McDzik Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jest tam ktoś przy ringach klubówki ozdóbek i wylądował z tibbies? Jeśli tak, czekam na wieści, ja jednak nie pojechałam :( Quote
*hania Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Matusz napisał(a):a ja nie jadę wcale :placz::placz::placz: Dlaczego :-o Quote
klaudia&Manta Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 My 2 lok./4 :D ocena doskonała. Palma a Boogie coś zajęła ? Quote
dzamal Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wrócilismy z wystawy przeszczęśliwi.Nasza gwiazdeczka Winiusia zdobyła CWC,NDSwR i CACIB! No i co najważniejsze-skończyła Championat Polski huraaaaa. Pogoda była przepiękna a towarzystwo rewelacyjne. Za rok też sie pisze na tą wystawe :loveu: Quote
Martyna Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 u nas tez full plan wykonany :D Tio - Comics My Trend Of Blue dosk, CWC, CACIB, BOB na finaly nie zostalismy ;-) Naszka - Miss Mallorys One Moment In Time - dosk, CWC, CACIB Boy - Compendio Athboy - dosk, CWC Aruba - Compendio Aruba - dosk, CWC Quote
Agga Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Gratulacje dla zwycięzców. :multi: Byłam na wsystawie. Oczywiście spotkałam Margo i Admina, Mrowa_23 i Casia&Figa Quote
Gracjana Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 poprosze o pierwsza grupe....BOG I... zna ktos? Quote
aniaDark Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 PILNE!!! Nie wiem na ile się uda, ale prosiłabym o pilny kontakt z osobą, która przebywała w samochodzie (Toyota Yaris srebrna/szara metallic WL 70037) w dniu 26.04.2008 pomiędzy 13.00 a 14.00 na parkingu w Opolu za Lidlem (dokładnie na parkingu za Lidlem a przed szpitalem (zielony budynek)). Sprawa jest bardzo pilna! Dane do kontaktu: anna.jagielo@szetland.info lub tel. 0-697-974-381. Quote
MSMIMI Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 sluchajcie, czy to prawda, ze najlepszego juniora w rasie nie nagradzano pucharem na ringu honorowym?? :crazyeye: czyzby oddzial tak oszczedzał? :mad: Quote
Nirse Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratuluję wszystkim wystawcom i dziękuję Kasi Matusik za fotorelację oraz wszystkim pomocnym osobom ściskam Was Nam też bardzo dobrze poszło bo Kuba - Whiteheads ALL ABOUT ME - V1, Zw. Mł. i ukończył Młodzieżowy Championat a moja Viki - Whiteheads ALL OF MY HEART - V1, CWC, Res. CACIB Podziękowania dla Ali Nowak i Natalii Tomkowskiej za piękną prezentację :loveu: Quote
Florka_xyz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratulacje :lol: a co wzięło Zw.Rasy w Basenji ? Quote
Nirse Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Florka_xyz napisał(a):Gratulacje :lol: a co wzięło Zw.Rasy w Basenji ? Dziś basenji były na ringu a ja wczoraj z whippetami byłem na wystawie gdzie dzielnie dziewczyny z psami zdobyły złoto :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BooBC Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Palma a Boogie coś zajęła ? No pewnie ! :evil_lol: :lol: :evil_lol: Dostała ocenę bardzo dobrą, nie pogadasz :lol: :lol: :lol: Sędzina okropna rozdała dobre i bardzo dobrych kilka ... troszkę doskonałych, nawet dyskwalifikację dała !!! Mam bardzo dużo zdjęć sheltie ... chciałam pogratulować 1 lokaty w klasie pośredniej u sheltiaków - suczki .... GRATULACJĘ !!! No i lokaty 2 w otwartej (chodź jak dla mnie piesek zasłużył na 1, nie ma to jak znajomości z sędzią, ale cóż) GRATULACJE !!! ... Mam też na fotach charty, biardy i jakieś teriery i pudla ;) Zdjęcia zmniejszy jess i wstawię ;) Pozdrawiam :D Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dostała ocenę bardzo dobrą O kurczę :crazyeye::crazyeye:Zaszalałyście !!:lol: mi z Mantą jakoś się udało - 2 miejsce/4 :cool3: Paula bardzo chciała was ofocić na ringu , ale akurat (tak jak mówiła , że tak bedzie) w tym czasie co ty byłaś z Boogie na ringu , Paula weszła na ring z Ramoną (goldenką) , a chwilkę po tym ja Z Mantą :roll: Quote
BooBC Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No wiem, wiem, Paula zrobiła nam fotke zanim weszłyśmy na ring ;) Ale okropna sędzina ... a fuj :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Gratulacje dla Ciebie i Manty. A jak Paula? Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak , niedobra pani sedzina :lol: Dziękujemy! Pauli nie poszło za dobrze :P Ogólnie Ramonkka dostala dobry opis , ale ocenę bardzo dobrą , bo zamiast pokazać się w ruch , najpierw biegła z nosem przy ziemi a potem skakała na Paulę ... Tak więc zeszła przedwcześnie z ringu , z oceną bdb... Quote
panienkabubu Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 My dziś Zw. Mł. - czyli droga do Championatu nam sprzyja!! Tydzień temu małe, dzisiaj duże, za tydzień Łódź i kończymy!!!:loveu: Quote
Matusz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='panienkabubu']My dziś Zw. Mł. - czyli droga do Championatu nam sprzyja!! Tydzień temu małe, dzisiaj duże, za tydzień Łódź i kończymy!!!:loveu: ha !! mówiłem Kasiu !!! GRATULACJE !!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
marymek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 panienkabubu napisał(a):My dziś Zw. Mł. - czyli droga do Championatu nam sprzyja!! Tydzień temu małe, dzisiaj duże, za tydzień Łódź i kończymy!!!:loveu: Jeszcze raz gratulacje :multi: I dzięki za możliwość spędzenia miło dnia w towarzystwie Franusi :loveu: Quote
Rottie Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 panienkabubu napisał(a):My dziś Zw. Mł. - czyli droga do Championatu nam sprzyja!! Tydzień temu małe, dzisiaj duże, za tydzień Łódź i kończymy!!!:loveu: Gratulacje! Widziałam Was, ale z daleka (byłam przy ringu z rottweilerami) ;) Quote
panienkabubu Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nie ma za co :loveu: To ja dziękuję za kciuki i gratulacje :loveu: Rottie napisał(a):Gratulacje! Widziałam Was, ale z daleka (byłam przy ringu z rottweilerami) ;) Ja nie wiem, która to Ty :evil_lol: ale Rottki też widziałam, miałam podejsć, ale było mi ZA GORĄCO :shake::shake::shake: pogoda była OKROPNA dla mojej małej biednej bernardynki :shake::shake::shake: ukrop jak w lato :shake: Quote
Rottie Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja nie wiem, która to Ty :evil_lol: ale Rottki też widziałam, miałam podejsć, ale było mi ZA GORĄCO :shake::shake::shake: pogoda była OKROPNA dla mojej małej biednej bernardynki :shake::shake::shake: ukrop jak w lato :shake: Uwierz mi, że pierwszego dnia było gorzej. Atmosfera wystawy też o wiele lepsza była drugiego dnia :p Pierwszego przez cały czas ujadały owczarki :shake: Quote
Recommended Posts