Angelka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Znacie jakies tanie kwatery blisko miejsca wystawy w miarę tanio i aby przyjmowali z psem ? :) Quote
Wiza Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mam pytanie, mógłby ktoś mi pożyczyć border collie lub flatka na MP na sobote? :) Quote
Ewelina & Hera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wiza napisał(a):Mam pytanie, mógłby ktoś mi pożyczyć border collie lub flatka na MP na sobote? :) Hmm jakbys dala rade moglabys pozyczyc moja wnk... ale latwa nie jest :) Quote
asiol Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mam pytanie- jeśli dziś zgłosiłam psa na klubową (zgłoszenia do 31 marca) i dziś zostana przelane pieniadze to będzie OK?? My jedziemy :)) Quote
mucha__ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 aSIOL napisał(a):Mam pytanie- jeśli dziś zgłosiłam psa na klubową (zgłoszenia do 31 marca) i dziś zostana przelane pieniadze to będzie OK?? My jedziemy :)) Pewnie ze bedzie ok :D Quote
panienkabubu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Przyjmowanie zgłoszeń zakończone :loveu: Czy ktoś się orientuje kiedy i czy w ogóle będzie plan sędziowania? Nie mówię, że ma być już jutro, tylko ogólnie pytam :) Wiem, że musi to potrwać, więc spokojnie :) Quote
maga18 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mam pytanie konkurencje typu pary/grupy hodowlane są płatne w Opolu czy nie? Quote
BooBC Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ponawiam pytanie ... czy ktoś z okolic Szczecina wybiera sie na tą wystawę? Ja jadę z border collie, razem zawsze raźniej (tym bardziej w pociągu, w takich czasach ;) ) Quote
Elitesse Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='maga18']mam pytanie konkurencje typu pary/grupy hodowlane są płatne w Opolu czy nie? na miedzynarodowe napewno darmowe, nie wiem jak na klubie [quote name='panienkabubu']Przyjmowanie zgłoszeń zakończone :loveu: Czy ktoś się orientuje kiedy i czy w ogóle będzie plan sędziowania? Nie mówię, że ma być już jutro, tylko ogólnie pytam :) Wiem, że musi to potrwać, więc spokojnie :) w zeszlym roku byl wiec moze i w tym bedzie:roll: Quote
Ilka21 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Elitesse napisał(a):na miedzynarodowe napewno darmowe, nie wiem jak na klubie dzwoniłam i pytałam, powiedziano mi że bezpłatne Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mam dwa miejsca w samochodzie na wystawę do Opola z woj. śląskiego (Sosnowiec, Katowice, Mysłowice, okolice też - jak dojedziecie do Sosnowca :evil_lol:) w niedzielę, grupy: II, IV, V, VII, IX. Mogę zabrać dwie osoby z małymi psiakami albo bez psów. Chętnych na PW zapraszam albo GG 533579 albo kom 500755100 :) Quote
Truflowo-struclowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Szczecin sie melduje ;) Jedziemy na sobote Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Też jadę w sobotę :) Ale tylko jako widz. Chętnie pooglądam sobie I i VIII FCI :D Kogo zobaczę? ;-) Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No i właśnie nad tym ubolewam :( Z chęcią pooglądałabym również Rotty i Boksery, ale.. jeszcze nie wszystko stracone ;-) Dopiero wyjdzie na jaw czy będę jednego czy w obu dniach wystawy :p Quote
berdi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Rottie napisał(a):No i właśnie nad tym ubolewam :( Z chęcią pooglądałabym również Rotty i Boksery, ale.. jeszcze nie wszystko stracone ;-) Dopiero wyjdzie na jaw czy będę jednego czy w obu dniach wystawy :p Najlepiej w obu ;) Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Drugi (czy wyjątkowo trzeci) dzień wystawy zawsze jest lepszy i dlatego ubolewam, że mogłabym go stracić :-( Ale jak wszystko pójdzie po mojej myśli to odwiedzę ring Bernardynów :cool3: Quote
berdi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Rottie napisał(a):Drugi (czy wyjątkowo trzeci) dzień wystawy zawsze jest lepszy i dlatego ubolewam, że mogłabym go stracić :-( Ale jak wszystko pójdzie po mojej myśli to odwiedzę ring Bernardynów :cool3: Zapraszamy! Quote
BooBC Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 elapieczus1 napisał(a):hej Szczecin kto jedzie i kiedy:) Truflowo-struclowa napisał(a):Szczecin sie melduje ;) Jedziemy na sobote Krzyczę o Szczecin już od miesiąca :diabloti: :eviltong: :lol: :evil_lol: No to ja też melduję Szczecin. ;) :D ;) Teraz pytanie do Was, samochód czy pociąg. Jeśli pociąg to nie ma innej opcji niż jedziemy w jednym przedziale ;) :cool3: ;) . Quote
Truflowo-struclowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 palma napisał(a):Krzyczę o Szczecin już od miesiąca :diabloti: :eviltong: :lol: :evil_lol: No to ja też melduję Szczecin. ;) :D ;) Teraz pytanie do Was, samochód czy pociąg. Jeśli pociąg to nie ma innej opcji niż jedziemy w jednym przedziale ;) :cool3: ;) . No my jednak samochodem....za duza bande mamy ( 5 psiakow :cool1:) Ale o ile pamietam polaczenie do Opola pociagiem jest bardzo dobre, a niedaleko dworca jest przystanek autubusowy a zutobusem pod sama wystawe. Quote
Recommended Posts