Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co wiem Dori s nosila sie z zamiare juz od jakiegos czasu dodoac pepe organizacji niemieckiej , byla mproszona przez ewna osobe by btego nie robial a, jak widac z miernym skutkiem

Posted

Idalia uspokuj się proszę... Napisz spokojnie co wiesz w jednym poście bo inaczej trzeba brnąc przez kilka stron i nie idzie do niczego dojść z tego co zostało napisane...

Posted

Szczecin ze sobą nie współpracuje. Ja jestem ta zła, a nawet najgorsza, śledzę ludzi, prześladuję i śmię pouczać :diabloti: że faktury trzeba brać za hotel, że pies nie powinien bawić się w pogoń za kotem, że nie oszukuje się na wieku psa... więc chyba mogę pisać, co myślę. Mogę?

Na co Pepe miał czekać w boksie? Na śmierć z wycieńczenia, na zagłodzenia, na zawał, czy na zagryzienie? Nie jestem fanem hurtowego wywożenia psów do Niemiec, ale dla niektórych to jedyna szansa. Oby dla Pepe właśnie. Jeżeli faktycznie pojechał, to trzymam za niego kciuki!

Idalia, nie pisz posta za postem, bo ktoś życzliwy zgłosi Cię do moderatora i w końcu dostaniesz bana. A to Ci chyba do szczęścia nie potrzebne.

Posted

idalia46 napisał(a):
pisze chaotycznie bo jestem zdenerwowoana

...i denerwujesz tym innych. Prosze moderatora o usuniecie postow Idalii. Kilkadziesiat postow jeden po drugim, to juz duza przesada.

Posted

dowiedzialm sie z e, Doris chcial juz wczesnuej oddac pepe organizacji niemieckiej , ale dalej nie wiem czy powinnam mowic , bonie mamna to upowaznienia , i dlatego placze sie

Posted

To uspokój się, ale niekoniecznie pisząc post za postem. Zaśmiecaniem niczego nie zmienisz. W Szczecinie pies miał szansę na rychłe padnięcie, w Niemczech ma szansę, aby odżyć i iść do adopcji.

O ile rzeczywiście Canis Gratia go wzięła, bo adopcja przez tę fundację jest czasem wymówką dla schroniska w przypadku psów uśpionych.

Posted

idalia46 napisał(a):
dowiedzialm sie z e, Doris chcial juz wczesnuej oddac pepe organizacji niemieckiej , ale dalej nie wiem czy powinnam mowic , bonie mamna to upowaznienia , i dlatego placze sie
doris zostala poproszona by tego nie robila , ale ona to zrobila to wszytko

Posted

Greven napisał(a):
To uspokój się, ale niekoniecznie pisząc post za postem. Zaśmiecaniem niczego nie zmienisz. W Szczecinie pies miał szansę na rychłe padnięcie, w Niemczech ma szansę, aby odżyć i iść do adopcji.

O ile rzeczywiście Canis Gratia go wzięła, bo adopcja przez tę fundację jest czasem wymówką dla schroniska w przypadku psów uśpionych.

na kie padniecie , mial chwetnych do adopcji , kilka domow sie nim z ainteresowalo

Posted

Czekam na informacje co zrobić z aukcją Pepe na allegro.

Idalia zalicytowała Pepe na Jego aukcji. Ofertę oczwyście odwołałam bo jak wiadomo na takich aukcjach psa NIE SPRZEDAJEMY tylko SZUKAMY MU DOMU!!!
Zresztą w aukcji zaznaczyłam aby NIE LICYTOWAĆ tylko DZWONIĆ!!!

Czy jest jeszcze jakaś szansa aby psiak został w Polsce?

Jeśli nie to mam nadzieję, że trafisz psiaku do wspaniałego kochającego domku!!!

Posted

Idalio błagam pisz to co masz do napisania w jednym poście. Zrobił się straszny bałagan, wątek urósł do gigantycznych rozmiarów. Jeżeli masz coś do dopisania to po prostu edytuj ostatni post.
Amelko, kotku, czy coś wiadomo?
Poczekajmy na informacje z rzetelnego źródła!

Posted

grewen,o co sie znowu czepiasz i ziejesz wrogoscią??
Co ty w ogóle dziecko wiesz o naszm schronisku??NIC!!!!Jestes tam od niedawna i nie masz pojecia,bo interesuja cie tylko rasowe amstafy i husky.Wiec ja ci powiem:nie usypiaja malutkich,młodych,ślicznych piesków ,takich,które maja szanse na dom!!Tym bardziej,ze Pepe miał wirtualnego opiekuna i był tu ledwie 2 m-ce,a nie rok jak Lolus.

Umówmy się,nie wiemy dokładnie co sie dzieje w niemieckich schronach,czy tam tez nie usypiają psów.Może będzie miał domek a może nie,tego już sie nie dowiemy i o to mi chodzi.Wiemy natomiast,że będzie jechał w malutkiej klatce roztrzesiony i nie wiadomo czy nie dostanie zawału po drodze.
I ty skoro tak mówisz o uczciwosci,ze nie mozna"odmłodzić"o rok psa,bo to grzech,to dziwne,że nie jest dla ciebie grzechem,jak pisze do doris,aby nie podawała moich podopiecznych do niemieckiej organiacji,ona obiecuje mi ze tego nie zrobi....a robi co innego..Uważasz,że to jest w porzadku??Tak jak doris,justine nie chciały dac swoich ulubieńców w ciemno do niemieckiego schronu,tak i ja nie chciałam dać swojego .Zreszta przeciez ty tez jak Julia miała brac ,jednego z twych psów,gdy dowiedziałas sie,ze nigdy nie dowiesz sie co sie z nim stanie,NIE ZGODZIŁAŚ SIĘ!!!!!-A mnie sie dziwisz????????Uważasz,że jestem kimś gorszym od was????To ja ci powiem,ze nie,ze każda moja adopcje bardzo przezywam,z kazdym trzymam kontakt,dlatego poza jedynym Zeuskiem,wszystkie pozostale 13 psow i 11 kotów,którym znalazłam dom jest u mnie w Szcz-nie.
To po to chcemy sprawdzac,kontrolować domki na dogo,zeby teraz poszedł w nieznane???????????
Ja kocham tego psa,jeśli wiesz w ogóle co to za uczucie i dlatego tak,bardzo mi przykro,ze juz nigdy nie dowiem sie czy żyje i jak żyje.

Nie chce nikomu wypominać,ale ja nawet jak znalazłam dom dla Luki,to choć wiedziałam ze Dorotka i Justyna sie b.ucieszą,to....i tak po nocy do nich pisałam i spytałam o zgodę.I tego samego oczekuje od innych,by liczyć się z tym,że ja też się przywiązuję do "moich" piesków.

A schronisko w Niemczech powinno by alternatywą dla psów starych i bez szans,takich które u nas byłyby uśpione.
Natomiast powtarzam po raz kolejny-malutki Pepe,miał wielką szansę znaleźć domek w Polsce,bo miał ogromne zainteresowanie.
Tak samo jak było z Zeuskiem,którego grewen nie widziała na oczy,ale jak go podejrzała w moich postach,bez pytania mnie o zdanie,stwierdziła,że da go do schroniska w Niemczech,odpisałam,najgrzeczniej jak umiałam,że nie trzeba bo znajdzie domek prędko tutaj i.....za 2tyg miał już domek,a był 5 razy większy,niż Pepe.
Wątek Pepe istniał dopiero od 3 dni,a tu w realu miałam na Niego paru chętnych.
Nie wiem czy wystwię jeszcze jakiegokolwiek psa na dogo,mam dość....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...