Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
poczekajmy... doczekamy się!

Ale maluszek nie ma wiele czasu :shake: Kobieta w każdej chwili wyda go pierwszej lepszej osobie, jeśli my mu domku nie znajdziemy...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jesli dasz rade jutro do mnie wpasc to moglybysmy wlasnie w pierwszej kolejnosci wstawic Batmanka i Koffi na Allegro.

Super, zrobię zaraz kod aukcji.
Musi się udać. Te 2 psy są rzeczywiście BARDZO pilne.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
bea jestes nastepna osoba w kolejce ktora sie naraza naszej cioci Ewci a wiec radze ci dobrze :angryy: Uwazaj bo to sie zle dla ciebie moze skonczyc. :placz:

Swięte słowa. Jak mi tu bedziecie cioteczki z mopami wyskakiwać, to naprawde sie zezłoszczę a pamietajcie,ze mam do dyspozycji BESTIE:cool3:

Posted

Ewa i co jaka podjelas decyzje, pies ma trudny charakterek, tak czy owak szkoda go do rozrmazania wydac. bea a moze by tak najpierw go wykastrowac i wtedy juz mniejszy problem z jego wydaniem.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ewa i co jaka podjelas decyzje, pies ma trudny charakterek, tak czy owak szkoda go do rozrmazania wydac. bea a moze by tak najpierw go wykastrowac i wtedy juz mniejszy problem z jego wydaniem.

Nie rzucam słow na wiatr zadne Shih-tzu nawet prawie Shih-tzu nie zostanie bez opieki.:shake:
Rozmawiałam z Bea i jesli pani wyrazi zgode, zabieram go. Kastarcja to juz bedzie na mojej głowie.:roll:

Posted

Ewadr Puzel z jajkami jest już twój. Transport trzeba szukać. W Płocku shih tzu bez jajek domu nie znajdzie. A na jakieś ruchy nie ma czasy. Pani w przyszłym tygodniu wyjeżdżą za granicę.

Posted

Ktora z was potrafi na watku transportowym rzucic slowem o transport moze byc do Katowic lub Krakowa a tu juz sobie poradzimy, widzisz bea ciebie do szkoly posylam a samej by sie przydalo isc bo jak wejsc na watek transportowy i do tego jeszcze link dorzucic to juz ja za tepa.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ciesze sie ze wszystkim nam jeno w glowie sterylki i kastracje, ja juz jakiejs obsesji na tym punkcie dostaje, po nocach mi sie sni.

Własnie, boje sie tylko zebym z rozmachu TZ nie wykastrowała, bo jak taśmowo to taśmowo:evil_lol:

Posted

bea_m napisał(a):
Ewadr Puzel z jajkami jest już twój. Transport trzeba szukać. W Płocku shih tzu bez jajek domu nie znajdzie. A na jakieś ruchy nie ma czasy. Pani w przyszłym tygodniu wyjeżdżą za granicę.

Zobaczymy czy ktos sie zdeklaruje jechac w ta stronę, jesli nie to bedziemy myśleć
:roll: