Jump to content
Dogomania

CZAS LECI!!!!!! wspaniałe psie dziecko AM w mieleckim schronisku... W nowym domku!!

Recommended Posts

Posted

Jak już napisałam w temacie suczydełko przebywa obecnie w MIELECKIM schronisku. Jest cudnym AMSTAFFkiem (na zdjęciach nie wiem czemu wygląda na mixa, ale "w rzeczywistości" nikt nie ma wątpliwości jakiej jest rasy). MA maksymalnie 9 mscy. Została oddana z powodu narodzin dziecka. Miała szanse zostać u mnie na DT, niestety nie tolerowała mojej suki. Próbowałyśmy wszystkimi sposobami. Nie potrafie nawet opisać jak się czułam odwożąc ją spowrotem...

Sunia jest naprawde przecudowna! Kontaktowa, przyjazna dla ludziów, uwielbia zabawę, ślicznie aportuje, potrafi chodzić na smyczy. Młodziutka, wszystkiego jeszcze może się nauczyć.No nic dodać, nic ująć. Musi iść jednak do domu bez psów i innych zwierząt.

Czy nie ma nikogo na DOGO kto nie znałby jakiejś dobrej duszy poszukującej psa tej rasy????????

POLECAM i PROSZĘ!

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynna napisał(a):
No właśnie...Może zajrzy tu ktoś z wielbicieli tej rasy...hej...amstaffowicze..:razz::razz:

ponawiam jeszcze tak nieśmiale prośbe o bannerek...

Justynko - zaglądamy...tylko niestety większość wielbicieli tych psów ma już swoje - często nie jednego:shake: a znaleźć nowy, odpowiedzialny dom dla psów w tym typie jest bardzo cieżko...szkoda, ze tak wiele dogomaniakow uwaza te psy jako nienadające się do ratowania...pewnie,że 1000 razy łatwiej znaleźć dom dla kundelka (choć też może pokazać rogi) czy innych psow w typie innej rasy - taka prawda, a bulowatych czeka na dom baaardzo dużo - tych, o ktorych wiemy jest w tej chwili ok. 50:placz::placz::placz: to katastrofa:shake:

Posted

ta...7 na 10 ogłoszeń na allegro to yorki...hihihi...które tak a propos są bardzo podobne do mojej długowłosej świni Felki:) identos

sunia ma też wątek na forum amstaff-pitbull. miałaby domek już, gdyby nie jej stosunek do psów...cholera...

Posted

niestety do psów też. Jak byłam z nią na spacerze, rzuciła się na owczarka niemieckiego sąsiada.Duuuuuuużo od niej większego.

Ona po prostu poluje cały czas. Jak wyszalała się na ogródku, siedziała przy płocie obserwując cały czas suke sąsiadki. Nie wyglądała na pozytywnie nastawiona... wiem, że to strasznie utrudnia adopcje, będzie potrzebować BARDZO odpowiedzialnego właściciela, nie wspominając o znawcy tej rasy. Pesymistycznie to wygląda wszystko ale a nóż...

Posted

to może, żeby nie pisać tak bezsensownie hop, do góry...itp..itd.(nie cierpie tego) wymyślimy siakies imie dla niej???? Ogłaszam konkurs na imię....jakieś propozycje?

Posted

Beciu, to może wywiesisz jakieś ogłoszenie u Was albo dodasz ją jakoś na Waszą stronkę. Ja do 25 września jestem w stanie ją odwieźć...no nie wiem. Co ty o tym sądzisz?

Posted

W innych schroniskach amstaffy bardzo dlugo czekaja, to bardzo dziwne, ze w Orzechowcach jest inaczej :shake: moze gdzies w poblizu organizuja jakies walki dla ukraincow (specjalnie mala litera) ??? Takie bym miala podejrzenia.

Justynko, trzeba zapytac kierownika o imie, bo przeciez ta mala miala je kiedys .