Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea chyba masz racje jak czlowiek sie w cos angazuje to naprawde problemow nie ubywa, za to pietrza sie, i narastaja. Juz z Ulka nie jestesmy w stanie ogarnac tego choc tak bardzo sie staramy.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Jolu, ale na sam początek to chyba i tak nieźle nam idzie... A chyba nie muszę po raz kolejny wspominać, dzięki komu to wszystko ruszyło i rozkręca się :Rose:

Mama Batmanka już po sterylce (co za kochana slodka sunia).
Batmanek odrobaczony, pchełek nie ma i skóra ok. Tatuś też wygląda dużo lepiej :multi:

No i prosimy o kciuki dla maluszka, bo być może coś się kroi :razz:

Posted

Ulka przestan byc taka skromna, dzieki komu? dzieki Tobie. Przypomnij sobie kto mnie wciagnal na dogo, a ze chcialam robic cos wiecej anizeli tylko stukac w klawiature i podnisic watki, to wpadlam na tak wariacki pomysl od ktorego nie ma odwrotu. Ty jak widac tez chcialas robic cos wiecej ale w pojedynke nie ma szans. I tak oto powstal zespol ludzi dzieki Tobie. Ulka podeslij mi linka do tej suki co dzwonila pani z Poreby Zegoty.

Posted

Bea, nie skacz na tym wątku, bo Batmanek przeciez domku jeszcze nie ma :razz:

(a wiesz, że on z biegiem czasu coraz bardziej upodabnia się do Mędrka? :p)

Posted

bea_m napisał(a):
Ciotki są wielkie :sweetCyb: ciotki są wielkie :sweetCyb: i kochane :loveu:

i jeszcze razzzzz.......
Bo dzięki Ciotkom niejedna bida domek ma. I Batmanek też będzie miał.

Ps. A tak se skacze bo zakwasy mi się w kolanach porobily? hhhhmmmm a co gnidek zmalował?

Posted

Moze zrobic mu wiecej zdjec, niech zobacza jaki ładny i przy okazji posprzatac tablice w lecznicy, bo mało go wiadc. Miałam zrobic to wczoraj, ale za mało miałam rak, zeby trzymac psy a co dopiero sprzatac tablice ogłoszen.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Napiszcie mi gdzie przebywa Batmanek, w jakim mieście.

W trzebini koło Chrzanowa. To posrodku na trasie Katowice- Kraków. Jak bedzie domek to transport tez bedzie.:lol:

Posted

ewadr napisał(a):
Moze zrobic mu wiecej zdjec, niech zobacza jaki ładny i przy okazji posprzatac tablice w lecznicy, bo mało go wiadc. Miałam zrobic to wczoraj, ale za mało miałam rak, zeby trzymac psy a co dopiero sprzatac tablice ogłoszen.

To nie takie proste ;)

Posted

Ulaa napisał(a):
To nie takie proste ;)

Zdjecia czy tablica? Tablice to Jola juz rozwiązała.
Ogłoszenia powisze w moim cudnym miescie. Młodziez bedzie z Koffi biegac to przy okazji i Batmanka porozwiesza:lol:

Posted

Batmanka ogłoszenie juz w Pupilu w rynku :cool3:
A po drodze spotkałam kolege i zmolestowałam go plakatami piesków, że ma nie kupić fajek tylko pokserować, rozdać znajomym i porozlepiać.

On już tak długo czeka... :shake:

Posted

Mam nadzieje ze w czwartek jeszcze bedziesz na dogo, postaraj sie zaraz rano dac znac czy zyjesz w przeciwnym bowiem razie pomyslimy ze zostalas skonsumowana razem z twoja ksiezna przez

B E S T I E

Posted

Dlaczego tak mówicie o czymś, co jest najśliczniejszym typem psa jaki może być? Duży i kudłaty :loveu: (no może oprócz łysolca bez ogona na długich nogach :evil_lol:).

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Przeciez wiesz jaka rase preferuje Ewa, dla niej pies powyzej kolan to bestia. :evil_lol:

A dla mnie poniżej kolan to świnka morska albo kot!!! :obrazic:

;)

Posted

halbina napisał(a):
Taki oryginał znajdzie domek na pewno!

Jak na razie interesują się nim tylko ludzie, którzy w życiu nie powinni mieć żadnego psa... Ani jednego NORMALNEGO telefonu :placz: A on taki kochany....