eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :offtopic: Czy ktoś z Częstochowy wybiera się może na tą wystawę. Jest psiak do przewiezienia do Opola :oops: Albo może ktoś przez Czętochowę będzie jechał? Quote
flashka-g Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja jeszcze napisze ze w Opolu sa zamkniete 2 glowne ulice niedaleko wystawy- Plebiscytowa oraz Ozimska w pewnym momencie. Jadac od strony Czestochowy trzeba jechac objazdem na osiedle ZWM w strone Reala. Utrudnienia moga dotyczyc osob jadacych od strony Częstochowy i Strzelec Opolskich. Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 flashka-g napisał(a):Ja jeszcze napisze ze w Opolu sa zamkniete 2 glowne ulice niedaleko wystawy- Plebiscytowa oraz Ozimska w pewnym momencie. Jadac od strony Czestochowy trzeba jechac objazdem na osiedle ZWM w strone Reala. Utrudnienia moga dotyczyc osob jadacych od strony Częstochowy i Strzelec Opolskich. O to mnie :cool3: Mniamuśno :cool3: Quote
fizia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='eliza_sk']:offtopic: Czy ktoś z Częstochowy wybiera się może na tą wystawę. Jest psiak do przewiezienia do Opola :oops: Albo może ktoś przez Czętochowę będzie jechał? A z Częstochowy szukamy transportu dla 2 małych, starszych piesków, które mają zapewniony dom tymczasowy w Przemyślu. Pieski sa ze schroniska kolo Częstochowy. To dla Nich wielka szansa... Pieski mają tatuaże i zaświadczenia o aktualnych szczepieniach. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68556 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108804 Quote
BooBC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mogę robić zdjęci jakby ktoś chciał ;) A ja chyba jutro Boogie wykąpie. :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czy są jakieś objazdy na Ozimskiej, żeby dostać się na Oleską? Którędy jechać? Będę wjeżdżać do Opola ulicą Strzelecką i potem Armii Krajowej, przecinać Ozimską (ale jak jest zamknięta to jak to zrobić?) i potem w prawo pod wiadukt z torami na Oleską. Taką mam zawsze trasę, jak mam ją zmodyfikować, żeby ominąć roboty drogowe? :) Quote
flashka-g Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Czy są jakieś objazdy na Ozimskiej, żeby dostać się na Oleską? Którędy jechać? Będę wjeżdżać do Opola ulicą Strzelecką i potem Armii Krajowej, przecinać Ozimską (ale jak jest zamknięta to jak to zrobić?) i potem w prawo pod wiadukt z torami na Oleską. Taką mam zawsze trasę, jak mam ją zmodyfikować, żeby ominąć roboty drogowe? :) Najprosciej Strzelecka-Obroncow stalingradu skrecic na swiatlach w Mieszka I- potem prosto na Rejtana- potem w prawo w Ozimska i w lewo odrazu w Horoszkiewicza(innej opcji nie ma bo tam jest nakaz jazdy w lewo) na koncu ten ulicy w lewo w Sosnowskiego ( po prawej jest REAL)do konca tej ulicy i na rondzie w lewo i w lewo za LIDLem na parking ( juz bedziesz widziala Okraglak). http://www.opole.pl/ Na tej stronie w prawym gornym rogu masz PLAN MIASTA zobacz sobie dokladnie jak to sie jedzie;) Quote
AlaNowak Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 palma napisał(a):Mogę robić zdjęci jakby ktoś chciał ;) A ja chyba jutro Boogie wykąpie. :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: No ja bym baaaaaaaaardzo potrzebowała fotoreportera:P:P:P Jeśli byłabyś w stanie nim być to zadamy sie przez kom:cool3: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='flashka-g']Najprosciej Strzelecka-Obroncow stalingradu skrecic na swiatlach w Mieszka I- potem prosto na Rejtana- potem w prawo w Ozimska i w lewo odrazu w Horoszkiewicza(innej opcji nie ma bo tam jest nakaz jazdy w lewo) na koncu ten ulicy w lewo w Sosnowskiego ( po prawej jest REAL)do konca tej ulicy i na rondzie w lewo i w lewo za LIDLem na parking ( juz