Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Krzyczę o Szczecin już od miesiąca :diabloti: :eviltong: :lol: :evil_lol: No to ja też melduję Szczecin. ;) :D ;) Teraz pytanie do Was, samochód czy pociąg. Jeśli pociąg to nie ma innej opcji niż jedziemy w jednym przedziale ;) :cool3: ;) .

Ilka21 napisał(a):
wg mnie nie jest bardzo dobre połączenie bo z przesiadkami:shake:

Przesiadki bywają dobre, bo pies ma możliwość rozprostowania nóg i opróżnienia pęcherza. Pamiętajcie asekurować psa aby zeskakując szybko po schodkach pazurów nie pozrywał od kratek na schodkach do wagonu.

Posted

Elitesse napisał(a):
zalezy skad :eviltong:

no z Wawy np. mamy kichę :shake:bo trza się przesiadać a z dwoma psami i tobołami nie jest to fajna sprawa tym bardziej,ze moje psiaki taką podróż znoszą bez problemu

Posted

No ja ze Szczecina mam pięknie :D . Nie dość że zatrzymuje się w mojej 'wsi' Goleniów, więc nie muszę (tak jak to zawsze jest) jechać do Szczecina na pociąg to jeszcze mamy bez przesiadek (chodź jakaś jedna by się przydała dla pieska, ale nie ma co wybrzydzać ;) ) :D Jedyne co to by przydał się ktoś kto jest z Opola, aby dotrzymać towarzystwa (jestem w Opolu o 05:40 :turn-l: :lol: :turn-l:)

Truflowo-struclowa ja tez bym z 5 pociągiem nie ryzykowała :lol: :evil_lol: :eviltong:

Ktoś borderkom przyjdzie fotki porobić ? ;)

I jeszcze jedno ... macie już może numerki startowe ?

Posted

my jedziemy z Sylwią zastanawiam sie jeszcze czy jechać z moim jęczącym Łukaszem czy bez no i czy kasiora na koncie już będzie ale jestem dobrej myśli ,
ja jadą jako widz
kiedy są owczarki niemieckie

Posted

Ponawiam moje pytanko czy ktoś z Wawy lub okolic jedzie na sobotę i miałby jedno miejsce dla mnie i moich 2 grzywek?Może być nawet w jedną strone jak ktoś zostaje na niedzielę.

Posted

Ela a moze bys ze mna pojechala che?????:diabloti:jade w sobote o 22 cos tam z goleniowa.tym nocnym a wracam w niedziele o 16.18 tym pociagiem..bo w niedfziele wystawiam ..by mial mi kto foty zrobic:P

Posted

Okazało się, ze Ewelina jedzie w inny dzień. Czyli jakby co to na razie jestem sama + Boogie w piątek o 22 ... i wracam w sobotę tym o 16 (na miejscu jest w sobotę 22 z czymś :) :) :) ). Ale zołza Ewelina :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: ;) .