Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Panienkabubu - też bez większych. Znajomi mnie przygarnęli :loveu:

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszukuję fotki z BEST IN SHOW szczeniąt z soboty z Klubówki Ras Ozdobnych, ten lhasaczek co wygrał to mój

:loveu: DON JUAN DE MARCO z Czańca :loveu:

no i innych lhasaczków fotki też bym pooglądałą ;)

Posted

[quote name='Judit']panienkabubu - widziałam fotki setera angielskiego, to może udało Ci się obfocić i gordonki jakieś? :cool3:
mhm... Zerknę w moje zasoby :cool3:
Niestety chyba nie mam .... :hmmmm:

Posted

[quote name='maksiorek']BIS-a wybierał na pewno p.Muller, a chow-chow nawet na niego nawarczał:evil_lol:
Tu trochę zdjęc:
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=NO&Dato=20080427&Category=GALERIA&ArtNo=954742779&Ref=PH

To nie tak... bo nie wiem po co sedzia kaze stawiac takiego chow chowa na stół do ogladaniecia, jeszcze mlodej dziewczynie. Pies prawie zlecial z tego niestabilnego stolu. Tym bardziej ze chowy sa zdolne do roznych wyskokow.

Posted

Ja będę mieć trochę zdjęć z soboty z Międzynarodowej. Ale nie za dużo i raczej jeszcze zanim się rozpoczęło sędziowanie, bo siedziałam na Klubówce. Mam zdjęcia z finałów Międzynarodowej, ale kiepskiej jakości. Niemniej mam z czego wybierać bo po pierwszej selekcji zostało mi 1847 zdjęć :cool1: Tylko nie wiem czy dzisiaj się za nie zabiorę.