Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kontaktowalam sie z wlascielka szczeniat, aby uzgodnic termin sterylki i z radoscia pancia oznajmila mi ze sunia juz wczoraj znalazla domek, do adopcji zostal juz tylko chlopczyk.

O kurcze, oby dobry. MOżnaby sprawdzić przy okazji.

jotpeg napisał(a):
szczeniak - cudo.
moze ogloscie go na zwierzaki.blox (krakowski portal wyborczej)

Ok wieczorem :cool3:
Dzięki za radę jotpeg :multi:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka a czy oprocz plakatu ktory jutro wezmiemy do lecznicy zrobilas mu gdzies oglosuenie w necie?

Nie, ja wogole tego nie robie bo nie umiem.

Posted

Ulka ja znow z wiadomoscia dla ciebie, moze uda nam sie jeszcze jutro wygospodarowac troche czasu w poznych godzinach popoludniowych, zeby isc na poludnie i zrobic foty przygarnietego psa a przy okazji moze bedzie domek dla Batmanka. Otoz pani mieszka w bloku i przygarnela z ulicy blakajacego sie psa z jej opisu przerosniety ratler, pani ma juz sunie i godzi sie narazie pieska przetrzymac ale docelowo go nie chce bo przez dwa dni ktore tam spedza pies znaczy sobie teren w domu i pani chodzi tylko ze szmatka i wyciera siki. Przyznaje ze nie jest to przyjemne i moze Ty moglabys cos doradzic na to.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
cos doradzic na to.

wykastrować... Chce podkreślić swoje prawo do terenu i do suczki oraz dodać sobie pewności w nowym miejscu.

A "późne godziny popołudniowe" to kiedy? :razz: