Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pierozek_monika']Viris świetne zdjęcia!Dzięki, szkoda że nie mam dobrego obiektywu takiego żeby na hali robić lepsze zdjęcia. Jestem przeciwniczką błyskania lampą po oczach i niestety trochę ciężej wtedy zrobić zdjęcie moim złomem :razz:

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris, wiem, ale wrzucam przez photobucket i łatwiej mi, bo tam są w jednej linii 4 linki do zdjęć i wtedy mam pewność, że zadnego nie pogubię i nie przeoczę :)

Ładne zdjęcia, a masz bernardyny? :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Viris, wiem, ale wrzucam przez photobucket i łatwiej mi, bo tam są w jednej linii 4 linki do zdjęć i wtedy mam pewność, że zadnego nie pogubię i nie przeoczę :)

Ładne zdjęcia, a masz bernardyny? :cool3:Aha ok, chyba niestety benków nie mam. Tak jak mówię pojechałam głównie na klubówkę. Więc z międzynarodowej ( i to tylko z soboty ), poza finałami to mam kilka fot.

[quote name='Joanna G']VIRIS super fotki ,jakbyś mogła mi przesłać foty Natalki (ta prągowana charcica afgańska) na emaila bursztynowabona@wp.pl w oryginalnym rozmiarze to byłabym niezmiernie wdzięczna :modla: Z góry dziekuję :)Postaram się wysłać, ale to już po powrocie ( jutro wyjeżdżam ).

Bardzo proszę o spokój, posty edytowałam i pousuwałam. Jeszcze jeden taki post a będę rozdawać prezenty.....

Posted

Mrowa doszły zdjęcia na pocztę???

TO ja paradowałam dwa dni w koszulce dogomanii i nic. Nikt Agguchy nie wiedział.
Ale za to wpadłam na naszą władze- Adminów:diabloti:

Jadę po kolei. Zdjęcia sobotnie.