Elitesse Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asiaczek napisał(a):A na kiedy masz termin? pzdr. na druga polowe grudnia :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No tak. To rzeczywiście możecie być już w większym gronie...:loveu: Pzdr. Quote
Light of Shin-Ra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Czy może ktoś z Was ma może namiary, którymi może się podzielić na jakiś niekrępujący nocleg, nie za daleko tej wystawki, gdzie oczywiście przyjmują z psami. Quote
flashka-g Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Han Sharn napisał(a):Czy może ktoś z Was ma może namiary, którymi może się podzielić na jakiś niekrępujący nocleg, nie za daleko tej wystawki, gdzie oczywiście przyjmują z psami. Poszukaj Hotel Zacisze, niedrogi i blisko, luksusow nie ma co sie spodziewac ale w spokojnej dzielnicy:) Quote
Natalia:) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nie wiem czy dobrze znalazłam ale to chyba to na Grunwaldziekiej. [FONT=Verdana]Grupom zorganizowanym (wycieczkom, turystom, studentom) udzielamy rabatów![/FONT] Może by tak poszukać jeszcze kilka osób chetnych ?? Ja pomysle jeszcze. Wkońcu jeszcze tyle czasu !! :lol: Quote
Tecia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 narisowa napisał(a):ciekawa propozycja dla brytyjczyków !!! Jestem w szoku, mija pol roku i mamy dla VII grupy kolejny raz sedziego z zagranicy:diabloti: Wroclaw chyba zarazil bo i sedziowanie w niedziele, poprostu rewelka, my mamy stosunkowo blisko i dobry dojazd z Krakowa, co prawda licze ze sunia na ten czas juz bedzie mloda mama, ale mlody bedzie ostro walczyl, bedziemy na 100%. Quote
Zambi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tecia napisał(a): my mamy stosunkowo blisko i dobry dojazd z Krakowa, co prawda licze ze sunia na ten czas juz bedzie mloda mama, ale mlody bedzie ostro walczyl, bedziemy na 100%. :eviltong:moj mlody tez bedzie tam walczyl ;) chyba sie musimy umowic co do wystaw ;) podzial musi byc sprawiedliwy :evil_lol: Quote
Talagia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No, mój młody też juz bedzie walczył!!! :diabloti: Na wystawie bedziemy na 100% ;) Blisko mamy i sedzia zapowiada sie super :multi: Quote
Goldek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Na razie przekonuje tatę..:diabloti: Bo sędzina fajna...:) Warto pojechać:))) Będę zaglądać do wątku, po Zabrzu powinnam mieć już normalne stwierdzenie: albo TAK, JEDZIEMY albo NIE, BO TO DALEKO A PIES TYLKO TOBĄ PONIEWIERA:))))) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zobaczę co da się zrobić, bo sędzina naprawdę całkiem, całkiem... Ps.A jak Magia coś zdobędzie, to nie omieszkam napisać dużymi, czerwonymi literami:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wiza Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Werka przesadzasz z tymi emotkami. A czy w tamtym roku była stawka na stronie? Byłam na tej wystawie ale wtedy nie wiedziałam że jest takie coś jak stawka przedwystawowa... Quote
panienkabubu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Talagia napisał(a):No, mój młody też juz bedzie walczył!!! :diabloti: Na wystawie bedziemy na 100% ;) Blisko mamy i sedzia zapowiada sie super :multi: A w jaki dzień się będziecie wybierać? :) Może w niedzielę? :cool3: Quote
Talagia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 panienkabubu napisał(a):A w jaki dzień się będziecie wybierać? :) Może w niedzielę? :cool3: A w niedziele :razz: Quote
panienkabubu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Talagia napisał(a):A w niedziele :razz: A chętna na wspólną podróż? :cool3: Quote
Talagia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 panienkabubu napisał(a):A chętna na wspólną podróż? :cool3: Jasne, ale jak cos to jade z dwoma psiakami :diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Talagia napisał(a):Jasne, ale jak cos to jade z dwoma psiakami :diabloti::diabloti: Kennele masz? :cool3: bo jak tak to spoko :lol: Quote
zakla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Fajnie by było rozpocząć tutaj walkę o mł.ch., o ile suka mi się nie rozcieknie... No i o sędzim nic nie wiadomo... izrael:cool3: Quote
Goldenka 02 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Natalia:) napisał(a):Nie wiem czy dobrze znalazłam ale to chyba to na Grunwaldziekiej. Może by tak poszukać jeszcze kilka osób chetnych ?? Ja pomysle jeszcze. Wkońcu jeszcze tyle czasu !! :lol: tak, na 100% na Grunwaldzkiej (mieszkam nie daleko to wiem:eviltong:) Quote
Wiza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jestem ciekawa co nam napisze ta sędzina. Hodowle ma prawie naj. w Angli no to znać sie powinna.:cool3: Quote
Dorota_Fiszer Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Goldenka 02 napisał(a):niom, sędziny z Anglii są super :) Mam nadzieje,ze stawicei sie tlumnie,bo w duzym stopniu od tego zalezy obsada na rok 2009 ;-) Sa juz pewne plany ;-) Quote
Smile of Red Witch Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kati a co za szczeniak Ci sie szykuje?? Ast czy nie Ast?? Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Toteż musimy stawić się tłumnie, Goldenomaniacy zwłaszcza:) Namawiam i namawiam rodziców ale wszystko zależy od prezentacji mojego malucha....:oops: Mam nadzieję że w Zabrzu pójdzie dobrze..:roll: Quote
Kati Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 amstaffka1978 napisał(a):Kati a co za szczeniak Ci sie szykuje?? Ast czy nie Ast?? nie Ast ;) Quote
Recommended Posts