Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewadr napisał(a):
Własnie, boje sie tylko zebym z rozmachu TZ nie wykastrowała, bo jak taśmowo to taśmowo:evil_lol:

:roflt:o matko biedny

Jakby byla potrzeba to pociągiem moge sobie wycieczkę zrobić :p Uwielbiam - i przy okazji ten Beatki Płock bym se wreszcie zobaczyła :lol: więc gdyby nic się nie znalazło to ja chętnie.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka siedz na tylku w Chrzanowie bo z kim ja pojde cos zalatwic. Ewka a ty na ten swoj rozmach uwazaj bo gdzie ciebie wtedy nosic bedzie. Na mojej malej uliczce juz kilka lat temu powiedzieli ze najpierw wszystkie koty i psa wykastruje a potem sie za chlopow wezme. No i nareszcie sie doczekalam chociaz na psy i na koty, jak leci.

Posted

Jak na 1 czy 2 dni pojadę to przecieź świat się nie zawali :roll: Zastępstwo napewno się znajdzie...
No ale pewnie i tak nie będzie okazji do wycieczki bo Ewa sama biegiem po mopka poleci :lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka a czy plakacik Batmanka wisi rowniez w Trzebini, bo jak nie to wczoraj jak rozmawialam z Malgosia to mowila ze moze porozwieszac plakaty jak jej wyslesz meilem.

Niestety, w Trzebini nie mamy już teraz nikogo :-(

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka a Malgosia skad jest, ja zrozumialam ze z Trzebini i ona chetnie sie tego podejmie.

Dokładnie - w niej cała nadzieja :cool3:

Posted

bea_m napisał(a):
Ulka a moźe poproś Pana od Fredka o rozkllejenie plakatów psiaków. W końcu coś jest społeczeństwu winny :evil_lol:

Pan Fredzia mówi, że nie ma sensu bo u nich na wsi psy na łańcuchach siedzą i oni tacy jedyni...

Posted

Po trudnym wczorajszym dniu dzis znow zaswiecilo slonko, wprost nie do wiary :loveu: tym razem dla Batmanka :multi::multi::multi: teraz juz wiem ze zawsze po burzy swieci slonce i dodaje skrzydel do dalszej pracy.hurrrrrrrrrra!!!!

Posted

Ja jadę tylko na 1 dzień, a pani przez tydzień nie będzie :razz:
Będziemy miały test na samodzielność (a jak pani wróci to wszystkie psy będą wydane, a dt puste :evil_lol:;) )

Posted

Obys miala racje, chyba byla by to najcudowniejsza wiadomosc nie tylko dla mnie ale dla nas wszystkich. Moze bede miala okazje gdzies u kogos wejsc na kompa i dowiedziec sie co sie u was dzieje. :angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Obys miala racje, chyba byla by to najcudowniejsza wiadomosc nie tylko dla mnie ale dla nas wszystkich. Moze bede miala okazje gdzies u kogos wejsc na kompa i dowiedziec sie co sie u was dzieje. :angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: