Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Han Sharn napisał(a):
Czy może ktoś z Was ma może namiary, którymi może się podzielić na jakiś niekrępujący nocleg, nie za daleko tej wystawki, gdzie oczywiście przyjmują z psami.

Poszukaj Hotel Zacisze, niedrogi i blisko, luksusow nie ma co sie spodziewac ale w spokojnej dzielnicy:)

Posted

Nie wiem czy dobrze znalazłam ale to chyba to na Grunwaldziekiej.

[FONT=Verdana]Grupom zorganizowanym (wycieczkom, turystom, studentom) udzielamy rabatów![/FONT]

Może by tak poszukać jeszcze kilka osób chetnych ?? Ja pomysle jeszcze. Wkońcu jeszcze tyle czasu !! :lol:

Posted

narisowa napisał(a):
ciekawa propozycja dla brytyjczyków !!!

Jestem w szoku, mija pol roku i mamy dla VII grupy kolejny raz sedziego z zagranicy:diabloti:
Wroclaw chyba zarazil bo i sedziowanie w niedziele, poprostu rewelka, my mamy stosunkowo blisko i dobry dojazd z Krakowa, co prawda licze ze sunia na ten czas juz bedzie mloda mama, ale mlody bedzie ostro walczyl, bedziemy na 100%.

Posted

Tecia napisał(a):
my mamy stosunkowo blisko i dobry dojazd z Krakowa, co prawda licze ze sunia na ten czas juz bedzie mloda mama, ale mlody bedzie ostro walczyl, bedziemy na 100%.

:eviltong:moj mlody tez bedzie tam walczyl ;) chyba sie musimy umowic co do wystaw ;) podzial musi byc sprawiedliwy :evil_lol:

Posted

Na razie przekonuje tatę..:diabloti: Bo sędzina fajna...:) Warto pojechać:)))
Będę zaglądać do wątku, po Zabrzu powinnam mieć już normalne stwierdzenie:
albo TAK, JEDZIEMY albo NIE, BO TO DALEKO A PIES TYLKO TOBĄ PONIEWIERA:)))))
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zobaczę co da się zrobić, bo sędzina naprawdę całkiem, całkiem...
Ps.A jak Magia coś zdobędzie, to nie omieszkam napisać dużymi, czerwonymi literami:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Werka przesadzasz z tymi emotkami.

A czy w tamtym roku była stawka na stronie? Byłam na tej wystawie ale wtedy nie wiedziałam że jest takie coś jak stawka przedwystawowa...

Posted

Talagia napisał(a):
No, mój młody też juz bedzie walczył!!! :diabloti: Na wystawie bedziemy na 100% ;) Blisko mamy i sedzia zapowiada sie super :multi:

A w jaki dzień się będziecie wybierać? :) Może w niedzielę? :cool3:

Posted

Natalia:) napisał(a):
Nie wiem czy dobrze znalazłam ale to chyba to na Grunwaldziekiej.

Może by tak poszukać jeszcze kilka osób chetnych ?? Ja pomysle jeszcze. Wkońcu jeszcze tyle czasu !! :lol:

tak, na 100% na Grunwaldzkiej (mieszkam nie daleko to wiem:eviltong:)

Posted

Toteż musimy stawić się tłumnie, Goldenomaniacy zwłaszcza:) Namawiam i namawiam rodziców ale wszystko zależy od prezentacji mojego malucha....:oops:
Mam nadzieję że w Zabrzu pójdzie dobrze..:roll: