Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 ewadr napisał(a):Własnie, boje sie tylko zebym z rozmachu TZ nie wykastrowała, bo jak taśmowo to taśmowo:evil_lol: :roflt:o matko biedny Jakby byla potrzeba to pociągiem moge sobie wycieczkę zrobić :p Uwielbiam - i przy okazji ten Beatki Płock bym se wreszcie zobaczyła :lol: więc gdyby nic się nie znalazło to ja chętnie. Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ulka siedz na tylku w Chrzanowie bo z kim ja pojde cos zalatwic. Ewka a ty na ten swoj rozmach uwazaj bo gdzie ciebie wtedy nosic bedzie. Na mojej malej uliczce juz kilka lat temu powiedzieli ze najpierw wszystkie koty i psa wykastruje a potem sie za chlopow wezme. No i nareszcie sie doczekalam chociaz na psy i na koty, jak leci. Quote
Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Jak na 1 czy 2 dni pojadę to przecieź świat się nie zawali :roll: Zastępstwo napewno się znajdzie... No ale pewnie i tak nie będzie okazji do wycieczki bo Ewa sama biegiem po mopka poleci :lol: Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ulka przyjeżdżaj. Z Płocka dokrakowa to raczej nie jeżdżą. A psiak taki ADHD trosku i szkodaby było go stresować oddawaniem z rąk do rąk. Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hej krolewiczu śliczy, co tam u ciebie? Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A no właśnie! Psiak się w dalszym ciągu zapiera i nie chce iśc do nowego domu? Quote
supergoga Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Niech idzie do domku. Niech go szuka szybko. Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Koniecznie!! Może ogloszenie w przełomie coś da, bo jak nie, to już nie wiem :shake: Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulka a czy plakacik Batmanka wisi rowniez w Trzebini, bo jak nie to wczoraj jak rozmawialam z Malgosia to mowila ze moze porozwieszac plakaty jak jej wyslesz meilem. Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka a czy plakacik Batmanka wisi rowniez w Trzebini, bo jak nie to wczoraj jak rozmawialam z Malgosia to mowila ze moze porozwieszac plakaty jak jej wyslesz meilem. Niestety, w Trzebini nie mamy już teraz nikogo :-( Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulka a Malgosia skad jest, ja zrozumialam ze z Trzebini i ona chetnie sie tego podejmie. Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka a Malgosia skad jest, ja zrozumialam ze z Trzebini i ona chetnie sie tego podejmie. Dokładnie - w niej cała nadzieja :cool3: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulka a moźe poproś Pana od Fredka o rozkllejenie plakatów psiaków. W końcu coś jest społeczeństwu winny :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 bea_m napisał(a):Ulka a moźe poproś Pana od Fredka o rozkllejenie plakatów psiaków. W końcu coś jest społeczeństwu winny :evil_lol: Pan Fredzia mówi, że nie ma sensu bo u nich na wsi psy na łańcuchach siedzą i oni tacy jedyni... Quote
fizia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85036&page=3 "Witam, mam dobra wiadomosc, Pani wybrala Batmanka. Jak zorganizowac transport? Prosze o pomoc?" Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Batmanek jedzie do Tarnowa w poniedziałek!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: no to sie cieszymy. Quote
bumerang Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Brawo!!!! jak milo czytac takie wieści :multi::multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Po trudnym wczorajszym dniu dzis znow zaswiecilo slonko, wprost nie do wiary :loveu: tym razem dla Batmanka :multi::multi::multi: teraz juz wiem ze zawsze po burzy swieci slonce i dodaje skrzydel do dalszej pracy.hurrrrrrrrrra!!!! Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ulka czy zorganizowalas juz transport dla Batmanka, bo tak zrozumialam twoj post. Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Szczesliwej drogi Batmanku, :loveu: a ty Ulka wracaj szybciutko spowrotem bo inne psinki czekaja na twoja pomoc. :lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ja jadę tylko na 1 dzień, a pani przez tydzień nie będzie :razz: Będziemy miały test na samodzielność (a jak pani wróci to wszystkie psy będą wydane, a dt puste :evil_lol:;) ) Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Obys miala racje, chyba byla by to najcudowniejsza wiadomosc nie tylko dla mnie ale dla nas wszystkich. Moze bede miala okazje gdzies u kogos wejsc na kompa i dowiedziec sie co sie u was dzieje. :angryy: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ada-jeje napisał(a):Obys miala racje, chyba byla by to najcudowniejsza wiadomosc nie tylko dla mnie ale dla nas wszystkich. Moze bede miala okazje gdzies u kogos wejsc na kompa i dowiedziec sie co sie u was dzieje. :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts