Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bea chyba masz racje jak czlowiek sie w cos angazuje to naprawde problemow nie ubywa, za to pietrza sie, i narastaja. Juz z Ulka nie jestesmy w stanie ogarnac tego choc tak bardzo sie staramy. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Pani Jolu, ale na sam początek to chyba i tak nieźle nam idzie... A chyba nie muszę po raz kolejny wspominać, dzięki komu to wszystko ruszyło i rozkręca się :Rose: Mama Batmanka już po sterylce (co za kochana slodka sunia). Batmanek odrobaczony, pchełek nie ma i skóra ok. Tatuś też wygląda dużo lepiej :multi: No i prosimy o kciuki dla maluszka, bo być może coś się kroi :razz: Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulka przestan byc taka skromna, dzieki komu? dzieki Tobie. Przypomnij sobie kto mnie wciagnal na dogo, a ze chcialam robic cos wiecej anizeli tylko stukac w klawiature i podnisic watki, to wpadlam na tak wariacki pomysl od ktorego nie ma odwrotu. Ty jak widac tez chcialas robic cos wiecej ale w pojedynke nie ma szans. I tak oto powstal zespol ludzi dzieki Tobie. Ulka podeslij mi linka do tej suki co dzwonila pani z Poreby Zegoty. Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ciotki są wielkie :sweetCyb: ciotki są wielkie :sweetCyb: i kochane :loveu: Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Bea, nie skacz na tym wątku, bo Batmanek przeciez domku jeszcze nie ma :razz: (a wiesz, że on z biegiem czasu coraz bardziej upodabnia się do Mędrka? :p) Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bea_m napisał(a):Ciotki są wielkie :sweetCyb: ciotki są wielkie :sweetCyb: i kochane :loveu: i jeszcze razzzzz....... Bo dzięki Ciotkom niejedna bida domek ma. I Batmanek też będzie miał. Ps. A tak se skacze bo zakwasy mi się w kolanach porobily? hhhhmmmm a co gnidek zmalował? Quote
jotpeg Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulaa, tu jest link: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html to jest i-netowa mutacja Gazety Wyborczej w Krakowie. Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Moze zrobic mu wiecej zdjec, niech zobacza jaki ładny i przy okazji posprzatac tablice w lecznicy, bo mało go wiadc. Miałam zrobic to wczoraj, ale za mało miałam rak, zeby trzymac psy a co dopiero sprzatac tablice ogłoszen. Quote
Tigraa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Napiszcie mi gdzie przebywa Batmanek, w jakim mieście. Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Napiszcie mi gdzie przebywa Batmanek, w jakim mieście. W trzebini koło Chrzanowa. To posrodku na trasie Katowice- Kraków. Jak bedzie domek to transport tez bedzie.:lol: Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ewadr napisał(a):Moze zrobic mu wiecej zdjec, niech zobacza jaki ładny i przy okazji posprzatac tablice w lecznicy, bo mało go wiadc. Miałam zrobic to wczoraj, ale za mało miałam rak, zeby trzymac psy a co dopiero sprzatac tablice ogłoszen. To nie takie proste ;) Quote
ewadr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ulaa napisał(a):To nie takie proste ;) Zdjecia czy tablica? Tablice to Jola juz rozwiązała. Ogłoszenia powisze w moim cudnym miescie. Młodziez bedzie z Koffi biegac to przy okazji i Batmanka porozwiesza:lol: Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Zrobienie mu więcej fotek raczej nie będzie już możliwe. Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Batmanka ogłoszenie juz w Pupilu w rynku :cool3: A po drodze spotkałam kolege i zmolestowałam go plakatami piesków, że ma nie kupić fajek tylko pokserować, rozdać znajomym i porozlepiać. On już tak długo czeka... :shake: Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ulka wszystko jest mozliwe, wiesz przeciez ze mozesz kazdy plakat wyslac mi meilem albo link do plakatu to ja wydrukuje a moze Ewa u siebie w pracy tez ma taka mozliwosc. Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ewa chyba też wydrukowała :cool3: Quote
ewadr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wydrukowałam. Jutro cały Libiąż pozna te stworki. Trzeba im wszystkim szybko znalezc dom, zeby cała energie skupić na BESTII!!!:cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mam nadzieje ze w czwartek jeszcze bedziesz na dogo, postaraj sie zaraz rano dac znac czy zyjesz w przeciwnym bowiem razie pomyslimy ze zostalas skonsumowana razem z twoja ksiezna przez B E S T I E Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dlaczego tak mówicie o czymś, co jest najśliczniejszym typem psa jaki może być? Duży i kudłaty :loveu: (no może oprócz łysolca bez ogona na długich nogach :evil_lol:). Quote
Ada-jeje Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Przeciez wiesz jaka rase preferuje Ewa, dla niej pies powyzej kolan to bestia. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ada-jeje napisał(a):Przeciez wiesz jaka rase preferuje Ewa, dla niej pies powyzej kolan to bestia. :evil_lol: A dla mnie poniżej kolan to świnka morska albo kot!!! :obrazic: ;) Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Hau hau to mój wątek a nie żadnych bestii :Dog_run: Quote
ewadr Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Racja, to sliczne malenstwo nigdy nie bedzie Bestią.:lol: Tylko gdzie ten domek?:shake: Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Taki oryginał znajdzie domek na pewno! Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 halbina napisał(a):Taki oryginał znajdzie domek na pewno! Jak na razie interesują się nim tylko ludzie, którzy w życiu nie powinni mieć żadnego psa... Ani jednego NORMALNEGO telefonu :placz: A on taki kochany.... Quote
Recommended Posts