Majawrc Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wielkie dzięki, dla mnie przez te wszystkie lata ta fotka była jedną z najsłodszych-już strasznie sfatygowana przez czas i ta i kocham tę jak przygarnęła i kochała opiekując się jak swoimi dużo więcej fotek w mojej galerii w podpisie, zapraszam. Quote
Pusiaczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Boże jakie to słodkie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Happy pamiętam o tobię :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byłaś naprawdę piękną sunią :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Opiekuj się pańcią :):)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Happy :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Co tam u ciebie kruszynko słychać :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U mnie fatalna pogoda :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witaj Happy :) Ja jadę jutro po mojego szczeniorka :) Jest zimno :( Więc niewiem czy się wybiega :( Choć bym chciała żeby było jutro ciepło :) Pamiętam o tobię i niezapomnę :) Quote
Majawrc Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witaj, ja tu raczej zadko bywam z wiadomych przyczyn :placz:,ale pamiętam i chyba nigdy nie zapomnę! czy dobrze zrozumiałam? będziesz miała szczeniaczka? Quote
Majawrc Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 i kolejny smutny dzień :-(, jak zwykle dzisiaj u Ciebie będziemy......śpij spokojnie kochana Hapusiu :candle: Quote
Pusiaczka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Tak dobrze zrozumiałaś :) Mam szczeniaczka :) Bardzo rozrabia :) Quote
Majawrc Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 :-( minął węc kolejny smutny dzień w naszym życiu, Hapuniu wciąż pamiętamy!!! Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :candle::candle::candle: ach.....co tu dużo pisać:-( kolejny smutny dzień, za 2 m-ce minie rok, a cięgle mam wrażenie jakby to było wczoraj :placz:...i wciąż pamiętamy :candle::candle::candle: Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maja, ja Cię tylko przytulam, bo nie umiem znaleźć słów, które mogłyby pocieszyć i ukoić... Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 i jak zwykle WIELKIE DZIęKUJę ;), od tamtej pory gdy zbliża się data 4-go jestem bardzo przygnębiona :-( Quote
Majawrc Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Nie miałam jak wczoraj napisać, kociak zalał mi klawiaturę,nadal nie działa prawidłowo.......no ale moja Hapuniu ja wciąż pamiętam, czas leci nieubłagalnie....to już 11 m-cy......a ja nadal tęsknię..... Quote
Majawrc Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 I minął rok!, gdy człowiek pracuje po 12 godz, to nawet nie ma ani siły, ani czasu odpalić kompa, a co dopiero podejść i zapalić świeczkę, ale dzisiaj to nadrobię, dla Ciebie moja Hapuniu :-( Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hapcia z góry spogląda i strzeże swoją Przyjaciółkę :) Z pewnością uśmiecha się radośnie, gdy widzi jak ona pokonuje kolejne trudności i wspiera ją swym psim serduszkiem. Maja, Ona zawsze będzie przy Tobie. Quote
Majawrc Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Przepraszam że nie byłam w 2-gą rocznicę:-(, ale tak to jest z dostępem bezprzewodowym, wybacz. Wiem jednak, że zawsze będziesz w mym sercu, i wiem że przebywasz w przepięknej krainie jutra, gdzie zawsze mogę Cię odwiedzać, chociaż tylko w mych snach.:bigcry: Quote
Recommended Posts