Ilka21 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wg mnie nie jest bardzo dobre połączenie bo z przesiadkami:shake: Quote
Elitesse Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ilka21 napisał(a):wg mnie nie jest bardzo dobre połączenie bo z przesiadkami:shake: zalezy skad :eviltong: Quote
sylrwia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 palma napisał(a):Krzyczę o Szczecin już od miesiąca :diabloti: :eviltong: :lol: :evil_lol: No to ja też melduję Szczecin. ;) :D ;) Teraz pytanie do Was, samochód czy pociąg. Jeśli pociąg to nie ma innej opcji niż jedziemy w jednym przedziale ;) :cool3: ;) . Ilka21 napisał(a):wg mnie nie jest bardzo dobre połączenie bo z przesiadkami:shake: Przesiadki bywają dobre, bo pies ma możliwość rozprostowania nóg i opróżnienia pęcherza. Pamiętajcie asekurować psa aby zeskakując szybko po schodkach pazurów nie pozrywał od kratek na schodkach do wagonu. Quote
Ilka21 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Elitesse napisał(a):zalezy skad :eviltong: no z Wawy np. mamy kichę :shake:bo trza się przesiadać a z dwoma psami i tobołami nie jest to fajna sprawa tym bardziej,ze moje psiaki taką podróż znoszą bez problemu Quote
BooBC Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No ja ze Szczecina mam pięknie :D . Nie dość że zatrzymuje się w mojej 'wsi' Goleniów, więc nie muszę (tak jak to zawsze jest) jechać do Szczecina na pociąg to jeszcze mamy bez przesiadek (chodź jakaś jedna by się przydała dla pieska, ale nie ma co wybrzydzać ;) ) :D Jedyne co to by przydał się ktoś kto jest z Opola, aby dotrzymać towarzystwa (jestem w Opolu o 05:40 :turn-l: :lol: :turn-l:) Truflowo-struclowa ja tez bym z 5 pociągiem nie ryzykowała :lol: :evil_lol: :eviltong: Ktoś borderkom przyjdzie fotki porobić ? ;) I jeszcze jedno ... macie już może numerki startowe ? Quote
pokoik1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 palma napisał(a): I jeszcze jedno ... macie już może numerki startowe ? Czekamy z niecierpliwością..... Quote
dorota-ta-dorota Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ;);) Puk Puk;);) Ma ktoś moze 2 miejsca + pies do Opola na sobotę????? Jesteśmy z Sosnowca.....psinka łagodna....bearded collie;) czekam na wiesci i pozdrawiam :lol:Dorota:lol: Quote
elapieczus1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 my jedziemy z Sylwią zastanawiam sie jeszcze czy jechać z moim jęczącym Łukaszem czy bez no i czy kasiora na koncie już będzie ale jestem dobrej myśli , ja jadą jako widz kiedy są owczarki niemieckie Quote
BooBC Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ela ja chyba będę w przedziale jechała z Eweliną od Bucka i Chapsa :) :) :) . Quote
elapieczus1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 mam nadzieję że mi tym razem się uda:) ja tam mogę i z wami do przedziału wsiąść kiedy wracacie? Quote
Ilka21 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ponawiam moje pytanko czy ktoś z Wawy lub okolic jedzie na sobotę i miałby jedno miejsce dla mnie i moich 2 grzywek?Może być nawet w jedną strone jak ktoś zostaje na niedzielę. Quote
Ewelina & Hera Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Szukam psa na junior handling na niedzielę, ważne , żeby dobrze zachowywał się na ringu, umiał stać w postawie i kłusować ;) Quote
klaudia&Manta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 My też bedziemy :-) orientuje się ktoś może , kiedy na stronie związkowej pojawi się wykaz zgłoszonych psów ? Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 mam nadzieję że mi się uda wygospodarować te 200zł na wyjazd i chyba też tym pociągiem wrócę czyli co jedziemy w jaki dzień i kiedy wracamy bo się zakręciłam Quote
ewelinabuck Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ela a moze bys ze mna pojechala che?????:diabloti:jade w sobote o 22 cos tam z goleniowa.tym nocnym a wracam w niedziele o 16.18 tym pociagiem..bo w niedfziele wystawiam ..by mial mi kto foty zrobic:P Quote
sylwiaskalska Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ela chyba pojedziemy tym nocnym pociągiem w poniedziałek dam znać :) Quote
BooBC Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Okazało się, ze Ewelina jedzie w inny dzień. Czyli jakby co to na razie jestem sama + Boogie w piątek o 22 ... i wracam w sobotę tym o 16 (na miejscu jest w sobotę 22 z czymś :) :) :) ). Ale zołza Ewelina :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: ;) . Quote
elapieczus1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ludziska u mnie z kasą krucho jeśli Marcina szef wypłaci przed Opoleb jadę jeśli nie będę kombinować Quote
Nugatika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 czy wybiera sie na tą wystawę ktoś z okolic Rzeszowa? Quote
berdi Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jest już lista przyjętych psów i plan sędziowania:multi:! http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_opolem Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 O jaka niespodzianka :multi::multi::multi::multi: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dzisiaj sprawdzałam i już się niecierpliwiłam, że nie ma ;) a to niespodzianka, tak wieczorkiem po cichaczu :P U nas collaki wymiotło (przestraszyli się amerykańskiej sędziny :P ) Jak tam u Was? :) Quote
asiol Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Super :) Szkoda, że jestem sama w klasie szczeniaczków. Teraz niech tylko dojdzie numerek :> Quote
Recommended Posts