Ulaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzień dobry jesteśmy ślicznymi szczeniaczkami. Niestety nie mamy imion więc nie możemy się Wam przedstawić. Nasi rodzice to Kropka i Bruder - małe kudłate pieski do połowy łydki. Mama jest czarna z szarymi łapkami, a tata jest łaciaty. Jesteśmy do nich podobni jak 2 krople wody. Nasi rodzice błąkali się kiedyś szukając domku i zostali przygarnięci przez pewną panią. Niestety rodzice nie zostali doplinowani i urodzliśmy się my. Niechciane, nieplanowane maluszki, z którymi nie ma co zrobić. Miałyśmy okropne pchły i sierść wydrapaną aż do skóry. Tak samo nasi rodzice, a tata ma nawet okropne strupy i rany na całym ciele - to uczulenie na jad pcheł. Prosimy o szansę na lepsze życie. Nie chcemy mieć już nigdy więcej pcheł i spać na polu. Chcemy być kochane i przytulane, jeść dobre jedzonko, mieć swoją smyczkę, miseczkę i łóżeczko. Zawsze będziemy małymi pieskami, które można nosić na ręce. Nasi rodzice są grzeczni i nieszczekliwi. My także nie sprawimy kłopotu nawet w małym mieszkanku... A tak wyglądamy: dziewczynka Chłopczyk: Upss nie podglądać Quote
Ulka18 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Sliczne maluszki :loveu: szczegolnie suczynka... a chlopczyka mozna by pod mini bordera podciagnac z tym umaszczeniem ;) Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Szliczne malenstwa ktore nie powinni dlugo szukac domkow bo przeciez nie beda sprawiac wiele klopotow ani zajmowac duzo miejsca, nie potrzebny im ogrodek ale za to spacerki napewno tak. Quote
Ulaa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Ulka18 napisał(a):Sliczne maluszki :loveu: szczegolnie suczynka... a chlopczyka mozna by pod mini bordera podciagnac z tym umaszczeniem ;) [foto] Miniaturka bordera ;) Quote
ewelinabuck Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 sliczne i takie podobne do rodzicow..aby maluszki szybko znalazly domek Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A wlascielka zgodzila sie na sterylke swojej suni, tak ze prosze szybko sie decydowac na maluszki bo juz nastepnych "niet" Quote
bea_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :crazyeye: ale cudaki. Chyba tylko u was takie piękności się rodzą :razz: Quote
Ulaa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 bea_m napisał(a)::crazyeye: ale cudaki. Chyba tylko u was takie piękności się rodzą :razz: BEA WIDZISZ!!! Wszystkie siły nieba i ziemi staraja sprostać się Twojemu wymaganiu: mały i podobny do Mędrka!! Samczyk jest jak Mędrek! :multi: Zaraz sprawdzam pociągi do Płocka :ylsuper: Quote
bea_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :-? nie ma osobowych pociągów do Płocka. Są tylko towarowe :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 bea ale towarowym tez mozna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bea_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Taaaa!!! Już widze jak Ula jedzie okrakiem na cysternie i trzyma w objęciach psiaka dla mnie. (bo tylko cysterny idą po paliwko do Orlenu). Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zapewniam Cie bea ze Ulka jest mloda ladna i zwinna dziewczyna i dla niej nie bedzie przeszkody ktora by nie pokonala, gorzej bo za cysternami jechal by caly korowod zeby mogl podziwac Ulke. Quote
bea_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tak wiem. Widziałam kawałek Uli na zdjęciu. Ale się martwie o Ule żeby jej te przeciągi na cysternie nie zaszkodziły :) Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to sobie kask zalozy i bedzie wygladac jak by jechala na motocyklu, dopiero bedzie miala rwanie. Quote
Ulaa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Przychodzę od weta i oto widzę co Wy tu o mnie wypisujecie :crazyeye::roflt: Tak w tajemnicy powiem, że pociagiem towarowym już jechałam :evil_lol: Bea kupuj więc dla pieska łóżeczko! PS. Może się mały nazywac Batman? On ma taką maskę na mordce że nie mogę myśleć o nim inaczej jak Batman :evil_lol: A dziewczynkę jak nazwiemy? Quote
bea_m Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No już lece do sklepuuuu. A gdzie ja w tej kanciapie jeszcze jedno wyrko wstawie? A dziewczynka nie może być Batwoman? Quote
halbina Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Może Robin... tylko rodzaju żeńskiego... :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 halbina napisał(a):Może Robin... tylko rodzaju żeńskiego... :evil_lol: Robinka? Może być chyba z braku innych propozycji ;) Pani Jolu, kiedy suczka mama jedzie na sterylkę? Pojechałabym po nią z panią, aby przy okazji dać maluchom i tacie odrobaczenie. Quote
Ada-jeje Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 W poniedzialek mam sie zdzwonic z Ania bo Lucynka jest na urlopie ale wiem juz ze sterylka bedzie w przyszlym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem w ktory dzien. Ulka mam prosbe moze bys zrobila plakaciki (plakacik) malym to bysmy od razu w lecznicy mogly powiesic a oprocz tego mozna by je wstawic na Allegro. Quote
Ulaa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ogłoszenie: TUTAJ: http://www.chomikuj.pl/ullka/szczeniaczki-trzebinia.doc Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szkoda że Wy tak daleko, bo po moich szczeniakach zostały w Poznaniu pytania o małe psiaki. Ale jeśli ktoś się trafi z bliższych Wam odległości, to o psinkach będe myśleć. Quote
Ulaa Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 supergoga napisał(a):Szkoda że Wy tak daleko, bo po moich szczeniakach zostały w Poznaniu pytania o małe psiaki. Ale jeśli ktoś się trafi z bliższych Wam odległości, to o psinkach będe myśleć. Dziękujemy supergoga :multi: Choć jeśli w Poznaniu domek byłby dobry domek i sprawdzony, to transport napewno by sie znalazl :p Quote
Ada-jeje Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja tez dziekuje w imieniu szczeniaczkow supergoga, bo my musimy malym domki znalezc tym bardziej ze wlascielka zgodzila sie na sterylke swojej suni. Quote
bea_m Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cudniaki czekają na domki. Odległośnie nie gra roli!!!! Quote
Recommended Posts