Jump to content
Dogomania

Opole 2008 (26/27.04)

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
spokojnie, jak przyjedziesz i o 12 to nic sie nie stanie i cie wpuszcza :eviltong:

Aha to fajnie wiedziedziec tak na przyszłość:cool3:. W Opolu to i tak będe na miejscu ok. 9 bo tak mam pociąg:cool3:.

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na niedzielę - czy ktoś szuka dojazdu z Sosnowca/Katowic?
Mam wolne miejsce jakby co... :cool3:

PLAN RINGÓW
Sobota: http://www.zkwp-opole.pl/cacib_08_plan_saturday.html
Niedziela: http://www.zkwp-opole.pl/cacib_08_plan_sunday.html

I informacja ze strony:

Z przyczyn niezależnych od organizatorów uległa zmiana sędziów
mających oceniać psy ras
:

Owczarek szkocki Collie, Owczarek szetlandzki Sheltie - sobota
Sędzia: Andrzej Zamoyski (PL)

Siberian Husky - niedziela
Sędzia: Yolanda Nagler Magal (ISR) - Psy i suki klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów.
Sędzia: Barbara Larska (PL) - Pozostałe klasy.

Za zaistniałe zmiany - przepraszamy!

Posted

duzebzium napisał(a):
O jest plan ringów:multi:

ale te ringi dziwnie rozmieszczone :confused: Jakby nie dali planu było by kiepsko...
21 i 23 na hali a 22 na podwórku (na drugim końcu)...

Faktycznie dziwnie rozmieszczone:confused:. Przy tym skateparku nasadzili tyle tych ringów, a przed halą tyle wolnego miejsca i tylko jeden ring:razz:.

Posted

Miło mi poinformować, że na Międzynarodowej Wystawie w Opolu Siberian Husky (całość) oceniać będzie sędzina Annella Cooper z USA ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']

Z przyczyn niezależnych od organizatorów uległa zmiana sędziów
mających oceniać psy ras:
Owczarek szkocki Collie, Owczarek szetlandzki Sheltie - sobota
Sędzia: Andrzej Zamoyski (PL)
Siberian Husky - niedziela
Sędzia: Yolanda Nagler Magal (ISR) - Psy i suki klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów.

Sędzia: Barbara Larska (PL) - Pozostałe klasy.

Za zaistniałe zmiany - przepraszamy!

zpr a to?:cool3:

Posted

Na onecie napisali, że i w sobotę i niedzielę będzie bardzo cieplutko (18-19*C) :)
Ja się już pakować muszę, dla psa brać książeczkę zdrowia z zaświadczeniem o szczepieniu przeciwko wściekliźnie, co nie? Coś jeszcze z takich 'obowiązkowych' rzeczy?
To do zobaczenia w weekend :)

P.S. Czy ktoś nocuje w Suchym Borze?

Posted

Rodowód (chociaż nie zawsze ludzie biora, mnie jeszcze nigdy nie sprawdzili jeżeli o to chodzi, ale zawsze mogą Cię poprosić o przedstawienie rodowodu), jeżeli na potwierdzeniu pisze, że nie zapłaciłaś, a zapłaciłaś, to weź dowód wpłaty, potwierdzenie, dobry humor, psa, miskę z wodą i jesteście gotowi ;)

Posted

[quote name='AlaNowak']Panienko- o ringóweczce zapomniałaś:P:P:P
A no tak tak, ringówka rzecz święta :cool3: i etui na numerek :cool3: albo klips :)

Mały apel:

Wszystkich zwycięzców konkurencji finałowych na wystawie w Opolu bardzo proszę o informacje (NAJPÓŹNIEJ DO 2 DNI PO WYSTAWIE) na temat psa (imię, przydomek, właściciel, nr startowy i zdobyty tytuł) o przesłanie na PW - umieszczę taką informację w artykule, który piszę na temat tej wystawy do portalu animalia.pl :)

Posted

tylko psy napisał(a):
REDA&MELA możesz tez wziąć zwykłą agrafkę:)
Mam nadzieję, ze sprawdzi się to o czym piszecie i będzie ładna pogoda (tak jak w zeszłym roku)

będzie ładna, będzie !! :)