musia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Swis721CnPL-Bold]Jeszcze więcej niż pół roku , ale skoro jest coś nowego w temacie - to zakładam.[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Proponowana obsada [/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]http://www.zkwp-opole.pl/Opole_2008_str_1_lewa.pdf[/FONT] Quote
Błyskotka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No super że już coś wiadomo :multi:. Sędzia z Czech mnie cieszy i martwi :placz:. Jak będziemy mieć konkurenta z Czech a raczej będziemy go mieć to pewnie wygra :-(. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja - tradycyjnie - myślę o tej wystawie. Ale czy pojedziemy - o tym pewnie będę decydowała na przełomie roku... Jak dla mnie to trochę daleka przyszłość... Pzdr. Quote
Musiałek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 My mamy sędziego z Israela - ciekawe - ale naewno bedziemy ! Quote
Wiza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Na tą sędzina napewno pojade napewno od niej bedzie jeden z wiarygodnych opisów xD Quote
narisowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ciekawa propozycja dla brytyjczyków !!! Quote
aga616 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 narisowa napisał(a):ciekawa propozycja dla brytyjczyków !!! no właśnie :diabloti: i dla goldenów także ..my mamy oczywiście opole w planach - w tym roku było dla nas bardzo szczęśliwe :pale to jeszcze tak daleko ;) Quote
kalina. Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 w tym roku debiut wystawowy mieliśmy w Opolu.Raczej zjawimy się i w przyszłym roku:diabloti:. Quote
Wiza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Noo sędzina z mojej ukochanej hodowli, zresztą miło wspominamy nasz debiut w Opolu 2007 :) Quote
simbik Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A nas tam jeszcze nie było... i chyba się wybierzemy :lol:. Quote
kynolożka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Może wkleić ktoś liste sędziów z grupy VIII bo mi się nie otwiera :-( Quote
Light of Shin-Ra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Swis721CnPL-Italic]Grupa (Group) 8[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Ann Woodcock (GB) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Golden Retriever - wybór Zwycięzcy Rasy - BOB[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa pośrednia, otwarta, użytkowa, championów / Intermediate Class, Open[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Working Class, Champion Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Krystyna Opara (PL) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Chesapeake Bay Retriever, Flat Coated Retriever, Nova[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Scotia Duck Tolling Retriever, inne rasy / other breeds, Labrador Retriever[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów / Puppy Class, Youth Class, Veteran[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class), Golden Retriever (klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów / Puppy[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Youth Class, Veteran Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Zvi Kupfenberg (ISR) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Labrador Retriever - wybór Zwycięzcy Rasy - BOB[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa pośrednia, otwarta, użytkowa, championów / Intermediate Class, Open[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Working Class, Champion Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Jaroslav Matyas (SK) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Cocker spani Clumber Spaniel, Field spaniel, Płochacz[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]niemiecki - Wachtelhund, Sussex spaniel, Springer spaniel angielski (English[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Springer Spaniel), Springer spaniel walijski (Welsh Springer Spaniel), Cocker[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]spaniel amerykański (American Cocker Spaniel), Cocker spaniel angielski[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](English Cocker Spaniel)[/FONT] Quote
kynolożka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Han Sharn napisał(a):[FONT=Swis721CnPL-Italic]Grupa (Group) 8[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Ann Woodcock (GB) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Golden Retriever - wybór Zwycięzcy Rasy - BOB[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa pośrednia, otwarta, użytkowa, championów / Intermediate Class, Open[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Working Class, Champion Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Krystyna Opara (PL) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Chesapeake Bay Retriever, Flat Coated Retriever, Nova[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Scotia Duck Tolling Retriever, inne rasy / other breeds, Labrador Retriever[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów / Puppy Class, Youth Class, Veteran[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class), Golden Retriever (klasa szczeniąt, młodzieży, weteranów / Puppy[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Youth Class, Veteran Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Zvi Kupfenberg (ISR) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Labrador Retriever - wybór Zwycięzcy Rasy - BOB[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](klasa pośrednia, otwarta, użytkowa, championów / Intermediate Class, Open[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Class, Working Class, Champion Class)[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Bold]Jaroslav Matyas (SK) [/FONT][FONT=Swis721CnPL-Roman]- Cocker spani Clumber Spaniel, Field spaniel, Płochacz[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]niemiecki - Wachtelhund, Sussex spaniel, Springer spaniel angielski (English[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]Springer Spaniel), Springer spaniel walijski (Welsh Springer Spaniel), Cocker[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman]spaniel amerykański (American Cocker Spaniel), Cocker spaniel angielski[/FONT] [FONT=Swis721CnPL-Roman](English Cocker Spaniel)[/FONT] Dziękuję :multi: Quote
tylko psy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 My też bedziemy:) Sędzia fajny, a na wystawe mam dziesięć kroków.:lol: Quote
Goldenka 02 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 szkoda że Opara nie sędziuje naszej klasy.:( :) simbik napisał(a):A nas tam jeszcze nie było... i chyba się wybierzemy :lol:. Simbik, Opolska wystawa jest super!:cool3::diabloti: Quote
Clou Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wszystko fajnie sędziowie świetni tylko dlaczego Wilczarze znowu sędziuje Pan Opara:shake::shake::diabloti::diabloti: A co do wystawy naprawdę świetna warto pojechać:razz::razz::razz::razz: Quote
Clou Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A może tak jakieś spotkanko w Opolu skoro tyle osób się wybiera:lol::lol::lol: Quote
zpr Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W 2008 roku obok Wystawy Międzynarodowej w Opolu odbęda się również dwie Wystawy Klubowe Grupy IX i X zapraszamy! http://www.zkwp-opole.pl/oddzial.htm Quote
Elitesse Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 my tradycyjnie tez bedziemy :) wszak to moja ulubiona wystawa :) no i chyba juz z malym czlowiekiem na nia zawitamy - niech sie uczy wystawiania :eviltong: Quote
Zeliika Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Elitesse napisał(a):no i chyba juz z malym czlowiekiem na nia zawitamy - niech sie uczy wystawiania :eviltong: fiu fiu... gratulacje!! :loveu: My tez sie wybieramy - wystawa fajna i planowana sedzina tez fajna :) Tylko co sie stalo z klubowka VI grupy, ktora zawsze byla w Opolu? Quote
AiK Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My tradycyjnie tez bedziemy :lol: jeszcze nie wiem w jakim skladzie ale to juz prawie tradycja:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Elitesse napisał(a):my tradycyjnie tez bedziemy :) wszak to moja ulubiona wystawa :) no i chyba juz z malym czlowiekiem na nia zawitamy - niech sie uczy wystawiania :eviltong: A na kiedy masz termin? pzdr. Quote
Natalia:) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Postaramy sie być i na miedzynarodówce bo mi sędzia odpowiada :) i na klubówce Quote
zpr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Klubowa Wystawa VI Grupy została zastąpiona Klubówką Chartów ;) Quote
Recommended Posts