Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli mam w rasie 27 psów ... i wchodzę na ring jako ostatnia (za mną jest tylko jeden champion) ... i wchodzi rasa na ring o 11.40 .... to wyrobię się tak do 14.00 ? Na 15.18 mam pociąg i boję się, że się spóźnię.

Ponawiam pytanie:
Czy Szczecin wybiera się na Sobotę ?!

Posted

moj problem to dozyca niemeicka ktora biega tylko ze mna bo z kim innym robi baranki i biega bardzo nieskoordynowanie ale za to ze mna nei potrafi stac- jestem niska osoba i nie jestem wstanie jej poprawnie ustawic jak przod jest ok to tyl nie bardzo i tak na zmiane a za to idealnei stoi dziewcze z przyjaciolka i prezentuej sie wtedy pieknie zarowno w stoj jak i podczas obmacywania tylko niefajnei biega...

Posted

mrowa23 napisał(a):
moj problem to dozyca niemeicka ktora biega tylko ze mna bo z kim innym robi baranki i biega bardzo nieskoordynowanie ale za to ze mna nei potrafi stac- jestem niska osoba i nie jestem wstanie jej poprawnie ustawic jak przod jest ok to tyl nie bardzo i tak na zmiane a za to idealnei stoi dziewcze z przyjaciolka i prezentuej sie wtedy pieknie zarowno w stoj jak i podczas obmacywania tylko niefajnei biega...

Jest jeszcze kilka dni do wystawy- może poćwiczysz pozycję se swoim psem, albo przyjaciolka sobie pobiega z sunia;) Niestety przy opisie pies musi i stac i biegac, wiec nie mozecei sie zamienic (jesli byloby inczej to moglbabyys z kolezanka podobnie sie ubrac, spiac wlosy i moze by sie sedzia nie skapnal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja już drugi dzień w łóżku - zapalenie zatok :placz: mam nadzieje że wykuruje sie do soboty bo na razie ledwo oddycham :shake:

wspolczuje !! moj TZ czesto cierpi na przypadlosci zatokowe :shake:

zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!! :thumbs:

Posted

Elitesse napisał(a):
wspolczuje !! moj TZ czesto cierpi na przypadlosci zatokowe :shake:

zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!! :thumbs:

No te zatoki to masakra no ale wziełam tablety, krople do nosa , psy mnie grzeją :) będzie git ;) aa słuchajcie do której mozna się zgłaszać z potwierdzeniem zapłaty?, bo ja mam wejście o 12:30 a bez sensu być tam rano.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No te zatoki to masakra no ale wziełam tablety, krople do nosa , psy mnie grzeją :) będzie git ;) aa słuchajcie do której mozna się zgłaszać z potwierdzeniem zapłaty?, bo ja mam wejście o 12:30 a bez sensu być tam rano.

Do 10:00:) <10 znaków>

Posted

[quote name='REDA&MELA']Do 10:00:) <10 znaków>

Kurcze myslałam że później można bo na niektórych wystawach można było.

[quote name='Elitesse']a niby czemu do 10 ? w sekretariacie wystawy praktycznie caly czas ktos urzeduje :roll:

O własnie :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O własnie :)

Niewiem, można próbować ale na potwierdzeniu pisze że przyjmowanie psów jest od 8-10;).

A tak pozatym to fajnie by było gdyby wstawili plan ringów.

Posted

REDA&MELA napisał(a):
Niewiem, można próbować ale na potwierdzeniu pisze że przyjmowanie psów jest od 8-10;).

.

spokojnie, jak przyjedziesz i o 12 to nic sie nie stanie i cie wpuszcza :eviltong: