Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze napisze ze w Opolu sa zamkniete 2 glowne ulice niedaleko wystawy- Plebiscytowa oraz Ozimska w pewnym momencie. Jadac od strony Czestochowy trzeba jechac objazdem na osiedle ZWM w strone Reala. Utrudnienia moga dotyczyc osob jadacych od strony Częstochowy i Strzelec Opolskich.

Posted

flashka-g napisał(a):
Ja jeszcze napisze ze w Opolu sa zamkniete 2 glowne ulice niedaleko wystawy- Plebiscytowa oraz Ozimska w pewnym momencie. Jadac od strony Czestochowy trzeba jechac objazdem na osiedle ZWM w strone Reala. Utrudnienia moga dotyczyc osob jadacych od strony Częstochowy i Strzelec Opolskich.

O to mnie :cool3: Mniamuśno :cool3:

Posted

[quote name='eliza_sk']:offtopic:

Czy ktoś z Częstochowy wybiera się może na tą wystawę. Jest psiak do przewiezienia do Opola :oops: Albo może ktoś przez Czętochowę będzie jechał?

A z Częstochowy szukamy transportu dla 2 małych, starszych piesków, które mają zapewniony dom tymczasowy w Przemyślu. Pieski sa ze schroniska kolo Częstochowy. To dla Nich wielka szansa...
Pieski mają tatuaże i zaświadczenia o aktualnych szczepieniach.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68556
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108804

Posted

Czy są jakieś objazdy na Ozimskiej, żeby dostać się na Oleską? Którędy jechać? Będę wjeżdżać do Opola ulicą Strzelecką i potem Armii Krajowej, przecinać Ozimską (ale jak jest zamknięta to jak to zrobić?) i potem w prawo pod wiadukt z torami na Oleską. Taką mam zawsze trasę, jak mam ją zmodyfikować, żeby ominąć roboty drogowe? :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Czy są jakieś objazdy na Ozimskiej, żeby dostać się na Oleską? Którędy jechać? Będę wjeżdżać do Opola ulicą Strzelecką i potem Armii Krajowej, przecinać Ozimską (ale jak jest zamknięta to jak to zrobić?) i potem w prawo pod wiadukt z torami na Oleską. Taką mam zawsze trasę, jak mam ją zmodyfikować, żeby ominąć roboty drogowe? :)

Najprosciej Strzelecka-Obroncow stalingradu skrecic na swiatlach w Mieszka I- potem prosto na Rejtana- potem w prawo w Ozimska i w lewo odrazu w Horoszkiewicza(innej opcji nie ma bo tam jest nakaz jazdy w lewo) na koncu ten ulicy w lewo w Sosnowskiego ( po prawej jest REAL)do konca tej ulicy i na rondzie w lewo i w lewo za LIDLem na parking ( juz bedziesz widziala Okraglak).
http://www.opole.pl/ Na tej stronie w prawym gornym rogu masz PLAN MIASTA zobacz sobie dokladnie jak to sie jedzie;)

Posted

palma napisał(a):
Mogę robić zdjęci jakby ktoś chciał ;)

A ja chyba jutro Boogie wykąpie. :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

No ja bym baaaaaaaaardzo potrzebowała fotoreportera:P:P:P
Jeśli byłabyś w stanie nim być to zadamy sie przez kom:cool3:

Posted

[quote name='flashka-g']Najprosciej Strzelecka-Obroncow stalingradu skrecic na swiatlach w Mieszka I- potem prosto na Rejtana- potem w prawo w Ozimska i w lewo odrazu w Horoszkiewicza(innej opcji nie ma bo tam jest nakaz jazdy w lewo) na koncu ten ulicy w lewo w Sosnowskiego ( po prawej jest REAL)do konca tej ulicy i na rondzie w lewo i w lewo za LIDLem na parking ( juz bedziesz widziala Okraglak).
http://www.opole.pl/ Na tej stronie w prawym gornym rogu masz PLAN MIASTA zobacz sobie dokladnie jak to sie jedzie;)
Bóg Ci zapłać dobra kobieto :evil_lol:
A od strony akademików da się jakoś? :cool3:

Posted

Nacia_i_Fluffy napisał(a):
palma - zapraszam na collaki :D ring 13, koło godziny 12-12.30 :)

Hehehe ... jestem ze swoją na ringu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale może da się coś zrobić ... ja jestem na ringu 12 to jak się uda to ja popykam Tobie, a Ty mi, bo BC wchodzą o 11.40 a ja wchodzę na sam koniec (jest 27 borderów ;) ).

AlaNowak napisał(a):
No ja bym baaaaaaaaardzo potrzebowała fotoreportera:P:P:P
Jeśli byłabyś w stanie nim być to zadamy sie przez kom:cool3:

No jasne :D :D :D

Nie mam extra aparatu, ale na dworze robi całkiem fajne foty :D :D :D

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bóg Ci zapłać dobra kobieto :evil_lol:
A od strony akademików da się jakoś? :cool3:

Ta przez katowicką wyjedziesz na koniec plebiscytowej i odrazu w prawo w oleska- ale tamtedy to ogolnie na okolo:)

Posted

Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol:

Posted

[quote name='Agga']Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol:

łeeeeee Aguś to się zobaczymy :) :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Agga']Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol:

ma być 19 stopni, więc koszulka jak najbardziej:p

Posted

Zapraszam na ring 12 ;-) .

Posted

O której godzinie wchodzą na ring: Owczarki Niemieckie, Retrievery z Nowej Szkocji, Labradory, Curle, Chesapeake'i, Mudi, Whippety? Jeśli ktoś posiada informacje na temat występu którejś z tych ras będę niezmiernie wdzięczna ;)