sylwiaskalska Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='berdi']Jest już lista przyjętych psów i plan sędziowania:multi:! http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_opolem Kurcze i znowu jestem sama w stawce czy mój pies nie może być bardziej popularny ;) :evil_lol: a razem ze moim jest wogóle 3, dwa w pośredniej i mój w otwartej Quote
dorotal Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 asiol napisał(a):Aleb- lepsze to niż bycie samemu na ringu 1-szy raz wystawiając :( No ale cóż... A teraz głupie pytanie- jak się ubieracie? Nie chcę walnąć jakiegoś wystawowego faux pas. P.S. Ktoś ma już numerki? Wiem, że dręcze pytaniami no ale... :) Jesli poczta zastrajkuje od poniedzialku to beda kolejki do numerków na wystawie :shake: Quote
Elitesse Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 u mnie tez pusto, ale mamy nowa pania listonoszke wiec moze nie do konca wyrabia a swoja droga to buuu bo moj poprzedni pan listonosz wiedzial ze ma mi d domku wsio przynosic a nie wpychac do skrzynki i nawet czasem mi wozek pomagal po schodach wtargac :loveu::placz: Quote
panienkabubu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 WIELKIE BRAWA dla oddziału Opole!!!! :multi::klacz: Wystawa za tydzień, a ja już mam potwierdzenie z numerkiem!!! Co lepsze, w niedzielę Częstochowa, a o numerkach ni widu ni słychu :evil_lol: Już się cieszę na tą wystawę!:multi: Wysłane 16 kwietnia z Olsztyna i już jest u mnie :multi: Quote
AlaNowak Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 My jescze nic nie dostaliśmy na razie:eviltong: Quote
Błyskotka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No to może na dniach będzie plan sędziowania i wykaz psów :cool3:. Quote
Elitesse Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Błyskotka napisał(a):No to może na dniach będzie plan sędziowania i wykaz psów :cool3:. eee juz dawno jest :roll: Quote
asiol Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_opolem :) Mamy numerki! :) Quote
BooBC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mam numerek :) Numerek 57 ... na ring wchodzę o 11.45, ale w Opolu jestem o 5:40 ... czy ktoś tak wcześnie będzie ... bo troszkę się wynudzę sama :eviltong: :evil_lol: :lol: Ela jedziesz na sobotę czy niedzielę :) . Quote
Błyskotka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Elitesse napisał(a):eee juz dawno jest :roll: Ach tak :oops:. Pomyliło mi się z Łodzią :evil_lol::lol:. Quote
d_orka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 I do nas już dotarło potwierdzenie:p -brawo Opole / chociaż dzisiaj czekałam na potwierdzonko z Częstochowy:mad:... / Quote
duzebzium Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To tylko do mnie jeszcze nie przyszło...:shake: Ale jeszcze tydzień więc się nie martwie...:cool3: Quote
mrowa23 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 do nei tez doszlo:D oby dwa zrezta i na klubowke i na caciba... nina ma nr 2648 albo cos kolo tego;) Quote
berdi Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja dostałam potwierdzenie razem z numerkiem wczoraj:multi:, i już odliczamy dni do wystawy :) Quote
Light of Shin-Ra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A ja nie mam potwierdzenia:placz: a na dokładkę poczta podobno w poniedziałek strajkuje. Ale co tam jestem w spisie i mam dowód wpłaty, najwyżej trzeba będzie odstać swoje po numerek. Quote
Recommended Posts