczoraj miec zalatwione nienawidze czegokolwiek odkladac na jutro. Niestety w tej sytuacji musimy a nie daj boze jakies nowe nieszczesce jak mnie nie bedzie tffu, tffu :shake: I tak nie wyrabiamy jak jestem i az sie boje tego mojego wyjazdu.

Posted

bea_m napisał(a):
.... może wpadne do was wam pomóc ?

JASNE!!!!! :multi:

No powodzenia wam zycze i nie placzcie za mna, bo mnie was bedzie bardzo brakowalo :placz:

nam też i to jak!

Posted

Batmanek jest już u mnie :loveu: Ale grubasek z niego się zrobił :cool3:
Biedaczek tak wystraszony, trzęsie się i nawet nie chce jeść... Ale kochany z niego maluszek :loveu: Śpi sobie teraz pod krzesłem koło nóg.

Jutro jego wielki dzień :lol: Trzymajcie kciuki!
Dobranoc!

Posted

bea_m napisał(a):
No to trzymamy. Mam nadziej.ę że Batmanek zapoczątkuje serie nowych adopcji. Powodzenia!

Nie chcę zapeszać, ale coś w tym moze być :razz:

Batmanek całą noc przespał pod łóżkiem. Jest bardzo nieśmiałym pieskiem (żeby nie powiedzieć zdziczałym). W końcu przez całe swoje 3 miesiące życia widział tylko swój kawałek podwórka.
Ale jest bardzo dzielny naprawdę :loveu: i jak widzi, że nic złego mu nie grozi to zaraz się ośmiela. Robi prawdziwą furorę wśród ludzi swoimi niesamowitymi kolorkami:lol:

Jak się aparat naładuje, to wstawię fotki. Wychodzimy po 9:00.

Posted

Batmanek był sie pozegnać. Podeszli z ciocia Ulą do biura. Jest przesliczny, naprawdę zdjęcia oddaja 1/3 jego urody. Nowy domek zakocha sie bez pamieci. Nawet mojej Shili sie spodobał.

Posted

Wróciłam ledwo żywa, a tu jeszcze tyle spraw nagle wyskoczyło, Ewa zamorduję Cię, masz wyłączoną komórkę!:mad:
Koniec offa.

Batmanek był cudnie grzeczny, przespał całą drogę. Wzbudził oczywiście zachwyt wszystkich na dworcu, w pociągu itd.
Ale najbardziej zachwycil się nim nowy domek :multi: Od razu został wyprzytulany, wycałowany, wsadzony na łóżko :evil_lol: A on nie zna przecież takich luksusów - będzie musiał się przyzwyczaić do roli maskoteczki rodziny :loveu: Jedno jest pewne - w tym domku napewno miłości mu nie zabraknie!!! Jest tam też sunia - śliczna i bardzo przyjazna ONka. Od razu świetnie się dogadały :multi:
Ja jak zwykle zestresowana przy adopcji, mnóstwo wątpliwości itd. Ale zadałam sobie jedno niezawodne pytanie: czy oddałabym do tego domku swojego psiaka, gdybym musiała. Oczywiście, że tak!!
Niech Batmanek będzie rozpieszczany i kochany, bo należy mu się to w 100%!!
Jednak stres przy wydawaniu psiaczka zawsze jest ogromny - w końcu od tej decyzji zależy jak będzie wyglądało przyszłe życie pieska... Więc presja jest :razz:

Z tego co wiem, domek jest już zalogowany na dogo :cool3: Prosimy o relację i fotki :p
A fotki z podróży i pierwsych chwil w domku wstawię jutro.

Bardzo, bardzo dziękuję Monice_tarnow za wszystko!!!!! Bardzo miło było Cię poznać i Twojego ślicznego Belusia też :)

Bądź szczęśliwy mały Batmanku :loveu:

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję Monice_tarnow za wszystko!!!!! Bardzo miło było Cię poznać i Twojego ślicznego Belusia też :)

Ula mnie tez bylo milo Ciebie poznac, mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys zobaczymy i wspolnie pomozemy jakiemus pieskowi, pozdrawiam Cie cieplutko.

Posted

Dziewczyny trzy dni i tyle nowego, jestescie wspaniale moge jechac znow, jak widze wcale mnie tu nie brakowalo, chociaz na tym watku tyle radosci jak to dobrze kiedy mozna sie cieszyc udana adopcja, a takie przynajmniej odnosze wrazenie czytajac o nowej panci. Wielkie dzieki dla nowej panci i mamy nadzieje ze Batmanek odwdzieczy sie swoja psia miloscia. :multi::multi:

Posted

Batmanek ma jak w raju. Wypieszczony i wyniuniany, spi w łózeczku, kaprysi przy jedzeniu jak na ksiecia przystało. Boi sie jeszcze smyczki i obrozy, ale to kwestia czasu i cierpliwosci :lol:

Posted

A to fotki z nowego domku:

ze swoim małym panem

zwiedza "swoje" nowe legowisko :evil_lol:

Dzwoniłam do Batmanka. Pani od razu spytała "a kto mówił, że on nie zna łóżka?? On z łóżka nie schodzi!" :evil_lol: Ku smutkowi synka, którego miał być Batmanek, on chce spać tylko z córką pani. To się mały rozbestwił :roll: Przedtem nie znał nawet, a teraz może wybierać na którym łóżku chce spać. Ma apetyt - ładnie wcina także suchą karmę. Bardzo zaprzyjaźnił się z sunią ONką. Jak dzwoniłam, to akurat wychodzili do weta, będą ogólne oględziny i napewno odrobaczanko. Batmanek to lejek, byle gdzie sika. Co 15 min jest wynoszony na polko :lol: Niestety obroży i smyczy nienawidzi, więc na razie jest luzem :shake: Pani obiecała kupić szelki.

Wygląda na to, że nasz Batmanek rozgościł się na dobre w swoim nowym domku i chęnie korzysta z luksusów szczęśliwego psiego życia - o których wcześnej nie miał pojęcia :multi:

Posted

Cioteczki szkoda ze nie mamy jeszcze jednego Batmanka bo na Allegro Batmanek ma dwoch obserwatorow? Jak bedzie ktos dzwonil w sprawie jego adopcji to berzcie numery telefonow zawsze moga sie przydac dla innej bidy.

Posted

A takiego meila dzisiaj dostałam :lol:

U batusia wszystko ok :) juz w pełni sie zadomowił , uwielbia spać na lóżkach hehe jest bardzo kochaniutki :) słucha bardzo grzecznie chodzi za nami na polu nie ucieka ale nie lubi ani chodzic na smyczy ani na szelkach ... Mam tez dobra wiadomosc Batusiowi-bo tak go zdrobniale nazywamy urosły zabki z przodu :) wiec ma wszystkie :) Piesek jest ulubiencem całej rodziny :)