bedziesz widziala Okraglak). http://www.opole.pl/ Na tej stronie w prawym gornym rogu masz PLAN MIASTA zobacz sobie dokladnie jak to sie jedzie;) Bóg Ci zapłać dobra kobieto :evil_lol: A od strony akademików da się jakoś? :cool3: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 palma - zapraszam na collaki :D ring 13, koło godziny 12-12.30 :) Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No ja już kupiłam biletos PKP i w sobote w drogę. Oczywiście dobrze że zobaczyłam w książeczke bo szczepienie na wścieklizne mi sie skonczyło :oops: więc szybko z psem i jest zaszczepiony :) Quote
BooBC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):palma - zapraszam na collaki :D ring 13, koło godziny 12-12.30 :) Hehehe ... jestem ze swoją na ringu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale może da się coś zrobić ... ja jestem na ringu 12 to jak się uda to ja popykam Tobie, a Ty mi, bo BC wchodzą o 11.40 a ja wchodzę na sam koniec (jest 27 borderów ;) ). AlaNowak napisał(a):No ja bym baaaaaaaaardzo potrzebowała fotoreportera:P:P:P Jeśli byłabyś w stanie nim być to zadamy sie przez kom:cool3: No jasne :D :D :D Nie mam extra aparatu, ale na dworze robi całkiem fajne foty :D :D :D Quote
flashka-g Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 panienkabubu napisał(a):Bóg Ci zapłać dobra kobieto :evil_lol: A od strony akademików da się jakoś? :cool3: Ta przez katowicką wyjedziesz na koniec plebiscytowej i odrazu w prawo w oleska- ale tamtedy to ogolnie na okolo:) Quote
Agga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Agga']Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol: łeeeeee Aguś to się zobaczymy :) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 flashka-g napisał(a):Ta przez katowicką wyjedziesz na koniec plebiscytowej i odrazu w prawo w oleska- ale tamtedy to ogolnie na okolo:) Okej, zanotuję Twoją trasę :-) dzięki!! Quote
Matusz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Agga']Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol: ma być 19 stopni, więc koszulka jak najbardziej:p Quote
BooBC Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Agga']Będę w sobotę i w niedziele - dogomaniackie paparazzi:loveu: Chusta znak rozpoznawczy może i koszulka zależy jaka pogoda. I niech tym razem nie będzie, że dogomaniacy na wystawie a się nie widzimy:mad::lol: Zapraszam na ring 12 ;-) . Quote
Cockermaniaczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 potrzebny transport dla dwoch os z Papiloonem na trasie opole Wroclaw i z powrotem w niedziele:p Pisze w imieniu Angelki Quote
Rottie Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 O której godzinie wchodzą na ring: Owczarki Niemieckie, Retrievery z Nowej Szkocji, Labradory, Curle, Chesapeake'i, Mudi, Whippety? Jeśli ktoś posiada informacje na temat występu którejś z tych ras będę niezmiernie wdzięczna ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Rottie']O której godzinie wchodzą na ring: Owczarki Niemieckie, Retrievery z Nowej Szkocji, Labradory, Curle, Chesapeake'i, Mudi, Whippety? Jeśli ktoś posiada informacje na temat występu którejś z tych ras będę niezmiernie wdzięczna ;) wystarczy wejść w plan sędziowania :p http://www.zkwp-opole.pl/wystawy.html Quote
Marchewkowy Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 My jutro koło 8 już powinniśmy być ;) oby była pogoda i trochę cienia :) Powodzenia Quote
klaudia&Manta Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 My też bedziemy dość wcześnie ;D Również wszystkim powodzenia życzymy! Quote
BooBC Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Klaudia ... mam nadzieję, że zajdziecie z Paulą na ring BC ;) Do zobaczenia na wystawie ! ! ! Pozdrawiam Karolina & Boogie. Quote
Recommended Posts