Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry
jesteśmy ślicznymi szczeniaczkami. Niestety nie mamy imion więc nie możemy się Wam przedstawić. Nasi rodzice to Kropka i Bruder - małe kudłate pieski do połowy łydki. Mama jest czarna z szarymi łapkami, a tata jest łaciaty. Jesteśmy do nich podobni jak 2 krople wody. Nasi rodzice błąkali się kiedyś szukając domku i zostali przygarnięci przez pewną panią.
Niestety rodzice nie zostali doplinowani i urodzliśmy się my. Niechciane, nieplanowane maluszki, z którymi nie ma co zrobić.
Miałyśmy okropne pchły i sierść wydrapaną aż do skóry. Tak samo nasi rodzice, a tata ma nawet okropne strupy i rany na całym ciele - to uczulenie na jad pcheł.
Prosimy o szansę na lepsze życie. Nie chcemy mieć już nigdy więcej pcheł i spać na polu. Chcemy być kochane i przytulane, jeść dobre jedzonko, mieć swoją smyczkę, miseczkę i łóżeczko.

Zawsze będziemy małymi pieskami, które można nosić na ręce. Nasi rodzice są grzeczni i nieszczekliwi. My także nie sprawimy kłopotu nawet w małym mieszkanku...

A tak wyglądamy:

dziewczynka

Chłopczyk:

Upss nie podglądać

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szliczne malenstwa ktore nie powinni dlugo szukac domkow bo przeciez nie beda sprawiac wiele klopotow ani zajmowac duzo miejsca, nie potrzebny im ogrodek ale za to spacerki napewno tak.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sliczne maluszki :loveu: szczegolnie suczynka... a chlopczyka mozna by pod mini bordera podciagnac z tym umaszczeniem ;)
[foto]

Miniaturka bordera ;)

Posted

bea_m napisał(a):
:crazyeye: ale cudaki. Chyba tylko u was takie piękności się rodzą :razz:

BEA WIDZISZ!!!
Wszystkie siły nieba i ziemi staraja sprostać się Twojemu wymaganiu: mały i podobny do Mędrka!!
Samczyk jest jak Mędrek! :multi:

Zaraz sprawdzam pociągi do Płocka :ylsuper:

Posted

Zapewniam Cie bea ze Ulka jest mloda ladna i zwinna dziewczyna i dla niej nie bedzie przeszkody ktora by nie pokonala, gorzej bo za cysternami jechal by caly korowod zeby mogl podziwac Ulke.

Posted

Przychodzę od weta i oto widzę co Wy tu o mnie wypisujecie :crazyeye::roflt:
Tak w tajemnicy powiem, że pociagiem towarowym już jechałam :evil_lol:

Bea kupuj więc dla pieska łóżeczko!

PS. Może się mały nazywac Batman? On ma taką maskę na mordce że nie mogę myśleć o nim inaczej jak Batman :evil_lol:

A dziewczynkę jak nazwiemy?

Posted

halbina napisał(a):
Może Robin... tylko rodzaju żeńskiego... :evil_lol:

Robinka? Może być chyba z braku innych propozycji ;)

Pani Jolu, kiedy suczka mama jedzie na sterylkę? Pojechałabym po nią z panią, aby przy okazji dać maluchom i tacie odrobaczenie.

Posted

W poniedzialek mam sie zdzwonic z Ania bo Lucynka jest na urlopie ale wiem juz ze sterylka bedzie w przyszlym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem w ktory dzien. Ulka mam prosbe moze bys zrobila plakaciki (plakacik) malym to bysmy od razu w lecznicy mogly powiesic a oprocz tego mozna by je wstawic na Allegro.

Posted

supergoga napisał(a):
Szkoda że Wy tak daleko, bo po moich szczeniakach zostały w Poznaniu pytania o małe psiaki.
Ale jeśli ktoś się trafi z bliższych Wam odległości, to o psinkach będe myśleć.

Dziękujemy supergoga :multi: Choć jeśli w Poznaniu domek byłby dobry domek i sprawdzony, to transport napewno by sie znalazl :p