sylwiaskalska Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No załatwiłam sobe nocleg śpie w: Zajazd Kasztelański" przy ul.Koszyka 27 w Opolu. Są jeszcze wolne miejsca :) źle nie wygląda płace 130 za jedynke Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Alusia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 oglądam pogodę na interi.pl i chyba będzie padać:placz: Quote
BooBC Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jeżeli mam w rasie 27 psów ... i wchodzę na ring jako ostatnia (za mną jest tylko jeden champion) ... i wchodzi rasa na ring o 11.40 .... to wyrobię się tak do 14.00 ? Na 15.18 mam pociąg i boję się, że się spóźnię. Ponawiam pytanie: Czy Szczecin wybiera się na Sobotę ?! Quote
elapieczus1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 chyba jednak nie jadę a Sylwia jedzie w sobotę wystawia w niedzielę Quote
BooBC Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kurcze to nie fajnie, tu jest link, bo chcemy razem jechać, brakuje jeszcze jednej osoby bo inaczej PKP się nie zgodzi na kuszetkę!!! :placz: :shake: :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9634552#post9634552 Jeśli ktoś chętny to kontakt do tamtej pani lub u mnie ( gg 5752190 ) !!! Pozdrawiam. Quote
REDA&MELA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 My jedziemy pociągiem, ale w sobote rano i z wrocławia:lol:. Quote
mrowa23 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja mam takie pytanie z innej beczki czy mozna zrobic tak ze jedna osoba pokazuje psa w ruchu a druga w statyce czy tylko jedna osoba moze wystawiac psa? Quote
klaudia&Manta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja się dokładnie nie orintuję , ale wydaje mi się , że psa powinna pokazywać jedna osoba , przez cały pobyt na ringu. Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mrowa- zamiany mozna dokonac tylko w momencie, gdy pies nei slucha sie wystawcy, a prawdopodobnie bedzie gzeczny przy innej osobie Quote
mrowa23 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ale wtedy pozwolenie od sedziego czy jak? i czy wtedy pies jest nizej oceniany? Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jak sedzia nie widzi to mozna zamienic sie szybko, ale moze tez sedzia zasugerowac zmiane wystawcy, gdy nie moze ocenic psa. Najlepiej opisz swoj problem;) Quote
mrowa23 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 moj problem to dozyca niemeicka ktora biega tylko ze mna bo z kim innym robi baranki i biega bardzo nieskoordynowanie ale za to ze mna nei potrafi stac- jestem niska osoba i nie jestem wstanie jej poprawnie ustawic jak przod jest ok to tyl nie bardzo i tak na zmiane a za to idealnei stoi dziewcze z przyjaciolka i prezentuej sie wtedy pieknie zarowno w stoj jak i podczas obmacywania tylko niefajnei biega... Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mrowa23 napisał(a):moj problem to dozyca niemeicka ktora biega tylko ze mna bo z kim innym robi baranki i biega bardzo nieskoordynowanie ale za to ze mna nei potrafi stac- jestem niska osoba i nie jestem wstanie jej poprawnie ustawic jak przod jest ok to tyl nie bardzo i tak na zmiane a za to idealnei stoi dziewcze z przyjaciolka i prezentuej sie wtedy pieknie zarowno w stoj jak i podczas obmacywania tylko niefajnei biega... Jest jeszcze kilka dni do wystawy- może poćwiczysz pozycję se swoim psem, albo przyjaciolka sobie pobiega z sunia;) Niestety przy opisie pies musi i stac i biegac, wiec nie mozecei sie zamienic (jesli byloby inczej to moglbabyys z kolezanka podobnie sie ubrac, spiac wlosy i moze by sie sedzia nie skapnal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alojzyna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czy w sobotę jedzie ktoś z Krakowa i mógłby po drodze zabrać jedną osobę z jednym średniej wielkości psem (suczka)? Oczywiście dokładam się do paliwa. Quote
Elitesse Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 w zeszlym roku jak dobrze pamietam pojawila sie mapka z lokalizacjami ringow moze w tym roku tez sie uda taka wstawic ? :roll: Quote
duzebzium Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 przydałby się :oops: żeby nie latać z tobołami i nie szukać...:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A ja już drugi dzień w łóżku - zapalenie zatok :placz: mam nadzieje że wykuruje sie do soboty bo na razie ledwo oddycham :shake: Quote
Elitesse Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sylwiaskalska napisał(a):A ja już drugi dzień w łóżku - zapalenie zatok :placz: mam nadzieje że wykuruje sie do soboty bo na razie ledwo oddycham :shake: wspolczuje !! moj TZ czesto cierpi na przypadlosci zatokowe :shake: zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!! :thumbs: Quote
sylwiaskalska Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Elitesse napisał(a):wspolczuje !! moj TZ czesto cierpi na przypadlosci zatokowe :shake: zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!! :thumbs: No te zatoki to masakra no ale wziełam tablety, krople do nosa , psy mnie grzeją :) będzie git ;) aa słuchajcie do której mozna się zgłaszać z potwierdzeniem zapłaty?, bo ja mam wejście o 12:30 a bez sensu być tam rano. Quote
REDA&MELA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']No te zatoki to masakra no ale wziełam tablety, krople do nosa , psy mnie grzeją :) będzie git ;) aa słuchajcie do której mozna się zgłaszać z potwierdzeniem zapłaty?, bo ja mam wejście o 12:30 a bez sensu być tam rano. Do 10:00:) <10 znaków> Quote
Elitesse Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a niby czemu do 10 ? w sekretariacie wystawy praktycznie caly czas ktos urzeduje :roll: Quote
sylwiaskalska Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='REDA&MELA']Do 10:00:) <10 znaków> Kurcze myslałam że później można bo na niektórych wystawach można było. [quote name='Elitesse']a niby czemu do 10 ? w sekretariacie wystawy praktycznie caly czas ktos urzeduje :roll: O własnie :) Quote
REDA&MELA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sylwiaskalska napisał(a):O własnie :) Niewiem, można próbować ale na potwierdzeniu pisze że przyjmowanie psów jest od 8-10;). A tak pozatym to fajnie by było gdyby wstawili plan ringów. Quote
Elitesse Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 REDA&MELA napisał(a):Niewiem, można próbować ale na potwierdzeniu pisze że przyjmowanie psów jest od 8-10;). . spokojnie, jak przyjedziesz i o 12 to nic sie nie stanie i cie wpuszcza :eviltong: Quote
Recommended Posts