Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 halbina napisał(a):poczekajmy... doczekamy się! Ale maluszek nie ma wiele czasu :shake: Kobieta w każdej chwili wyda go pierwszej lepszej osobie, jeśli my mu domku nie znajdziemy... Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Może na dogo ktoś wypatrzy Batmanka jak Zuzie i Anuszko? Próbujemy... Quote
Ada-jeje Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jesli dasz rade jutro do mnie wpasc to moglybysmy wlasnie w pierwszej kolejnosci wstawic Batmanka i Koffi na Allegro. Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ada-jeje napisał(a):Jesli dasz rade jutro do mnie wpasc to moglybysmy wlasnie w pierwszej kolejnosci wstawic Batmanka i Koffi na Allegro. Super, zrobię zaraz kod aukcji. Musi się udać. Te 2 psy są rzeczywiście BARDZO pilne. Quote
Ada-jeje Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak Batmanka zaszczepila Ela jak bylysmy w niedziele, jest tez juz odrobaczony jak wiesz i ma aktualna ksiazeczke bez wpisu imienia i wlasciela jak na razie. Quote
bea_m Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ulaa a za ile go wystawiłaś na allegro? Mam nadzieję że poniżej 2 tyś nie zeszłaś :cool3: Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 To nie ja, tylko Ada-jeje go wystawia :cool3: (ja już mam rachunek za allegro na czerwono). A Batmanek jest bezcenny! Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Batmanka tez juz odwiedzilo od wczoraj 75 osob i napewno komus sie spodoba bo przeciez to taki slodki maluszek. Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Noooo i jakby mu kokarde nad czółkiem trzasnąć to za mopa mógłby robić :cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bea jestes nastepna osoba w kolejce ktora sie naraza naszej cioci Ewci a wiec radze ci dobrze :angryy: Uwazaj bo to sie zle dla ciebie moze skonczyc. :placz: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):bea jestes nastepna osoba w kolejce ktora sie naraza naszej cioci Ewci a wiec radze ci dobrze :angryy: Uwazaj bo to sie zle dla ciebie moze skonczyc. :placz: Swięte słowa. Jak mi tu bedziecie cioteczki z mopami wyskakiwać, to naprawde sie zezłoszczę a pamietajcie,ze mam do dyspozycji BESTIE:cool3: Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A ja w Płocku mam mopa :placz: Ciotki co robić http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84361 I było się śmiać z MOpików? :placz: Nie dobra bea_m :mad: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bea_m napisał(a):A ja w Płocku mam mopa :placz: Ciotki co robić http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84361 I było się śmiać z MOpików? :placz: Nie dobra bea_m :mad: Bea mowisz masz. To nie był zart z mojem strony. Zadne Shih-tzu nie bedzie sie poniewierac na tym swiecie poki ja zyje. Jak nie masz domu to ja go zabieram. Wchodze na watek. Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ewa i co jaka podjelas decyzje, pies ma trudny charakterek, tak czy owak szkoda go do rozrmazania wydac. bea a moze by tak najpierw go wykastrowac i wtedy juz mniejszy problem z jego wydaniem. Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ewa i co jaka podjelas decyzje, pies ma trudny charakterek, tak czy owak szkoda go do rozrmazania wydac. bea a moze by tak najpierw go wykastrowac i wtedy juz mniejszy problem z jego wydaniem. Nie rzucam słow na wiatr zadne Shih-tzu nawet prawie Shih-tzu nie zostanie bez opieki.:shake: Rozmawiałam z Bea i jesli pani wyrazi zgode, zabieram go. Kastarcja to juz bedzie na mojej głowie.:roll: Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ciesze sie ze wszystkim nam jeno w glowie sterylki i kastracje, ja juz jakiejs obsesji na tym punkcie dostaje, po nocach mi sie sni. Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ewadr Puzel z jajkami jest już twój. Transport trzeba szukać. W Płocku shih tzu bez jajek domu nie znajdzie. A na jakieś ruchy nie ma czasy. Pani w przyszłym tygodniu wyjeżdżą za granicę. Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ktora z was potrafi na watku transportowym rzucic slowem o transport moze byc do Katowic lub Krakowa a tu juz sobie poradzimy, widzisz bea ciebie do szkoly posylam a samej by sie przydalo isc bo jak wejsc na watek transportowy i do tego jeszcze link dorzucic to juz ja za tepa. Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wrzuciłam. I szkoła mnie tego nie nauczyła :eviltong: bo wtedy jeszcze kompików nie było :evil_lol: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ciesze sie ze wszystkim nam jeno w glowie sterylki i kastracje, ja juz jakiejs obsesji na tym punkcie dostaje, po nocach mi sie sni. Własnie, boje sie tylko zebym z rozmachu TZ nie wykastrowała, bo jak taśmowo to taśmowo:evil_lol: Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bea_m napisał(a):Ewadr Puzel z jajkami jest już twój. Transport trzeba szukać. W Płocku shih tzu bez jajek domu nie znajdzie. A na jakieś ruchy nie ma czasy. Pani w przyszłym tygodniu wyjeżdżą za granicę. Zobaczymy czy ktos sie zdeklaruje jechac w ta stronę, jesli nie to bedziemy myśleć :roll: Quote
Recommended Posts