REDA&MELA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Elitesse napisał(a):spokojnie, jak przyjedziesz i o 12 to nic sie nie stanie i cie wpuszcza :eviltong: Aha to fajnie wiedziedziec tak na przyszłość:cool3:. W Opolu to i tak będe na miejscu ok. 9 bo tak mam pociąg:cool3:. Quote
Florka_xyz Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czy ktoś jedzie z pomorza na sobote i miałby jedno miejsce ???PILNE Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Na niedzielę - czy ktoś szuka dojazdu z Sosnowca/Katowic? Mam wolne miejsce jakby co... :cool3: PLAN RINGÓW Sobota: http://www.zkwp-opole.pl/cacib_08_plan_saturday.html Niedziela: http://www.zkwp-opole.pl/cacib_08_plan_sunday.html I informacja ze strony: Z przyczyn niezależnych od organizatorów uległa zmiana sędziów mających oceniać psy ras: Owczarek szkocki Collie, Owczarek szetlandzki Sheltie - sobota Sędzia: Andrzej Zamoyski (PL) Siberian Husky - niedziela Sędzia: Yolanda Nagler Magal (ISR) - Psy i suki klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów. Sędzia: Barbara Larska (PL) - Pozostałe klasy. Za zaistniałe zmiany - przepraszamy! Quote
tylko psy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tez byłam na tej stronie, fajnie że dali plan ringów i wykaz przyjetych psów:) Quote
duzebzium Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O jest plan ringów:multi: ale te ringi dziwnie rozmieszczone :confused: Jakby nie dali planu było by kiepsko... 21 i 23 na hali a 22 na podwórku (na drugim końcu)... Quote
tylko psy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 pewnie juz czytaliście, ale i tak wkleję wykaz przyjętych psów: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/CACIB_wykaz.pdf Quote
REDA&MELA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 duzebzium napisał(a):O jest plan ringów:multi: ale te ringi dziwnie rozmieszczone :confused: Jakby nie dali planu było by kiepsko... 21 i 23 na hali a 22 na podwórku (na drugim końcu)... Faktycznie dziwnie rozmieszczone:confused:. Przy tym skateparku nasadzili tyle tych ringów, a przed halą tyle wolnego miejsca i tylko jeden ring:razz:. Quote
zpr Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Miło mi poinformować, że na Międzynarodowej Wystawie w Opolu Siberian Husky (całość) oceniać będzie sędzina Annella Cooper z USA ;) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='panienkabubu'] Z przyczyn niezależnych od organizatorów uległa zmiana sędziów mających oceniać psy ras: Owczarek szkocki Collie, Owczarek szetlandzki Sheltie - sobota Sędzia: Andrzej Zamoyski (PL) Siberian Husky - niedziela Sędzia: Yolanda Nagler Magal (ISR) - Psy i suki klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów. Sędzia: Barbara Larska (PL) - Pozostałe klasy. Za zaistniałe zmiany - przepraszamy! zpr a to?:cool3: Quote
flashka-g Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 to juz nieaktualne jezlei chodiz o siberiany;) Quote
BooBC Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja nie jestem pewna ... czy ring numer 12 znajduje się na dworze ? :eviltong: :evil_lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 palma napisał(a):Ja nie jestem pewna ... czy ring numer 12 znajduje się na dworze ? :eviltong: :evil_lol: :lol: Jak najbardziej :) Quote
BooBC Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mmmm ... no to sobie wymarzniemy :lol: :lol: :lol: Oby było cieplutko :evil_lol: :eviltong: :lol: Quote
Elitesse Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 palma napisał(a):Mmmm ... no to sobie wymarzniemy :lol: :lol: :lol: Oby było cieplutko :evil_lol: :eviltong: :lol: spokojnie, w niedziele ma byc 17- 18 stopni:multi: Quote
asiol Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Na onecie napisali, że i w sobotę i niedzielę będzie bardzo cieplutko (18-19*C) :) Ja się już pakować muszę, dla psa brać książeczkę zdrowia z zaświadczeniem o szczepieniu przeciwko wściekliźnie, co nie? Coś jeszcze z takich 'obowiązkowych' rzeczy? To do zobaczenia w weekend :) P.S. Czy ktoś nocuje w Suchym Borze? Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Rodowód (chociaż nie zawsze ludzie biora, mnie jeszcze nigdy nie sprawdzili jeżeli o to chodzi, ale zawsze mogą Cię poprosić o przedstawienie rodowodu), jeżeli na potwierdzeniu pisze, że nie zapłaciłaś, a zapłaciłaś, to weź dowód wpłaty, potwierdzenie, dobry humor, psa, miskę z wodą i jesteście gotowi ;) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='AlaNowak']Panienko- o ringóweczce zapomniałaś:P:P:P A no tak tak, ringówka rzecz święta :cool3: i etui na numerek :cool3: albo klips :) Mały apel: Wszystkich zwycięzców konkurencji finałowych na wystawie w Opolu bardzo proszę o informacje (NAJPÓŹNIEJ DO 2 DNI PO WYSTAWIE) na temat psa (imię, przydomek, właściciel, nr startowy i zdobyty tytuł) o przesłanie na PW - umieszczę taką informację w artykule, który piszę na temat tej wystawy do portalu animalia.pl :) Quote
REDA&MELA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='panienkabubu']A no tak tak, ringówka rzecz święta :cool3: i etui na numerek :cool3: albo klips :) panienkabubu, gdzie można "wyrobić"sobie taki "klips"?? Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Do kupienia są na wystawach zazwyczaj :-) Quote
tylko psy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 REDA&MELA możesz tez wziąć zwykłą agrafkę:) Mam nadzieję, ze sprawdzi się to o czym piszecie i będzie ładna pogoda (tak jak w zeszłym roku) Quote
Matusz Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tylko psy napisał(a):REDA&MELA możesz tez wziąć zwykłą agrafkę:) Mam nadzieję, ze sprawdzi się to o czym piszecie i będzie ładna pogoda (tak jak w zeszłym roku) będzie ładna, będzie !! :) Quote
asiol Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Albo po prostu przykleić, bo są przecież klejące się :P Quote
Recommended Posts